CashBack Romania - bonus 10 Lei pentru prima comanda + 5 Lei pentru fiecare afiliat care cumpara
CashBack > Optica

Optilen cashback - cumpara lentile de contact, solutii curatare lentile si castiga bani

Optilen cashback - cumpara lentile de contact, solutii curatare lentile si castiga bani online
Primesti 5.5% cash back

(suma de bani din valoarea cumparaturilor in Lei)

Viziteaza magazin Castiga comisionul


Optilen

Cashback cu Optilen castiga bani online la toate cumparaturile facute prin acest site. La cumpararea de lentile de contact, solutii curatare lentile inapoiem o parte din bani

Lentile de contact, solutii curatare lentile

Optilen.ro este un magazin online de optica specializat pe lentile de contact. Punem un accent foarte mare pe calitate de aceea in oferta Optilen.ro, puteti regasi doar produse originale de la producatori de renume precum: Johnson & Johnson, Alcon, Avizor, Bausch & Lomb, Maxvue Vision, Pegavision, Cooper Vision, Zeiss, Horien, Eye See, Barnaux, Disop, Interojo, Menicon si multi altii.

Lentile de contact zilnice cu unica folosinta


Lentilele de contact zilnice sunt o alternativa remarcabila pentru persoanele cu deficiente de vedere care nu doresc sau nu pot purta ochelari pentru corectie din mai multe motive. Acuvue Oasys 1-Day, ofera niveluri remarcabile de confort si claritate, utilizand tehnologia patentata HydraLuxe pentru a reduce simptomele de ochi obositi si uscati. Dailies TOTAL1 Multifocal online la Optilen, sunt primele lentile de unica folosinta un grad mare de apa conceput pentru persoanele cu prezbiopie. Acuvue 1-Day Moist, ei folosesc tehnologia unica Lacreon care solicita legarea PVP, element responsabil pentru pastrarea apei in lentila si, astfel, ii permite sa ramana perfect hidratata pe tot parcursul zilei.

Lentile de contact lunare pe Optilen


Lentilele de contact lunare sunt recomandate persoanelor fizice cu defecte de vedere care nu doresc sau nu pot purta ochelari. Air Optix Plus HydraGlyde, sunt primele si singurele lentile de contact cu tehnologia HydraGlyde Matricea de umiditate, proiectata astfel incat lentilele sa aiba o umiditate de suprafata care sa fie mentinuta pe toata durata zilei. FitView Monthly, sunt lentile de contact sferice concepute pentru a fi utilizate de zi cu zi, pentru o perioada de o luna.

Lentile de contact torice


Lentilele de contact torice sunt o alternativa valabila pentru ochelari, pentru a ajuta la astigmatici sa obtina o viziune excelenta. Acuvue Oasys for Astigmatism de la Optilen, ele sunt lentile torice din Senofilcon A, care combina avantajele hidrogel silicon si materiale din hidrogel. Biofinity Toric, unt cea mai noua generatie de lentile pentru astigmatism fabricate din silicon hidrogel - Comifilcon A.

Lentile de contact anuale


Lentilele anuale se recomanda doar in urma unui consult oftalmologic de specialitate, pentru ca nu este vorba despre lentile folosite in scop cosmetic, ci despre lentile utilizate pentru cei care se confrunta cu afectiuni oculare.
Proclear Sphere, sunt lentilele de contact moi, conventionale, care sunt oferite de catre unul dintre cei mai mari producatori si anume, compania Cooper Vision. Zero 6 Sphere, sunt lentile moi, conventionale pentru corectarea miopiei sau hipermetropiei.

Lentile de contact progresive


Lentilele de contact progresive de pe Optilen permit utilizatorilor sa depaseasca unele probleme de vedere care nu le permit sa se bucure de o buna vizibilitate. Dailies TOTAL1® Multifocal, sunt cele mai noi lentile de contact de unica folosinta multifocale de zi cu zi, oferite de Alcon Vision Care - unul dintre cel mai mare producator de lentile de contact din lume. Proclear Multifocal XR typ N, sunt concepute pentru a aborda doua boli comune, experimentate de cei cu ochi imbatraniti: presbiopie si uscaciune a ochilor.

Lentile de contact colorate


Lentilele de contact colorate schimba cu usurinta aspectul utilizatorului in ocazia unor evenimente importante, receptii, nunti sau sesiuni foto. FreshLook ColorBlends, sunt lentile de inlocuire lunara al caror scop este de a evidentia culoarea naturala a ochilor. Air Optix Colors la Optilen, acestea au fost create pentru corectarea miopiei, dar de asemenea sunt si fara dioptrii, prin urmare, pot fi, de asemenea, folosite de cei care doresc doar sa schimbe culoarea ochilor.

Locatie: Romania

Interfata: romana

Moneda: LEI

Alte magazine recomandate

Lensa cashback - castiga bani online produse de optica
Cashback 7.5%
iShoot cashback - cumpara accesorii pentru camere foto si video si castiga bani online
Cashback 2.5%
Optiplaza cashback - cumpara ochelari de soare, ochelari de vedere, lentile si castiga bani online
Cashback 5%
Lentiamo cashback - cumpara lentile de contact, ochelari de soare si castiga bani online
Cashback 5.5%
Konvayo cashback - cumpara ochelari de soare, ochelari de sport si castiga bani online
Cashback 5%

Optilen cashback - cumpara lentile de contact, solutii curatare lentile si castiga bani online

Categorii disponibile in Optilen

  • Optica
  • Ingrijire personala si sanatate
  • Produse farmaceutice
Acest site foloseste cookieInchide