CashBack > Mall online

OfertaDeSezon cashback - cumpara camera auto HD , incarcator auto, odoriante si castiga bani

OfertaDeSezon cashback - cumpara camera auto HD , incarcator auto, odoriante si castiga bani online
Primesti 7% cash back

(suma de bani din valoarea cumparaturilor in Lei)

Viziteaza magazin Castiga comisionul


OfertaDeSezon

Cashback cu OfertaDeSezon castiga bani online la toate cumparaturile facute prin acest site. La cumpararea de camera auto HD , incarcator auto, odoriante inapoiem o parte din bani

Camera auto HD , incarcator auto, odoriante

OfertaDeSezon este un magazin cu promotii la setui de produse la un pret redus. Oferta Actuala: Set Accesorii Auto - Camera auto HD , Incarcator auto , cablu de incarcare usb , suport telefon , odoriante , silicon de bord si lavete cu microfibra.
1x Pachet Automobil 7 Articole un singur pret. Camera este ideala pentru orice sofer, indiferent daca acesta este incepator sau profesionist. Fiecare ruta sau eveniment s=din trafic este inregistrat si poate fi interpretat sau comentat in caz de incidente neplacute. Inregistraza video in format HD de mare rezolutie si calitate superioara. Dovada video in cazul unui incident sau alte circumstante.
Supraveghere si securitate video asupra automobilului de pe OfertaDeSezon. Dispozitivul de sustinere poate fi fixat usor pe bordul masinii sau parbriz. Inregistraza pe timp de noapte sau in conditii de luminozitate scazuta, este usor de utilizat datorita meniului si ecranului de 2.4 inch. Carduri microSD recomandate: 8GB, 16GB, 32GB.
Senzor de miscare: dispozitivul poate inregistra in mod continuu sau cand detecteaza miscarea masinii sau a obiectelor din jur. Senzor de soc: salveaza automat fisierele in cazul in care dispozitivul este supus unui soc.
Obiectiv cu diafragma 2.0 de la OfertaDeSezon auto, diafragma ajuta dispozitivul sa capteze cat mai multa lumina atunci cand este necesar (ex. pe timp de noapte). Microfon si difuzor incorporat: permite inregistrarea audio (on/off). Permite redarea video si audio a inregistrarii din memorie pe ecranul camerei auto. Functie de inregistrare ciclica reglabila: 5, 10, 15 minute sau continua. Suprascriere atunci cand memoria este plina.
Suport magnetic auto universal pentru telefon si tableta: apicabil pe bord sau parbriz, rotire 360 de grade, 100% sigur pentru telefon, tableta sau GPS, realizat cu magneti ce tin dispozitivul mobil in siguranta indiferent de conditiile drumului (gropi denivelari ...), insotit de placuta metalica pentru dispozitivele cu husa si placuta metalica adeziva pentru dispozitivele fara husa.
Incarcator auto universal dual port USB 5V - 1A si 2.1 A online pe OfertaDeSezon, tehnologie Quick Charge 2.1. Tehnologia Quick Charge 2.1 permite reducerea timpului de incarcare cu pana la 75%, incarcare rapida si sigura.
Odorizante auto cu aroma de Bubblegum si NewCar, are o mare putere de odorizare si degaja un parfum placut, natural, proaspat si persistent.
Cablu de incarcare rapida si transfer de date 3 in 1 pentru Apple, Micro, Type-c, cu invelis din fibra impletita pentru o rezistenta superioara. Compatibil cu smartphone-uri, tablete sau alte dispozitive cu connector microUSB sau Type-c dar si dispozitive Apple cu ajutorul adaptorului Lightning.
Ulei siliconic auto de la OfertaDeSezon: protejeaza importiva razelor de soare, datorita compozitiei sale uleiul siliconic este utilizat pentru curatarea si reimprosparatea bordului masinii, supreafetelor din piele, maselor plastice si cauciuc.
Lavete microfibra, aceste lavete realizate din microfibra 100% sunt performante in curatarea suprafetelor de orice tip. Fiind foarte absorbante, se pot folosi atat umede cat si uscate. Se aplica un strat subtire pe suprafata ce urmeaza a fi protejata si se intinde intr-un strat uniform cu ajutorul lavetelor cin microfibra.

Alte magazine recomandate

Aliexpress cashback - cumpara haine, pantofi, electronice, ceasuri, jucarii si castiga bani online
Cashback 4.5%
Mega Plus cashback - cumpara produse pentru casa gradina bucatarie si castiga bani online
Cashback 2.5%
Preturi rezonabile cashback - cumpara cosmetice, cadouri si castiga bani online
Cashback 5%
Matiado cashback - cumpara articole bucatarie, electronice, electrocasnice si castiga bani online
Cashback 5%
Market365 cashback - cumpara produse bucatarie, casa, gradina, electronice si castiga bani online
Cashback 6%

OfertaDeSezon cashback - cumpara camera auto HD , incarcator auto, odoriante si castiga bani online

Categorii disponibile in OfertaDeSezon

  • Mall online
  • Auto moto
Acest site foloseste cookieInchide