CashBack Romania - bonus 10 Lei pentru prima comanda + 5 Lei pentru fiecare afiliat care cumpara
CashBack > Servicii financiare

Nibble Finance cashback - investitii in imprumuturi pe termen scurt si lung si castiga bani

Nibble Finance logo investitii in imprumuturi pe termen scurt si lung si castiga bani online
Primesti 0.765% + 22.5 Lei cash back

(suma de bani din valoarea cumparaturilor in Lei)

Viziteaza magazin Castiga comisionul

Este important sa dezactivati extensia de browser Ad Blocker in magazinul partener. Comisionul se acorda in platforma de CashBack in mod automat in maxim 1 ora dupa finalizarea cumparaturilor.


Nibble Finance

Cashback cu Nibble Finance castiga bani online la toate investitiile in imprumuturi pe termen scurt si lung inapoiem o parte din bani. Imprumuta bani si castiga bani

Investitii in imprumuturi pe termen scurt si lung

Nibble este un brand IT Smart Finance Group, care este noua platforma Peering bazata pe modelul peer 2 portfolio, care permite clientilor nostri sa investeasca in produse de creditare nebancare cu garantie.
Aceasta platforma ofera solutii de creditare in diferite tari si o astfel de varietate de portofolii intr-un mod sigur si transparent. Unul dintre domeniile de interes este analiza Big Data. Prin utilizarea celor mai bune practici IT Smart Finance si tehnologii actualizate, Nibble a fost creata ca o platforma de investitii simpla si sigura.

Cum functioneaza Nibble?

Platforma creeaza automat un portofoliu de investitii si ofera investitorilor posibilitatea de a investi cu un sistem de rambursare, garantand intotdeauna rascumpararea imprumutului.
Acest sistem tehnologic ofera posibilitatea investitorului Nibble de a alege parametrii specifici, cum ar fi limita de tara si valoarea investitiei pentru a-ti crea portofoliul si parametrii personalizati.
Investitorilor li se ofera un model deschis de obtinere a profitului, fiind garantat sa primeasca o rentabilitate de pana la 12% pe an, chiar daca rambursarea imprumutului este intarziata cu mai mult de 30 de zile. Daca ati ajuns la varsta majoritatii si aveti un cont bancar in orice tara din Europa puteti fi un investitor pe Nibble, trebuie doar sa va inregistrati si sa va verificati identitatea.
Verificarea zilnica a Utilizatorilor impotriva listelor negre recunoscute (de ex. OFAC), cumularea transferurilor prin mai multe puncte de date, plasarea Utilizatorilor pe listele de refuz de ceas si servicii, deschiderea cazurilor pentru ancheta acolo unde este necesar, trimiterea de comunicari interne si completarea rapoartelor statutare, daca este cazul.

Cum emite companiile imprumuturile?

Fiecare client care primeste un imprumut trece un sistem de verificare pe mai multe niveluri si primeste o evaluare de notare a solvabilitatii legate de istoricul creditului. Din valoarea totala a cererilor, nivelul de acceptare pentru clientii primari este de 10%, ceea ce permite companiei sa controleze riscurile si sa asigure rambursarea.

Generarea de venituri

in timpul perioadei sale active, imprumutul Nibble Finance va atinge procentul de randament asa cum a fost convenit. Pana la sfarsitul mandatului, clientul are optiunea de a alege dintre oricare dintre alternativele noastre de reinvestire si de a-ti creste veniturile. Procedand astfel, banii vor fi reinvestiti automat in noi imprumuturi. Fiecare persoana fizica si juridica din Europa, inclusiv tarile UE (Elvetia si Marea Britanie) poate deveni investitor.
Pentru a deveni investitor in platforma noastra P2P este rapid si simplu. Suma minima a investitiei este de 10 euro.

Care sunt riscurile?

Investitia nu este o solutie fara riscuri, dar majoritatea riscurilor sunt asociate cu pierderi financiare. imprumutam in conformitate cu reguli stricte cu verificarea capacitatii de plata si a riscului de intarziere. Mai mult decat atat, toate imprumuturile de pe Nibble sunt protejate prin garantie de rambursare. Adoptand o abordare bazata pe riscuri, Nibble este capabil sa se asigure ca masurile pentru prevenirea sau atenuarea spalarii banilor si finantarea terorismului sunt proportionale cu riscurile identificate.

Ce imprumuturi pot fi investite pe Nibble?

imprumuturile companiilor incluse in participatia ITSMAFTFINANCE sunt disponibile pentru investitii pe Nibble. Rambursarea rapida a imprumuturilor este una dintre dobanzile principale pentru creditor, ca detinator principal al creantelor. Fiecare imprumut pe Nibble consta din date ca cantitate si durata, astfel incat sa puteti alege ce sa investiti.

Tipuri de investitii

Investitiile Nibble pe termen scurt permit investitia fara reinvestire. Venitul este retras la inchiderea imprumutului sau dupa rambursarea in a 61-a zi a investitiei. Investitia pe termen lung Nibble Finance permite obtinerea randamentului maxim datorat perioadei de reinvestire, cand suma imprumuturilor inchise este reinvestita din nou (valoarea totala sau principala a imprumutului, in functie de setari).

Locatie: Spania

Interfata: engleza

Moneda: EUR

Alte magazine recomandate

Castiga bani la creditele Viva credit dezvolta o retea de afiliere
Cashback 20 Lei
provident.ro cashback - castiga bani la toate imprumuturile obtinute
Cashback 10 Lei
Hora Credit cashback - cumpara oferte credite online, imprumut 0% dobanda si castiga bani online
Cashback 7.5 Lei
CreditFix logo - aplica pentru un credit rapid online, pe termen scurt, nebancare si castiga bani online
Cashback 15 lei
Credius.ro cashback - castiga bani online la cereri de credit
Cashback 75 Lei

Nibble Finance cashback - cumpara investitii in imprumuturi pe termen scurt si lung si castiga bani online

Categorii disponibile in Nibble Finance

  • Servicii financiare
Inscrie-te pe CashBack Romania

Magazine noi cu CashBack

Euro tax logo cumpara recuperare taxe returnare primire alocatie Germania Austria si castiga bani online
Cashback 14.25 Lei
CuraDebt logo cumpara decontarea datoriilor, scutirea datoriei gestionarea si castiga bani online
Cashback 80 Lei
Acest site foloseste cookieInchide