CashBack Romania - bonus 10 Lei pentru prima comanda + 5 Lei pentru fiecare afiliat care cumpara
CashBack > Jucarii, jocuri si divertisment

Oferta inactiva - PitiClic cashback - cumpara CD-uri cu software educational pentru copii si castiga bani

PitiClic cashback - cumpara CD-uri cu software educational pentru copii si castiga bani online
Oferta inactiva

PitiClic

Cashback cu PitiClic castiga bani online la toate cumparaturile facute prin acest site. La cumpararea de CD-uri cu software educational pentru copii inapoiem o parte din bani

CD-uri cu software educational pentru copii

PitiClic va ofera jocuri educative si softuri educationale pentru PC, tablete, mobile. Jocuri si aplicatii interactive pentru copii de toate varstele.
CD-uri cu software educational pentru copii. Si nu numai software...
Gama noastra de produse software (CD-uri, produse propri) a fost extinsa cu noi categorii de produse:

  • produse de tip "Fa cu manuta ta" in tandem cu software EDU dedicat
  • produse de tip "joc de masa" in tandem cu sofware dedicat
  • seria "PitiClic ACTIV": Covorasul PitiClic - un dispozitiv care se conecteaza pe USB la calculator si inlocuieste (pentru comenzile de intrare) tastatura si mouse-ul. Vine in pachet cu software EDU dedicat. Alte noi programe (jocuri, lectii) pentru "covoras" se gasesc pe CD-urile PitiClic.

Produsele "PitiClic" reprezinta o referinta in peisajul educational romanesc, fiind de peste 10 ani numarul 1 pe piata de software educational dedicat copiilor de gradinita.
A doua linie de produse, ca pondere in produsele noastre, este reprezentata de gama PitiClic SENIOR, dedicata copiilor din ciclul primar (de la clasa pregatitoare, pana la clasa a 4-a).
Toate programele noastre sunt sub forma de joc. Cei mici, dupa o jumatate de ora de lucru, daca vor fi intrebati ce au facut, vor raspunde "M-am jucat!". Este exact ceea ce ne dorim: ei sa perceapa totul ca pe o joaca. Dar in spatele ecestei aparente de joc, exista ample scenarii educationale si un bogat continut didactic, in conformitate cu programa scolara. Toate CD-urile PitiClic sunt avizate de Ministerul Educatiei.
Producem mai multe titluri anual si dorim sa acoperim toate domeniile educatiei, inclusiv domenii mai putin abordate, cum ar fi EDUCATIA FINANCIARA A COPIILOR sau INTELIGENTA EMOTIONALA.
Un program special conceput pentru copiii foarte mici: 18 – 36 luni. Un instrument de lucru perfect pentru categoria de varsta anteprescolari.
PitiClic le propune copiilor sa-l insoteasca intr-o calatorie pentru a descoperi inca putin din lumea in care traiesc. Copiii sunt condusi de PitiClic intr-o calatorie virtuala si sunt implicati in diverse experiente de invatare dn mai multe domenii.
Lumea inventiilor este fascinanta. Imaginatia, munca si dedicarea cercetatorilor au condus la realizarea unor mecanisme extraordinare care sa ne ajute pe noi toti in viata de zi cu zi.
Informatica pentru cei mici este un curs de initiere in utilizarea calculatoarelor in contextul celor mai folosite sisteme de operare la ora actuala.
Teste de matematica, intr-o maniera inedita: sub forma de benzi desenate. Copiii le vor iubi! Pentru clasa a II-a.
Infomedia Pro are placerea sa va prezinte o inovatie in domeniul software: Covorasul PitiClic. Acest produs, unic pe piata din Romania, reprezinta o metoda noua si inedita prin care copiii interactioneaza cu calculatorul, in scop educativ.
Teste pentru pregatirea evaluarii scolare, in dorinta de a veni in sprijinul elevilor, al cadrelor didactice si al parintilor, a fost realizata aceasta culegere de teste pentru elevii claselor a II-a, conceputa in conformitate cu programa scolara si cu manualele alternative existente.
PitiClic cel neobosit, se bucura sa ofere prietenilor lui, copiii, noi notiuni, noi provocari matematice, lingvistice, de logica si perspicacitate. Aliatii sai sunt cartile si personajele povestilor mult indragite de copii.

Locatie: Romania

Interfata: romana

Moneda: LEI

Alte magazine recomandate

Jucarie si magie cashback - cumpara carti de joc trucuri de magie si castiga bani online
Cashback 4%
Ollivander cashback - cumpara articole de colectie Harry Potter si castiga bani online
Cashback 5%
Diverta cashback - cumpara carti, jucarii, papetarie, colectii scolare si castiga bani online
Cashback 3.5%
Zuzububu cashback - cumpara biciclete, triciclete, masinute, carucioare si castiga bani online
Cashback 3.5%
EverToys cashback - cumpara biblioteca de jocuri si jucarii de inchiriat si castiga bani online
Cashback 30 Lei

PitiClic cashback - cumpara CD-uri cu software educational pentru copii si castiga bani online

Categorii disponibile in PitiClic

  • Jucarii, jocuri si divertisment
  • Copii si bebelusi
  • Invatare
Inscrie-te pe CashBack Romania
Acest site foloseste cookieInchide