CashBack Romania - bonus 10 Lei pentru prima comanda + 5 Lei pentru fiecare afiliat care cumpara
CashBack > Casa decoratiuni si gradina

NMC Romania cashback - cumpara profile decorative, poliestiren, poliuretan interior exterior si castiga bani

NMC Romania logo cumpara profile decorative, poliestiren, poliuretan interior exterior si castiga bani online
Primesti 5% cash back

(suma de bani din valoarea cumparaturilor in Lei)

Viziteaza magazin Castiga comisionul

Este important sa dezactivati extensia de browser Ad Blocker in magazinul partener si sa aveti active cookies First-party si Third-party in browser. Comisionul se acorda in platforma de CashBack in mod automat in maxim 1 ora dupa finalizarea cumparaturilor.


NMC Romania

Cashback cu NMC Romania castiga bani online la toate cumparaturile facute prin acest site. La cumpararea de profile decorative, poliestiren, poliuretan interior exterior inapoiem o parte din bani

Profile decorative, poliestiren, poliuretan interior exterior

NMC România este o campanie cu o vastă experiență în domeniul decorațiunilor și finisajelor în construcții care a luat naștere în 2009, ca rezultat al parteneriatului cu NMC Belgia. În prezent, suntem lideri de piață în profilele decorative Premium de interior și exterior, destinate locuințelor, clădirilor de birouri și altor tipuri de spații comerciale. Din pasiunea pentru arhitectură și design, brandul NMC produce în mod constant, prin intermediul unei echipe profesioniste de proiectanți și ingineri chimiști, profile decorative pentru exterior: acadramente, solbancuri, termosisteme și coloane decorative care pot fi realizate la comandă, în funcție de preferințele clienților.
Gama profilelor de interior cuprinde plinte, cornișe, baghete, brâuri, panouri 3D, colțare, rozete, profile flexibile, profile de iluminat, bârne decorative, materiale și accesorii. Totodată, oferim articole de plajă și relaxare din diverse forme, realizate din spumă de polietilenă, pentru distracție, sport și agrement.

Profile exterior NMC Romania


COLTAR EXTERIOR NCL101 200x30x300, este realizat din polistiren expandat. CAPAC DE GARD ADRo-Decor NMC Romania ST104 330x73x2000, acoperit cu un amestec de compuși pe bază de rășini sintetice. ANCADRAMENT DECORATIV FEREASTRA NA102 95x30x2000, este rezistent în timp la șocuri, îngheț și umezeală. CORNISA DECORATIVA EXTERIOR NC104 220x80x2000, este cea mai bună soluție pentru fixarea între profile. PILASTRU COLOANA DECORATIVA NPP1 250x30x2000, se foloseste pentru acoperirea profilelor si placilor decorative. Termosistemul decorativ FUGA PANEL 1 din polistiren acoperit cu rășini. Brâul de exterior NMC Romania NC103 din polistiren expandat acoperit cu rășină este un produs rezistent la șocuri, îngheț și umezeală.

Profile Interior


Plinta FD7 din polimer dur este un produs NMC, de calitate premium, culoare alb mat, specifică stilului minimalist. Cornișa decorativă Z8, confecționată din poliuretan este un profil decorativ. CORNISA DECORATIVA DYNAMIC LX-35 33x33x2000, pentru mascarea imperfecțiunilor de finisare. Brâul Z10 este un produs NMC realizat din poliuretan potrivit pentru decorarea locuințelor. Panou decorativ 3d interior poliuretan Arstyl 3D Liquid 380x1113x28, în stilul modern-elegant. Coltar decorativ perete polimer dur Wallstyl WE1 30x30x2000, rezistent la șoc și umezeală. Profil Decorativ LED NMC Romania WALLSTYL IL12 20X25X2000, conceput special pentru iluminatul direct.

Izolatie si protectie


FOLIE IZOLATOARE PARCHET SELITAC 70688 3 mm 10,63 mp, poate fi utilizată pentru izolarea oricărui tip de substrat de pardoseală. NMC Romania izolatie teava 6x15x2000 AlfaFlex, este un bun material izolator, minimizând pierderile de energie cu până la 80%. Izolatie teava 13x114x2000 Climaflex, NMC Romania spumă polietilenică PE cu celule închise și reține foarte bine căldura. Noma Reflex PS 3mm rola, ajuta la incalzirea mai rapida a camerei.

Plinte


NMC România îți oferă modele variate de plinte decorative confecționate din polimer dur sau poliuretan ce protejează peretele în partea inferioară și face tranziție între podea și perete.
PLINTA POLIURETAN FL2 Flex 120x15x2000, are rol decorativ și facilitează tranziția dintre peretele curbat și perdea. PLINTA POLIMER DUR FD21 130x20x2000, potrivit pentru locuințele realizate în stil clasic, romantic și contemporan-elegant. Plinta Decorativa NMC Romania Wallstyl IL11 80x20x2000, este potrivit pentru mascarea cablurilor sau a unor defecte de finisare.

Locatie: Romania

Interfata: romana

Moneda: LEI

Alte magazine recomandate

TopShop logo - cumpara pantofi mop nutribullet cosmetice aparate produse si castiga bani online
Cashback 5%
SomProduct cashback - castiga bani online la toate cumparaturile
Cashback 5%
Bonami logo - cumpara mobila si decoratiuni interioare si castiga bani online
Cashback 1.5%
Mobila Laguna cashback - cumpara mobilier dormitor, bucatarie living, horeca si castiga bani online
Cashback 1.25%
AlecoAir logo - cumpara dezumidificatoare, purificatoare aer si castiga bani online
Cashback 2.5%

NMC Romania cashback - cumpara profile decorative, poliestiren, poliuretan interior exterior si castiga bani online

Informatii contact NMC Romania

Tip companie: LocalBusiness
Nume companie: NMC Stil Distribution SRL
Telefon: 0040720533660
Email: online@nmcromania.ro
Adresa: Str. Comertului - Complex Mega Company, Domnesti, Ilfov, 077090, Romania

Categorii disponibile in NMC Romania

  • Casa decoratiuni si gradina
Inscrie-te pe CashBack Romania

Magazine noi cu CashBack

Materiale electrice logo cumpara prize intrerupatoare tablouri sigurante generatoare si castiga bani online
Cashback 1%
Vopsinel logo cumpara vopesa decorativa, grund anticoroziv, diluant si castiga bani online
Cashback 5%
Prestige home logo cumpara saltele canapele coltare topere paturi si castiga bani online
Cashback 2.5%
Prodoshop logo cumpara pompe apa hidrofoare statii pompare, accesorii pompe si castiga bani online
Cashback 2.5%
Fermier logo cumpara pesticide ingrasaminte unelte utilaje agricole si castiga bani online
Cashback 2.5%

Recenzii si pareri NMC Romania

Recenzii: 0
Medie evaluare: 0.0
Acest site foloseste cookieInchide