CashBack > Carti muzica si filme

Carti Okian cashback - cumpara carti si castiga bani

Carti Okian cashback - cumpara carti si castiga bani online
Primesti 4% cash back

(suma de bani din valoarea cumparaturilor in Lei)

Viziteaza magazin Castiga comisionul


Okian

Cashback la cartile Okian castiga bani online la toate cumparaturile facute prin acest site. Inapoiem o parte din bani la cumpararea de carti, reviste, jocuri, cadouri

Credem in puterea cartilor de a schimba lumea. De aceea, in 2007 am lansat Okian.ro, una dintre cele mai mari librarii online din Romania. Astazi gasesti la Okian peste 1 million de carti in engleza si romana, din toate domeniile, de la cele mai cautate titluri din beletristica internationala la cele mai importante carti de business sau medicina, alaturi de jocuri si accesorii pentru iubitorii de carte si nu numai.
Povestea Okian incepe o data cu experienta de peste 15 ani in comertul cu carte straina a firmei SC Prems Librexim. Specializata in distributia de carte in limba engleza, Prems Librexim este reprezentant in Romania al editurii Longman, parte din Pearson Education, cel mai mare grup editorial educational din lume. Lansat la 1 octombrie 2007, www.okian.ro a fost gandit ca un instrument simplu prin care clientii Okian pot accesa una dintre cele mai vaste resurse de cunoastere de pe glob: publicatiile in limba engleza. In august 2010, cititorilor le-a fost pus la dispozitie si un numar impresionant de titluri in limba romana, in varianta tiparita, audio sau digitala. Desi lumea cartilor este fascinanta, lumea cunoasterii depaseste limita cartilor, motiv pentru care Okian.ro pune la dispozitia clientilor sai o colectie completa de jocuri, obiecte livresti si cadouri. Destinatia ideala pentru oricine cauta ce e mai bun in domeniul educatiei si al dezvoltarii personale, cu linii de produse ce se multiplica de-a lungul timpului, Okian.ro isi propune sa ofere clientilor sai o experienta prietenoasa si plina de resurse, empatica si surprinzatoare.

Alte magazine recomandate

Elefant cashback - castiga bani online la toate cumparaturile
Cashback 3.5%
Libris cashback logo - cumapra carti, manuale scolare, jocuri, muzica si primesti comision
Cashback 4%
Carturesti.ro cashback - castiga bani online la toate cumparaturile
Cashback 3%
Books Express cashback - castiga bani online la toate cartile cumparate
Cashback 5%
SoundCreation cashback - cumpara instrumente muzicale si castiga bani online
Cashback 4%

Carti Okian cashback - cumpara carti si castiga bani online

Categorii disponibile in Okian

  • Carti muzica si filme
  • Cadouri
  • Bijuterii
  • Jucarii, jocuri si divertisment
  • Articole pentru birou si papetarie
Acest site foloseste cookieInchide