CashBack Romania - bonus 10 Lei pentru prima comanda + 5 Lei pentru fiecare afiliat care cumpara
CashBack > Casa decoratiuni si gradina

Panouri solare solar pro cashback - cumpara panouri solare presurizate, nepresurizate, colectoare solare si castiga bani

Panouri solare solar pro logo cumpara panouri solare presurizate, nepresurizate, colectoare solare si castiga bani online
Primesti 2% cash back

(suma de bani din valoarea cumparaturilor in Lei)

Viziteaza magazin Castiga comisionul

Este important sa dezactivati extensia de browser Ad Blocker in magazinul partener. Comisionul se acorda in platforma de CashBack in mod automat in maxim 1 ora dupa finalizarea cumparaturilor.


Panouri solare solar pro

Cashback cu Panouri solare solar pro castiga bani online la toate cumparaturile facute prin acest site. La cumpararea de panouri solare presurizate, nepresurizate, colectoare solare inapoiem o parte din bani

Panouri solare presurizate, nepresurizate, colectoare solare

SolarPro® oferă o gamă COMPLETĂ de panouri solare termice și accesorii pentru acestea. Principalele produse pe care le comercializăm sunt: panouri solare nepresurizate, panouri solare presurizate, colectoare solare, automatizări, pompe de creștere a presiunii, pompe de recirculare, accesorii pentru sitemele solare.

Panouri Solare Presurizate


Panou Solar Presurizat Compact INOX 150 Litri, rezervorul presurizat menține presiunea apei calde la ieșire egală cu presiunea de intrare a apei reci. 15 tuburi vidate cu heat-pipe cu diametrul de 58 mm si lungimea de 1800 mm din sticlă borosilicată tratată cu strat foto-absorbant AL/N/AL/SS/CU. Panou Solar Presurizat Compact 250 Litri, rezistență electrică termostatată de 1,5 kW, supapă de supratemperatură și suprapresiune. Panou Solar Presurizat Compact INOX 250 Litri, capacitate mare de absorbție a radiației solare generând un randament ridicat.

Panouri Solare Nepresurizate


Panou Solar apă caldă 195 Litri – Nepresurizat, panou solar nepresurizat funcționează pe principiul termosifonării, presiunea apei calde fiind obținută gravitațional (prin cădere). Panoul Solar apă caldă INOX 260 Litri – Nepresurizat, in fiecare tub vidat se află in permanență în curs de încălzire 3 litri de apă (total 60 litri in cele 20 tuburi), ceea ce garanteaza un randament optim de încălzire. Panou Solar INOX 141 Litri apă caldă – Nepresurizat, echipat cu vas asistent cu flotor de 8 litri (cea mai mare capacitate disponibilă în prezent pe piață) confecționat integral din INOX, cu valvă de cupru și plutitor din INOX.

Colectoare Solare


Panou (Colector) Solar Presurizat – 30 tuburi vidate cu Heat-Pipe, panourile solare presurizate separat pot fi folosite independent sau conectate în circuit cu orice tip de centrală termică. Panou (Colector) Solar Presurizat – 20 tuburi vidate cu heat-pipe, colectorul solar este confecționat din cupru, izolat cu vată minerală si capsulat intr-un capac din aluminiu. Panou Solar Presurizat separat – 10 tuburi vidate cu heat-pipe, panoul se livrează însoțit de rama de aluminiu pentru montaj pe acoperiș.

Instalații Solare Presurizate


Instalații Solare Presurizate SolarPro® – sunt sisteme complexe ce produc apă caldă menajeră și pot aduce aport la încalzirea locuinței. Se folosesc pe tot parcursul anului, chiar și la temperaturi exterioare de -20 de grade Celsius. Sistem Solar Presurizat 200 litri tehnologie Heat-Pipe – Instalație solară apă caldă, transferul termic de la pereții tubului către heat-pipe se face prin intermediul unei lamele de contact din aluminiu aflată pe toată lungimea tubului.

Accesorii Panouri Solare


Controler solar M8, sonda de temperatură și nivel care arată atât temperatura existentă în rezervor, cât și nivelul de încărcare cu apă. Pompă creștere presiune cu fluxostat, crestere presiune la apa caldă este folosita special pentru panourile solare nepresurizate. Vas cu flotor 8 litri Oval, este echipat cu plutitor și valvă de închidere a alimentării. Rezistenta electrica cu termostat, este proiectată pentru a fi scufundată în apă, fiind potrivită pentru panourile solare (atât presurizate, cât și nepresurizate).

Locatie: Romania

Interfata: romana

Moneda: LEI

Alte magazine recomandate

TopShop logo - cumpara pantofi mop nutribullet cosmetice aparate produse si castiga bani online
Cashback 5%
SomProduct cashback - castiga bani online la toate cumparaturile
Cashback 3%
Bonami logo - cumpara mobila si decoratiuni interioare si castiga bani online
Cashback 1.5%
Mobila Laguna cashback - cumpara mobilier dormitor, bucatarie living, horeca si castiga bani online
Cashback 1.25%
AlecoAir logo - cumpara dezumidificatoare, purificatoare aer si castiga bani online
Cashback 2.5%

Panouri solare solar pro cashback - cumpara panouri solare presurizate, nepresurizate, colectoare solare si castiga bani online

Informatii contact Panouri solare solar pro

Tip companie: Organization
Nume companie: Greenlight Ecosystem SRL
Telefon: 0040734161151
Email: office@panourisolarepro.ro
Adresa: Strada George Cair, 11, Targoviste, Dambovita, 130163, Romania

Categorii disponibile in Panouri solare solar pro

  • Casa decoratiuni si gradina
Inscrie-te pe CashBack Romania

Magazine noi cu CashBack

Fernand logo cumpara cilindri usa broaste yale lacate incuietori seifuri si castiga bani online
Cashback 5%
Galeria Creativ logo cumpara servetele, figurine, culori pictura, margele, decoratiuni si castiga bani online
Cashback 4%
Sursa Led logo cumpara becuri led spot lampi led plafoniere tuburi panouri si castiga bani online
Cashback 3%
Harnicuta logo cumpara lenjerii pat, perne cuverturi, pilote, paturi, huse si castiga bani online
Cashback 5%
Goodscents logo cumpara odorizante spray parfumuri esente dozatoare sapun si castiga bani online
Cashback 6%

Recenzii si pareri Panouri solare solar pro

Recenzii: 0
Medie evaluare: 0.0
Acest site foloseste cookieInchide