CashBack Romania - bonus 10 Lei pentru prima comanda + 5 Lei pentru fiecare afiliat care cumpara
CashBack > Cadouri

Oferta inactiva - OkFlora cashback - cumpara livrari de flori, buchete, aranjamente florale si castiga bani

OkFlora cashback - cumpara livrari de flori, buchete, aranjamente florale si castiga bani online
Oferta inactiva

Este important sa dezactivati extensia de browser Ad Blocker in magazinul partener. Comisionul se acorda in platforma de CashBack in mod automat in maxim 1 ora dupa finalizarea cumparaturilor.


OkFlora

Cashback cu OkFlora castiga bani online la toate cumparaturile facute prin acest site. La cumpararea de livrari de flori, buchete, aranjamente florale inapoiem o parte din bani

Alte magazine recomandate

IdeaPlaza cashback - cumpara cadouri, idei de cadouri personalizate si castiga bani online
Cashback 5%
AdGift cashback - cumpara cadouri personalizate, cani, tricouri, tablouri si castiga bani online
Cashback 7.5%
Carnaval24 cashback - cumpara costume tematice sau rochii pentru carnaval si castiga bani online
Cashback 5%
MiniMeCraft cashback - cumpara statuete personalizate figurine la comanda si castiga bani online
Cashback 4.5%
PhotoGo cashback - cumpara fotocarti online personalizate, albume foto si castiga bani online
Cashback 7.5%

Livrari de flori, buchete, aranjamente florale

Floraria OkFlora estea cea care isi bucura clientii din toata Romania zi de zi cu produse florale. Venim cu 8 ani experienta in spate in domeniul crearii si livrarii de flori si cadouri. Avem florarie in Bucuresti si Chisinau, Republica Moldova.
Magazinul nostru online va pune la dispozitie o gama larga de prodse florale pentru orice ocazie, dar si alte cadouri precum: jucarii de plus, dulciuri, baloane, parfumuri si bauturi.
La noi puteti face comanda de buchete pentru orice eveniment din viata dvs. Cream buchete si aranjamente florale pentru orice ocazii . Cream buchete de mireasa, cocarde, lumanari de nunta ,buchete de cununie, aranjamente speciale pentru nunta. Cream aranjamente pentru botez, crestelnite, lumanari de botez, etc. Cream aranjamente dedicate sarbatorilor de Craciun, Paste, ultimul sunet etc. Cream cruci si coroane funerare din flori vii, jerbe, etc.
La OkFlora oferim flori, cream buchete, cosuri, flori pentru nunta, botez, coroane funerare, compozitii de Craciun si alte aranjamente florale. Primim comenzi pentru toate tipurile de evenimente din viata Dvs. Zile de nastere, nunti, botezuri si cumetrii, deaemenea decoruri speciale pentru sali de conferinta sau locuri protocolare. Floristii nostri creeaza buchete variate la comanda, ca buchetul miresei, butoniera mirelui, aranjamente florale, coronite din flori, cosuri florale, coroane funerare, compozitii de Pasti si de Craciun, brazi si alte buchete artistice la comnda.

Aranjamente florale pe OkFlora

Cutie de Lux Mare cu Lalele Alb-Roz-Violet, inauntrul fiecarei cutii este bureta speciala - oasis, care va mentine florile dumneavoastra proaspete. Aranjament cu Orhidei in Ladita Mica, 51 Trandafiri Rosii in cos, acest deosebit Cos cu Trandafiri poate fi surpriza care sa incante persoana draga. Inima din trandafiri cu capsune, Ladita Medie cu Trandafiri Albi, randafiri aranjati frumos intr-o ladita din lemn. Dupa consumarea florilor, ladita poate fi folosita ca accesoriu. Aranjament din Plante Nr. 7 de pe OkFlora.

Buchete de flori pentru ocazii

15 Trandafiri Fuchsia 50-60 cm, Lalele Alb-Roz-Violet in Cos, Buchet din 11 Lisianthus Violete, Buchet din 25 Lalele Roz in Hartie Naturala, Buchet din Trandafiri 70-80 cm si Orhidee, Buchet Roz-Mov-Fuchsia, Buchet special Nr 11 din 25 lalele rosii, Buchet din 15 alstromerii, Lisianthus in cos, Buchet din 51 irisi.

Colectii de lux cu flori

101 Frezii Multicolore in Cutie de Lux online pee OkFlora, Flori Mixte in Cutie de Lux Mare Alba, Lux Collection cu trandafiri multicolori, Lux Collection din Trandafiri Rosii Tross, Cutie de Lux Medie cu Gherbere Mix Orange, Ladita Medie cu Trandafiri Rosii, Trandafiri Rosii in Cutie (25 buc), Cutie de Lux Mica cu Lalele Violete, Cutie Rotunda Alba cu Flori Mixte.

Livrare trandafiri la domiciliu

Fiecare compozitie este livrata intr-un mod special: in costum, manusi albe si papion. La el atasam un card de felicitare gratuit, pe care imprimam mesajul dorit. Lux Collection din Trandafiri Roz, Buchet din Trandafiri si Orhidee, Ladita Alba cu 25 Trandafiri de la OkFlora, Trandafiri Mix Roz 30-40 cm 101 buc, 15 Trandafiri Fuchsia 50-60 cm, 25 Trandafiri Rosii 30-40 cm, 51 Trandafiri Mix Orange 30-40 cm, 51 Trandafiri Rosii in cos, Buchet Eleganta Alb, Cutie inima trandafiri albi, rosii.

Locatie: Romania

Interfata: romana

Moneda: LEI


OkFlora cashback - cumpara livrari de flori, buchete, aranjamente florale si castiga bani online

Categorii disponibile in OkFlora

  • Cadouri
Inscrie-te pe CashBack Romania
Acest site foloseste cookieInchide