CashBack Romania - bonus 10 Lei pentru prima comanda + 5 Lei pentru fiecare afiliat care cumpara
CashBack > Produse farmaceutice

New life bio cashback - cumpara suplimente nutritive si castiga bani

New life bio logo cumpara suplimente nutritive si castiga bani online
Primesti 5% cash back

(suma de bani din valoarea cumparaturilor in Lei)

Viziteaza magazin Castiga comisionul

Este important sa dezactivati extensia de browser Ad Blocker in magazinul partener si sa aveti active cookies First-party si Third-party in browser. Comisionul se acorda in platforma de CashBack in mod automat in maxim 1 ora dupa finalizarea cumparaturilor.


New life bio

Cashback cu New life bio castiga bani online la toate cumparaturile facute prin acest site. La cumpararea de suplimente nutritive inapoiem o parte din bani

Suplimente nutritive

Magazinul online New life bio comercializează produse inovative, de ultimă generație, de cea mai înaltă calitate, cu efecte terapeutice, asupra SĂNĂTĂȚII, IMUNITĂȚII și LONGEVITĂȚII la cele mai avantajoase prețuri.
Suplimentele ”NewLife+” sunt produse din categoria PREMIUM, care oferă multiple avantaje față de produsele altor mărci care se află la vânzare în țara noastră, prin faptul că au cea mai înaltă calitate, fiind singurele suplimente alimentare din România care sunt fabricate și certificate cu standarde.

ASTAXANTHIN New life bio


Astaxanthinul New life bio este considerat cel mai puternic antioxidant natural, avand indicele ORAC (capacitatea de absorbţie a radicalilor liberi ai oxigenului) de 28.222, mai mare de 6000 de ori decât Vitamina C, de 800 de ori decât CoQ10 și de 550 de ori decât Vitamina E. Are un puternic efect antiinflamator, protejează mitocondriile, susține sănătatea inimii, creierului, a articulațiilor, întărește sistemul imunitar, protejează ochii și pielea.

BETA GLUCAN


Beta Glucanul 1,3/1,6 nu poate fi produs de organism în mod natural, așa că trebuie să-l luăm din acest supliment sau prin alimentație. Așadar, New life bio beta-glucanul 1,3/1,6 este un imunomodulator, adică o substanță care acționează asupra sistemului imunitar, stimulând activarea celulelor macrofage, neutrofile, limfocitelor granulare mari (LGL), celulelor ucigașe NK și limfocitelor T și B, cu acțiune antivirală, antiinflamatoare, de stimulare a diviziunii celulare normale și inhibare a dezvoltării și răspândirii celulelor canceroase.

FISETIN


Elimină celulele imbatranite și permite dezvoltarea celulelor sănătoase, încetinind îmbătrânirea (slăbiciune musculară, declin cognitiv, probleme cardiovasculare, inflamație cronică). Susține sănătatea creierului cu New life bio prin protejarea celulelor creierului de stresul oxidativ. Are proprietăți anti-cancer: induce moartea celulară programată, ceea ce poate facilita îndepărtarea celulelor tumorale.

PIROLOCHINOLINA CHINONA


Pirolochinolina chinonă (PQQ) New life bio este o coenzimă asemănătoare vitaminelor, fiind un antioxidant ultra-puternic. Are avantajul de a avea o bună stabilitate moleculară, ceea ce îl face extrem de eficient în combaterea stresului oxidativ. Activitatea sa antioxidantă este deosebit de benefică pentru protejarea mitocondriilor, structurile celulare esențiale pentru producerea de energie.

TRANS-PTEROSTILBENE


Protejarea sistemului cardiovascular, reducerea nivelului seric al trigliceridelor, al LDL-colesterol, reducerea inflamațiilor vasculare, meținerea tensiunii arteriale. Îmbunătățirea functiilor mitocondriale ( energie, respirația celulară, echilibrul calciului, susținerea imunității. Pterostilbenul prezintă, de asemenea, efecte antivirale și efecte anticancerigene prin diferite mecanisme moleculare. Studiile arată că acțiunile pterostilbenului includ modularea căilor de transducție a semnalului genelor reglatoare ale ciclului celular, genelor de diferențiere celulară, oncogenelor și genelor supresoare tumorale.

New life bio GLUTATION REDUS


Antitumoral: stopează creșterea tumorilor (antimutagenic și anticarcinogenic). Protector cardiovascular New life bio scade nivelul de colesterol, împiedică îngroșarea vaselor de sânge. Glutathionul este o polipeptidă bioactivă cu funcție de coenzimă, prezentă în aproape toate celulele organismului uman. Glutathionul este unul dintre cei mai puternici și importanți antioxidanți intracelulari ai organismului. Este sintetizat în ficat din aminoacizii cisteină, glutamină și glicină.

Locatie: Romania

Interfata: romana

Moneda: LEI

Alte magazine recomandate

Springfarma logo cumpara medicamente fara reteta suplimente vitamine dermatocosmetice si castiga bani online
Cashback 1.75%
SmokeMania logo - cumpara tigari electronice lichide arome starter kit si castiga bani online
Cashback 6%
Farmacia Silva cashback - cumpara dermato-cosmetice medicamente naturiste si castiga bani online
Cashback 2.5%
Substitute e-Potion cashback - cumpara baze arome lichide atomizoare moduri si castiga bani online
Cashback 6%
Help Net logo cumpara vitamine suplimente produse cosmetice si ingrijire personala si castiga bani online
Cashback 1.9%

New life bio cashback - cumpara suplimente nutritive si castiga bani online

Informatii contact New life bio

Tip companie: LocalBusiness
Nume companie: NewLife European Group SRL
Telefon: 0040740069795
Email: office@newlifebio.eu
Adresa: B-dul 1 Decembrie 1918, nr.7, bl.48, parter, Sfântu Gheorghe, Covasna, 520008, Romania

Categorii disponibile in New life bio

  • Produse farmaceutice
  • Ingrijire personala si sanatate
Inscrie-te pe CashBack Romania

Magazine noi cu CashBack

B Braun logo cumpara dispozitive medicale, produse stomatologice, chirurgicale si castiga bani online
Cashback 4.5%
Minunea Naturii logo cumpara suplimente nutritive, alimente integrale si BIO, tincturi si castiga bani online
Cashback 4%
Fumz logo cumpara dispozitive vapare cu nicotină 0%, narghilea electronica si castiga bani online
Cashback 10%
Dacia Plant logo cumpara ceaiuri, vitamine minerale creme siropuri comprimate si castiga bani online
Cashback 5%
Sanatate la tine acasa logo cumpara suplimente alimentare, creme balsamuri lotiuni sampon si castiga bani online
Cashback 2.5%

Recenzii si pareri New life bio

Recenzii: 0
Medie evaluare: 0.0
Acest site foloseste cookieInchide