CashBack Romania - bonus 10 Lei pentru prima comanda + 5 Lei pentru fiecare afiliat care cumpara
CashBack > Ingrijire personala si sanatate

Oferta inactiva - Parrcoss cashback - cumpara suplimente alimentare, concentrate proteice si castiga bani

Parrcoss cashback - cumpara suplimente alimentare, concentrate proteice si castiga bani online
Oferta inactiva

Este important sa dezactivati extensia de browser Ad Blocker in magazinul partener. Comisionul se acorda in platforma de CashBack in mod automat in maxim 1 ora dupa finalizarea cumparaturilor.


Parrcoss

Cashback cu Parrcoss castiga bani online la toate cumparaturile facute prin acest site. La cumpararea de suplimente alimentare, concentrate proteice inapoiem o parte din bani

Alte magazine recomandate

Farmec cashback - cumpara produse cosmetice pentru ten par corp, machiaje si castiga bani online
Cashback 3.5%
CaliVita cashback - cumpara produse tratamente terapii naturiste si castiga bani online
Cashback 3%
Mattca cashback - cumpara suplimente, vitamine, cosmetice, apicole si castiga bani online
Cashback 3%
Oralix logo - cumpara periute de dinti, dusuri bucale, pasta de dinti si castiga bani online
Cashback 1.5%
Rangali cashback - cumpara produse cosmetice organice 100% naturale si castiga bani online
Cashback 4%

Suplimente alimentare, concentrate proteice

Parrcoss comercializeaza suplimente alimentare si echipamente sportive, cu o reputatie impecabila. Sustinem performanta sportiva si antrenamentele intense, si punem la dispozitie concentrate proteice, multi-vitamine, creatine si o multime de alte suplimente de top la nivel international.

Concentrate proteice


Optimum Nutrition Casein Gold standard 4lb 1.8 kg, este un supliment proteic, ce contine cazeina micelara, enzime digestive si vitamine. Mutant Whey - 4.54 kg, este o proteina unica, de zer din 5 etape care declanseaza, o crestere musculara vizibila si creste retentia de azot. Nitro Tech Performance 1.8 KG, o proteina avansata, din zer, ultra pur, dezvoltat cu creatina si aminoacizi. Weider Parrcoss Premium Whey Protein 2.3 kg, furnizeaza un continut, ridicat de BCAAs si glutamina.

Vitamine Parrcoss minerale


Mutant MULTI 60 tablete, 28 de vitamine si minerale de inalta potentialitate Plus fitonutrienti, electroliti, enzime, spirulina. Universal Calcium Zinc Magnesium 100 tablete, aceste vitamine, contribuie si la dezvoltarea, masei musculare. Animal Omega 30 packs, cu acizi grasi esentiali (EFA). Animal Pak 44 plicuri, complex de multivitamine Parrcoss minerale, cu potential ridicat, antioxidanti puternici si enzime digestive.

Aminoacizi


Weider Premium BCAA Powder 500 g, bautura cu L leucina, L izoleucina, L valina si L glutamina. Muscletech Platinum 100% Amino Energy 30 serv, este o formula delicioasa, de aminoacizi, care cuprinde 5 g de aminoacizi cu catena ramificata, in forma libera (BCAAs), pentru a ajuta la recuperarea, combate scaderea, in masa musculara si imbunatateste sinteza proteinelor. Gaspari Nutrition AminoMax 8000 350 tabl, 91% lactalbumina hidrolizata, din proteine din zer, care contine proteine, cu greutate moleculara mica, tripeptide si aminoacizi individuali, dovediti benefici, pentru toate tipurile, de sportivi. BPI Best BCAA 30 serv, este primul care leaga cei trei aminoacizi Parrcoss catena ramificata - leucina, izoleucina si valina.

Creatine


EFX Kre-Alkalyn 120 caps, cu un nivel de pH de 12. Universal Nutrition Creatina Monohidrata 500 grame, ajuta la construirea masei musculare, prin volumizarea si hidratarea celulelor musculare. Dymatize CREATINE Creapure Monohydrate 500 g, creste performanta fizica, in explozii succesive. Universal Storm 728 grame 80 serv, iNOXsulin-7 foloseste impulsuri, de oxid de azot (N.O) cu eliberare de timp si potentiatori, de insulina pentru a muta eficient, creatina in tesutul muscular. Weider Parrcoss Creatine Rush 375 g, creste metabolismul energetic si intarzie debutul oboselii, ducand la imbunatatirea antrenamentelor.

Gainere


BSN True Mass All in One Gainer 4.2 kg 9.26 lb, pentru a maximiza cresterea musculara. Weider Mega Mass 4000 3 kg, contine un amestec, de carbohidrati-proteine Parrcoss vitamine si minerale. Gainer Optimum Nutrition Serious Mass 5.45 kg 12 Lbs, acest produs va oferi un suport nutritional excelent. Mutant Mass 6.8 kg, ofera 1060 calorii super-dense, pentru cresterea, in masa musculara.

Slabit si Arderea Grasimilor


Kaged Muscle Clean Burn 90 serv 180 caps, un arzator eficient de grasimi abordeaza acest proces de-a lungul cailor metabolice multiple. Mutant Carnitine 120 caps, este, mai ales cautata, pentru a ajuta la transportul grasimii in mitocondrii, unde este metabolizata in energie.

PreWorkout


BSN NO Xplode 3.0 50 serv 1000g, ajuta la obtinerea, unei capacitati sporite de focalizare si rezistenta si la o concentrare imbunatatita. Universal Nutrition Shock Therapy 200 g, unul dintre cele mai puternice suplimente nutritive Parrcoss pre-antrenament.

Locatie: Romania

Interfata: romana

Moneda: LEI


Parrcoss cashback - cumpara suplimente alimentare, concentrate proteice si castiga bani online

Categorii disponibile in Parrcoss

  • Ingrijire personala si sanatate
Inscrie-te pe CashBack Romania

Magazine noi cu CashBack

ImunoFix logo cumpara purificator aer apa carne legume fructe generator ozon si castiga bani online
Cashback 5%
Aromateria logo cumpara uleiuri esentiale pure hidrolati difuzoare dilutie si castiga bani online
Cashback 5%
Ezen logo cumpara difuzoare aromoterapie uleiuri esentiale apa zen si castiga bani online
Cashback 4.5%
Fares logo cumpara ceaiuri medicinale traditionale siropuri tincturi si castiga bani online
Cashback 4%
Aronia Charlottenburg cashback - cumpara suc de aronia natural bio fructe desihidratate si castiga bani online
Cashback 3.5%
Acest site foloseste cookieInchide