CashBack Romania - bonus 10 Lei pentru prima comanda + 5 Lei pentru fiecare afiliat care cumpara
CashBack > Invatare

Oferta inactiva - Novakid cashback - cumpara engleza online copii, lectii online engleza si castiga bani

Novakid logo cumpara engleza online copii, lectii online engleza si castiga bani online
Oferta inactiva

Este important sa dezactivati extensia de browser Ad Blocker in magazinul partener si sa aveti active cookies First-party si Third-party in browser. Comisionul se acorda in platforma de CashBack in mod automat in maxim 1 ora dupa finalizarea cumparaturilor.


Novakid

Cashback cu Novakid castiga bani online la toate cumparaturile facute prin acest site. La cumpararea de engleza online copii, lectii online engleza inapoiem o parte din bani

Alte magazine recomandate

Edureka logo cumpara cursuri certificare online Microsoft Google Pyton Java si castiga bani online
Cashback 7%
Mondly logo cumpara aplicatie invatare limbi stranie engleza germana spaniola si castiga bani online
Cashback 20%
Futurelearn logo cumpara cursuri online it programare limbi straine management si castiga bani online
Cashback 16.65%
Udemy logo cumpara cursuri online invata programare C# git engleza si castiga bani online
Cashback 4%
Busuu logo cumpara invata engleza online germana spaniola franceza si castiga bani online
Cashback 7.5%

Engleza online copii, lectii online engleza

Novakid - este o scoala online in care copiii invata limba engleza cu persoane pentru care este nativ sau al doilea nativ. Programul nostru senzational de educatie interactiva pentru copii cu varste cuprinse intre 4 si 12 ani cu diferite niveluri de engleza se bazeaza pe experienta profesorilor si a metodologilor. Cursurile din Novakid se desfasoara pe o platforma educationala speciala.
Pentru toti lectorii Novakid limba engleza este limba materna sau a doua limba, certificatul profesorului si 3 ani de experienta in lucrul cu copii, inclusiv online.
O clasa Novakid nu este doar o practica lingvistica, ci si un joc interesant. Acest format permite angajarea cu usurinta a copiilor. Elevii se uita la diapozitive, iar profesorii incearca sa explice ceea ce este in ei cu cuvinte sau cu mimica si gesturi. Fara traducere sau explicatii suplimentare, copiii incep sa inteleaga materialul. Dupa unele clase, elevii se obisnuiesc cu formatul si pot intelege cu usurinta instructiunile, pot repeta, alege sau raspunde profesorilor lor.

Informatii lectii online Novakid engleza copii

O lectie in Novakid dureaza 25 de minute. Multe studii stiintifice arata ca acesta este momentul optim pentru ca copiii sa se concentreze la lectii individuale cu vorbitori nativi. Daca credeti ca copilul dvs. este gata, sunteti bineveniti sa programati 2 lectii la rand.
Puteti alege zilele si orele convenabile pentru cursuri, precum si profesorii din contul dvs, dand click pe butonul "Rezervati lectia". Daca aveti dificultati in a programa o lectie, contactati echipa Novakid prin chat online.

Novakid facilitati engleza online copii

Toate clasele Novakid au loc pe site-ul nostru, nu trebuie sa instalati programe suplimentare, sa achizitionati manuale si caiete. Va vom oferi toate materialele necesare! Special pentru studenti, am lansat un cont unic. Invatarea limbii engleze acum este ca si cum ai juca un joc! Copiii aleg avatare, completeaza sarcini la domiciliu si castiga certificate si stele! Inregistrarile video si materialele metodice ale tuturor lectiilor trecute sunt stocate in arhiva contului dvs. Puteti urmari intotdeauna cum se desfasoara activitatile si puteti observa progresul copilului. Elevul Novakid poate revedea lectia pentru a repeta oricand doreste.
Obtineti un raport regulat de evaluare al realizarilor copilului dvs si observati unde anume acesta se descurca mai bine sau care sunt punctele lui slabe. Chiar in timpul lectiei, cu ajutorul turului VR, copiii si profesorii calatoresc in cele mai bune muzee si galerii din lume.

Profesori Novakid lectii online engleza

Profesorii nostri ii inspira pe copii din intreaga lume sa studieze limba engleza. La Novakid veti fi inconjurati de persoane deschise, inteligente si creative. Alaturati-va familiei noastre in crestere si castigati din confortul propriei case. Oferim un program interactiv unic, care a fost conceput de profesori si metodologi cu experienta pentru a crea un mediu pentru copii, astfel incat sa poata invata engleza intuitiv, ca si cum ar fi fost limba lor materna. Oferim sesiuni de educatie Novakid continua pe tot parcursul anului cu facilitatori care ofera oportunitati de formare pentru intelegerea ultimelor inovatii de platforma, metodologii curriculare si implementarea celor mai bune practici didactice.

Locatie: SUA

Interfata: romana

Moneda: LEI


Novakid cashback - cumpara engleza online copii, lectii online engleza si castiga bani online

Informatii contact Novakid

Tip companie: Organization
Nume companie: Novakid Inc
Telefon: 0014087570081
Email: suport@novakidschool.com
Adresa: 548 Market St 8291, San Francisco, CA, 94104, SUA

Categorii disponibile in Novakid

  • Invatare

Termeni si conditii suplimentare la comisioane

Comisioane cashback:
Lectie de test confirmata: 32 Lei
Curs platit: 32 Lei Inscrie-te pe CashBack Romania

Magazine noi cu CashBack

British Council logo cumpara invata limba engleza, cursuri online limba engleza si castiga bani online
Cashback 24.25 Eur
Life University logo cumpara cursuri online marketing business beauty masterclass si castiga bani online
Cashback 7.5%

Recenzii si pareri Novakid

Recenzii: 0
Medie evaluare: 0.0
Acest site foloseste cookieInchide