CashBack Romania - bonus 10 Lei pentru prima comanda + 5 Lei pentru fiecare afiliat care cumpara
CashBack > Casa decoratiuni si gradina

Piatra Online cashback - cumpara piatra naturala, granit, marmura si castiga bani

Piatra Online cashback - cumpara piatra naturala, granit, marmura si castiga bani online
Primesti 2.5% cash back

(suma de bani din valoarea cumparaturilor in Lei)

Viziteaza magazin Castiga comisionul


Piatra Online

Cashback cu Piatra Online castiga bani online la toate cumparaturile facute prin acest site. Inapoiem o parte din bani la cumpararea de piatra naturala, granit, marmura

La noi gasesti diverse tipuri de piatra naturala piatra decorativa travertin fantani arteziene statui decorative si multe altele.
Misiune: Ne dorim sa le oferim tuturor iubitorilor de frumos sau de design, fie ca sunt specialisti ai domeniului, sau simpli beneficiari, posibilitatea sa isi transforme viziunea in realitate. Fiecare proiect nou este asemenea unei panze albe, iar noi avem intreaga paleta de culori. Gama de produse selectate cu grija si showroom-ul in care o prezentam sunt create pentru a-i face pe toti pasionatii de design sa se simta "like a kid in a candy store". Echipa noastra de specialisti alege materialele atat conform celor mai inalte standarde de calitate, cat si conform tendintelor la nivel global, pentru a maximiza potentialul fiecarui proiect in parte. Nu credem in limite si compromisuri. Provocam fiecare client sa se lase purtat pe culmile imaginatiei, pentru ca suntem pregatiti sa ducem fiecare proiect mai departe.
Viziune: Apreciem diversitatea viziunilor si suntem onorati sa contribuim la materializarea unor proiecte valoroase de design. Credem in potentialul creativ al clientilor nostri, ne dedicam complet cand incepem o noua colaborare si suntem, de fiecare data, fascinati de rezultat. Doar atunci cand imaginatia intalneste materiale de calitate, iau nastere proiecte spectaculoase.
Personalitatea brandului Piatraonline: Suntem expertul care inlesneste procesul de la idee la materializarea ei in asa fel incat proiectul final sa ramana fidel viziunii initiale. Nu suntem doar actorul tehnic, ci suntem, la randul nostru, o echipa pasionata de design si arhitectura. Platforma online si showroom-ul sunt o sursa de inspiratie pentru orice proiect, iar echipa Piatraonline e mereu nerabdatoare sa ofere consultanta si sa contribuie la conturarea unui nou ambient neconventional. Suntem cea mai buna alegere pentru proiectele de design interior, pentru ca suntem, la randul nostru, sustinatori ai designului si iubitori de frumos. De aceea, suntem mereu conectati la trendurile internationale si proiectele designerilor de renume.
Piatraonline e un connaisseur prietenos, intotdeauna entuziasmat sa colaboreze cu oameni care ii impartasesc pasiunea pentru design. Comunicam simplu, transparent, inteligent si intotdeauna informat, pentru ca fiecare proiect la care lucram devine cel mai important proiect. Suntem curiosi sa intelegem viziunea clientului si nu credem ca exista vreo cerinta care sa fie prea exigenta. Apreciem si impartasim grija pentru detalii. Suntem influenceri cu un discurs degajat si precis. Scopul principal nu este acela de a vinde, ci acela de a inspira proiecte iesite din comun. Nu suntem interesati de cantitatile pe care le comanda clientul, ci de calitatea si originalitatea viziunii sale. Pentru beneficiarul final, suntem prietenul care are cunostinte de design, arhitectura si finisaje, prietenul caruia ii ceri sfatul oricand vrei sa iei o decizie importanta de ordin estetic. Pentru arhitect, suntem parte din echipa sa si avem acelasi scop: sa gasim cai originale de a pune viziunea in practica.
De-a lungul celor 8 ani de existenta, profesionalismul, respectul aratat clientilor si calitatea serviciilor noastre a impus pe piata interna si internationala in peste 21 de tari numele: Piatraonline.ro drept o marca prestigioasa si de incredere. Grija noastra permanenta este de a ramane cei mai buni si mai competitivi, de a iesi permanent in intampinarea nevoilor si sugestiilor clientilor nostri.

Locatie: Romania

Interfata: romana

Moneda: LEI

Alte magazine recomandate

SomProduct cashback - castiga bani online la toate cumparaturile
Cashback 2.5%
Perdele online cashback - cumpara perdele, draperii, tapiterii, cuverturi si castiga bani online
Cashback 5%
DavoPro cashback - cumpara decoratiuni interioare, articole bricolaj si castiga bani online
Cashback 5%
Oferte top cashback - cumpara vase pentru gatit profesionale pe inductie si castiga bani online
Cashback 12.5 Lei
Tramontina cashback - cumpara tacamuri si cutite profesionale si castiga bani online
Cashback 2.5%

Piatra Online cashback - cumpara piatra naturala, granit, marmura si castiga bani online

Categorii disponibile in Piatra Online

  • Casa decoratiuni si gradina
Inscrie-te pe CashBack Romania
Acest site foloseste cookieInchide