CashBack Romania - bonus 10 Lei pentru prima comanda + 5 Lei pentru fiecare afiliat care cumpara
CashBack > Auto moto

Oferta inactiva - PortbagajeAuto cashback - cumpara bare transversale auto, cutii portbagaj si castiga bani

PortbagajeAuto cashback - cumpara bare transversale auto, cutii portbagaj si castiga bani online
Oferta inactiva

Este important sa dezactivati extensia de browser Ad Blocker in magazinul partener. Comisionul se acorda in platforma de CashBack in mod automat in maxim 1 ora dupa finalizarea cumparaturilor.


PortbagajeAuto

Cashback cu PortbagajeAuto castiga bani online la toate cumparaturile facute prin acest site. La cumpararea de bare transversale auto, cutii portbagaj inapoiem o parte din bani

Alte magazine recomandate

Suport bicicleta cashback - cumpara bare transversale, suport ski, cutii auto si castiga bani online
Cashback 5%
Obdeleven cashback - cumpara sistem diagnoza auto, teste auto, scanner OBD2 si castiga bani online
Cashback 2.5%
UpCar cashback - cumpara statii radio, portbagaje auto, accesorii auto si castiga bani online
Cashback 3.5%
Janta cashback - cumpara jante aliaj otel anvelope iarna vara roti complete si castiga bani online
Cashback 1.5%
PieseMotor cashback - cumpara piese de schimb pentru motociclete si castiga bani online
Cashback 5%

Bare transversale auto, cutii portbagaj

PortbagajeAuto.ro este principalul importator si distribuitor al brand-ului Thule in Romania. Gama de produse comercializate cuprinde Bare transversale, Cutii portbagaj, Suporturi de bicicleta si de schiuri, Lanturi antiderapante, Carlige de remorcare, Genti si Rucsacuri Sport si Casual, Huse Smartphone si tableta, Carucioare de copii (sport, casual, multifunctionale), Ochelari de soare pentru sport si multe alte accesorii care te ajuta sa ai un stil de viata activ.

Bare transversale auto


Barele transversale sunt baza de prindere pentru cutii portbagaj, suporturi pentru biciclete, suporturi pentru schiuri, suporturi pentru echipament nautic si alte accesorii. Bare transversale Thule Rapid System Profesional pentru VW Golf VI, 5 usi Hatchback, model 2008-2012 pe PortbagajeAuto, sistem cu prindere pe plafon normal, in partea de sus, puteti adapta de exemplu Thule Load Stop, Thule Ladder Tilt, Thule Ladder Holder etc. montarea fiecarui accesoriu facandu-se in doar cateva secunde. Bare transversale Thule Rapid System Profesional pentru PEUGEOT 807, 5 usi MPV, model 2003-2010, Sistem cu prindere pe plafon normal. Bare transversale Thule Rapid System Slidebar pentru FORD Focus, 5 usi Hatchback, US Model 2011-2018, Sistem cu prindere pe plafon normal.

Cutii portbagaj


Cutiile portbagaj sunt prinse pe bare transversale sau pe carligul de remorcare. Cutie portbagaj Thule Motion XT M Titan Lucios, ghearele de prindere se strang in jurul barelor transversale prin actionarea din interiorul cutiei a patru butoane rotative. Cutie portbagaj Junior EasyLine 420 Titan Dark pe PortbagajeAuto, Cutie portbagaj Neumann Adventure 130 Alb, aparent cu un rol nesemnificativ, capacele din cauciuc care se aplica peste yale asigura atat protectia si buna functionare a inchiderii, cat si evitarea unor situatii frustrante pentru utilizator, datorate inghetarii si blocarii yalei. Cutie portbagaj Thule Force XT M Negru Mat, este cea mai noua gama de cutii produse de Thule Sweden. Este o cutie portbagaj versatila, pentru uz zilnic, cu montare rapida pe bare transversale.

Suporturi biciclete auto


Suport biciclete Cyklo Pro Alu 0901 cu prindere pe bare transversale, este un suport din aluminiu cu prindere pe bare transversale care completeaza cu succes gama medie de suporturi pentru biciclete ale producatorului ceh Hakr. Suport biciclete Thule HangOn 9708 cu prindere pe carligul de remorcare - pentru 4 biciclete online la PortbagajeAuto. Suport 1 bicicleta cu prindere pe haion Peruzzo BdG 381 pentru AUDI A4 4 usi Sedan model 2015.

Suporturi schiuri la PortbagajeAuto


Suport schiuri Hakr ALU 6 cu prindere pe bare transversale rectangulare, confectionat din aluminiu, acest suport este prevazut cu incuietori antifurt ce impiedica furtul schiurilor sau a suportilor. Suport magnetic Gev Vento 3 pentru schiuri/snowboarduri, se pot transporta pana la 3 perechi de schiuri sau 2 placi de snowboard. Suport schi/snowboard TowCar Aneto 4 cu prindere pe carligul de remorcare la PortbagajeAuto, aerodinamica masinii este mult mai putin afectata fata de pozitionarea pe plafon a schiurilor, rezultand un nivel de zgomot suplimentar aproape insesizabil, cat si un consum de carburant redus.

Locatie: Romania

Interfata: romana

Moneda: LEI


PortbagajeAuto cashback - cumpara bare transversale auto, cutii portbagaj si castiga bani online

Categorii disponibile in PortbagajeAuto

  • Auto moto
Inscrie-te pe CashBack Romania

Magazine noi cu CashBack

Carista logo cumpara tester auto diagnoza auto telefon scanare masina si castiga bani online
Cashback 2.5%
Motoechipat logo cumpara piese moto casti anvelope baterii scule ulei imbracaminte si castiga bani online
Cashback 3.5%
Parts 4 cars cashback - cumpara piese auto, uleiuri, anvelope, filtre auto si castiga bani online
Cashback 3.5%
Anvelope oferte cashback - cumpara cauciucuri de vara, iarna sau all season si castiga bani online
Cashback 5 Lei
AutoEchipat cashback - cumpara scule echipamente ateliere si reparatii auto si castiga bani online
Cashback 4%
Acest site foloseste cookieInchide