CashBack Romania - bonus 10 Lei pentru prima comanda + 5 Lei pentru fiecare afiliat care cumpara
CashBack > IT&C

PC House cashback - cumpara calculatoare second hand, laptop refurbished si castiga bani

PC House cashback - cumpara calculatoare second hand, laptop refurbished si castiga bani online
Primesti 2.5% cash back

(suma de bani din valoarea cumparaturilor in Lei)

Viziteaza magazin Castiga comisionul


PC House

Cashback cu PC House castiga bani online la toate cumparaturile facute prin acest site. La cumpararea de calculatoare second hand, laptop refurbished inapoiem o parte din bani

Calculatoare second hand, laptop refurbished

Multiplan Electronics - PC House - este Importator si Distribuitor produse tehnica de calcul noi si reconditionate.
O echipa de peste 70 de persoane lucreaza pentru a va oferi calitatea cu care s-au obisnuit clientii nostri in ultimii 22 de ani. Reconditionam si distribuim calculatoare second hand - refurbished, monitoare LCD si LED, laptopuri/notebookuri, imprimante, servere, surse neintreruptibile UPS, workstation, servere, consumabile, accesorii.
Categorii de produse disponibile in magazinul online PCHouse.ro

  • IT & Mobile
  • Pentru Birou
  • Articole Sportive
Creati un mediu de lucru absolut captivant pentru cei care pretind fiabilitate si performanta pentru un buget dat. Fiind conceputa sa ruleze aplicatii solicitante in regim 24x7x365, statia de lucru HP Z230 este echipata cu tehnologii de procesare si de grafica de generatie urmatoare, intr-un turn reproiectat, compact, dar impresionant de extensibil. HP z230 intel core i7-4770 3.40 ghz, 8 gb ddr 3, 500 gb hdd, dvd-rw, 2 gb quadro k2000, tower.
Alegand OptiPlex 9020 de le PC House, unul din cele mai performante calculatoare din gama business / office al producatorului Dell, puteti contribui la reusita organizatiei dvs.. OptiPlex 9020 ofera performante ridicate, flexibilitate si conectivitate variata. Prin utilizarea acestui desktop profitati de viteza procesoarelor Intel Core din a patra generatie cu tehnologia Intel Turbo Boost 2.0, capacitate ampla de stocare, memoria cu latime mare de banda si performanta solutiilor grafice integrate Intel HD Graphics 4600. Dell optiplex 9020 intel core i7-4770 3.40 ghz, 8 gb ddr 3, 500 gb hdd, dvd-rw, tower, windows 10 pro de la PCHouse.
HP Proliant DL360P Gen8 reprezinta una din cele mai puternice generatii de servere rackabile 1U de la HP care imbina administrarea eficienta a costurilor de operare cu functionarea indelungata in procese de business si medii virtualizate. Acest HP Proliant DL360P Gen8 de la PC House ofera echilibrul optim de performanta, stocare, fiabilitate, flexibilitate, administrare, manevrabilitate si eficienta intr-un sasiu dens si compact pentru a satisface nevoile diversificate ale utilizatorilor - de la IMM-uri pana furnizorii de servicii cu volum mare de lucru ca General Purpose IT, Big Data si Cloud computing.
Fie ca esti la birou sau pe drum, notebook-ul Dell Latitude E6430 de la PC House este gata sa te insoteasca oriunde. Cu ecranul de 14" LED backlit si procesorul Intel Core i7, acest laptop ofera un nivel de productivitate maxim combinat cu portabilitate excelenta.
Daca sunteti in cautarea unui laptop robust si rezilient, atunci ThinkPad T520 online pe PC House merita de luat in considerare, mobilitatea, robustetea si nu in ultimul rand performantele il recomanda utilizatorilor business. Acest notebook cu diagonala de 15.6” este inzestrat cu un procesor rapid din cea de-a doua generatie Core i5 de la Intel, un touchpad larg si o tastatura de o calitate inalta rar intalnita. Designul robust si durabilitatea crescuta sunt doua caracteristici ai seriei T cu care ne-a obisnuit Lenovo de-a lungul anilor.
Monitor reconditionat (refurbished) de la LG. Modelul E2411 PC House dispune de un ecran cu diagonala de 24" iluminat cu LED-uri, care este caracterizat printr-o rata de contrast de 1000:1 si luminozitate de 250 cd/2 capabil sa redea peste 16 milioane de culori.

Locatie: Romania

Interfata: romana

Moneda: LEI

Alte magazine recomandate

iHunt cashback - cumpara telefoane mobile, Blackview, boxe portabile, gadgeturi si castiga bani online
Cashback 2.5%
Germanos cashback - cumpara electronice, produse IT sau multimedia si castiga bani online
Cashback 1%
Dwyn cashback - cumpara produse electronice, IT, jucarii, casa si gradina si castiga bani online
Cashback 1%
ITGStore cashback - cumpara cititoare coduri de bare, imprimante termice si castiga bani online
Cashback 3%
myPanasonic cashback - cumpara telvizoare, monitoare, imprimante si castiga bani online
Cashback 1.5%

PC House cashback - cumpara calculatoare second hand, laptop refurbished si castiga bani online

Categorii disponibile in PC House

  • IT&C
  • Articole pentru birou si papetarie
  • Articole sportive si pescuit
Inscrie-te pe CashBack Romania
Acest site foloseste cookieInchide