CashBack Romania - bonus 10 Lei pentru prima comanda + 5 Lei pentru fiecare afiliat care cumpara
CashBack > Auto moto

Obdeleven cashback - cumpara sistem diagnoza auto, teste auto, scanner OBD2 si castiga bani

Obdeleven cashback - cumpara sistem diagnoza auto, teste auto, scanner OBD2 si castiga bani online
Primesti 2.5% cash back

(suma de bani din valoarea cumparaturilor in Lei)

Viziteaza magazin Castiga comisionul

Este important sa dezactivati extensia de browser Ad Blocker in magazinul partener. Comisionul se acorda in platforma de CashBack in mod automat in maxim 1 ora dupa finalizarea cumparaturilor.


Obdeleven

Cashback cu Obdeleven castiga bani online la toate cumparaturile facute prin acest site. La cumpararea de sistem diagnoza auto, teste auto, scanner OBD2 inapoiem o parte din bani

Sistem diagnoza auto, teste auto, scanner OBD2

Vindem un produs inovator in diagnoza auto Obdeleven, poate cel mai avansat sistem de diagnoza auto. Peste 500 de aplicatii pentru un utilizator obisnuit, care nu necesita cunostinte software avansate. Device-ul Citeste si sterge codurile de eroare de pe toate unitatile de control instalate pe masina(Engine, Transmission, ABS, Airbag, Multimedia, Air conditioning, etc.). Pachetul PRO pentru implementari avansate, care intereseaza foarte multi soferi in dorinta lor de a-si cunoaste masina chiar inainte de a cumpara, fara drumuri sau taxe la service. Cel mai adesea se achizitioneaza o masina second hand fara a-i cunoaste problemele ascunse.
Prin achizitionarea unui tester auto profesional, veti putea diagnostica orice masina de acasa. Oferim cel mai bun scanner auto, la cel mai mic pret, OBDeleven Romania. OBD2. Diagnoza auto. Scanner OBD2 Bluetooth.

Testere auto profesionale


OBDeleven este un tester auto usor de utilizat care se conecteaza prin bluetooth la masina dumneavoastra cu telefonul sau o tableta Android. Vehicule compatibile cu diagnoza auto OBDeleven: AUDI, VOLKSWAGEN, SKODA, SEAT. Cu diagnoza auto OBDeleven , o mare varietate de aplicatii diferite sunt disponibile pentru diverse vehicule, in functie de dotarile acestora. Doar conectati testerul auto OBDeleven la portul OBD2 al vehiculului, descarcati aplicatia OBDeleven din magazinul Google Play si accesati toate aceste functii. Testerul auto OBDeleven va permite sa: diagnosticati problemele masinii, stergeti erorile, dezactivati functii suplimentare/nedorite, activati module instalate ulterior (retrofit). Sistemul ONE-CLICK-APP, va permite sa activati sau sa dezactivati anumite functii ale masinii, utilizand testerul auto OBDeleven cu o singura apasare de buton.
Cu testerul auto OBDeleven puteti accesa functii precum: realizarea mentenantei periodice (resetarea Oil service, inlocuirea placutelor de frana etc.), reglarea luminilor auto (luminile de zi, luminile cornering, iluminare tip USA/EUROPE etc.), controlul sistemelor periferice (Blocare automata a usilor, inchiderea / deschiderea ferestrelor/trapei etc.), activarea modulelor instalate ulterior, retrofit (senzorul de nivel al lichidului de spalare, inlocuire navigatie etc.), activarea functiilor vizuale (Needle sweep, Optical parking system, etc), adaugarea functiilor suplimentare, compatibile cu autovehiculul, dezactivarea functiilor nedorite (avertizare centura de siguranta etc.) si multe altele.

Accesorii scanner auto


Mufa Adaptor OBDeleven, acest adaptor pentru testerul auto OBDeleven este dedicat autovehiculelor care au acces complicat la portul de diagnosticare OBDII, de exemplul: Skoda Octavia II sau Audi A8 D3. Husa de protectie pentru testerul auto OBDeleven.
Codul PRO este utilizabil pentru un singur cont. in cazul introducerii codului intr-o aplicatie instalata pe un telefon sau o tableta, care are un sistem de operare anterior versiunii Android 4.1, acesta va deveni inactiv. Este responsabilitatea clientului sa contacteze asistenta, prin intermediul sectiunii de ajutor din cadrul aplicatiei OBDeleven, pentru solutionarea problemei.

Locatie: Romania

Interfata: romana

Moneda: LEI

Alte magazine recomandate

Suport bicicleta cashback - cumpara bare transversale, suport ski, cutii auto si castiga bani online
Cashback 5%
UpCar cashback - cumpara statii radio, portbagaje auto, accesorii auto si castiga bani online
Cashback 3.5%
Janta cashback - cumpara jante aliaj otel anvelope iarna vara roti complete si castiga bani online
Cashback 1.5%
PieseMotor cashback - cumpara piese de schimb pentru motociclete si castiga bani online
Cashback 5%
Anvelope oferte cashback - cumpara cauciucuri de vara, iarna sau all season si castiga bani online
Cashback 5 Lei

Obdeleven cashback - cumpara sistem diagnoza auto, teste auto, scanner OBD2 si castiga bani online

Categorii disponibile in Obdeleven

  • Auto moto
Inscrie-te pe CashBack Romania

Magazine noi cu CashBack

Anvelope Autobon logo cumpara cauciucuri anvelope iarna vara si jante si castiga bani online
Cashback 1.5%
Radburg logo cumpara anvelope turisme, 4x4, camioane, second hand, cauciucuri si castiga bani online
Cashback 2.5%
ChromeBurner logo cumpara casti motociclete imbracaminte manusi cizme si castiga bani online
Cashback 3%
Kparts logo cumpara piese auto anvelope acumulatori caroseri filtre placute frana si castiga bani online
Cashback 3%
Rexing logo cumpara camere video auto camere vanatoare sport si castiga bani online
Cashback 5%
Acest site foloseste cookieInchide