CashBack Romania - bonus 10 Lei pentru prima comanda + 5 Lei pentru fiecare afiliat care cumpara
CashBack > Servicii

Profitshare cashback - participa in platforma de marketing afiliat si castiga bani

Profitshare logo - participa in programul de afiliere si castiga bani online
Primesti 100 Lei + 1 Lei cash back

(suma de bani din valoarea cumparaturilor in Lei)

Viziteaza magazin Castiga comisionul

Este important sa dezactivati extensia de browser Ad Blocker in magazinul partener. Comisionul se acorda in platforma de CashBack in mod automat in maxim 1 ora dupa finalizarea cumparaturilor.


Profitshare

Cashback cu Profitshare castiga bani online la toate cumparaturile facute prin acest site. Inapoiem o parte din bani la participarea in platforma de marketing afiliat

Platforma de marketing afiliat, program crestere vanzari

Profitshare este o platforma de marketing afiliat, adica un instrument de marketing bazat pe performanta. Acesta presupune existenta a trei jucatori cheie: Advertiser, Afiliat si Client.
Advertiserul este cel care solicita promovarea produselor sau serviciilor sale, prin intermediul programului nostru de afiliere.
Afiliatul este cel care face promovarea produselor Advertiserilor prin metodele de promovare agreate (de ex. in website-urile sale). Prin promovare, afiliatul obtine un comision din vanzarile generate.
Clientul este cel care ajunge pe website-ul Advertiserului prin intermediul promovarii facute de Afiliat si care indeplineste o anumita actiune. Actiunea poate sa fie o comanda, inscriere, abonare etc...
ProfitShare e un canal de marketing eficient ce faciliteaza instant comunicarea prin intermediul unui numar foarte mare de bloguri si publisheri. Profitshare joaca un rol foarte important in succesul unui magazin online, reusind sa livreze in permanenta vanzari profitabile.
Scopul nostru este de a sprijini businessurile online prin oferirea unei solutii de comunicare si promovare eficiente, usor de adoptat. Focusul produsului nostru este generarea de vanzari si lead-uri! Reprezinta solutia de marketing online folosita de unele dintre cele mai importante magazine si furnizori de servicii online.

Crestere vanzari

Magazinul tau online poate fi promovat de mii de specialisti in marketing online, bloggeri, publisheri. Afiliatii iti vor aduce surse noi de trafic si vor contribui la cresterea vanzarilor. Prin intermediul marketingului afiliat platesti doar pentru vanzarile realizate si tu esti cel care decide cat vei plati pentru fiecare vanzare adusa prin intermediul Profitshare.

Beneficii program de afiliere Profitshare

Prin Widget-ul Profitshare utilizatorii vor primi materiale promotionale relevante pentru interesele lor (dupa principiul de remarketing), iar astfel creste rata de click. Directorul de campanii: Campaniile tale vor fi vizibile tuturor afiliatilor si vor fi afisate imediat catre posibilii clienti interesati. Directorul de produse: Afiliatii pot genera instrumente de promovare cu orice produs din oferta ta. Ai acces la rapoarte in timp real, astfel ca poti optimiza si masura performanta oricand! Primesti sfaturi de optimizare si te invatam primii pasi pentru lansarea unui program de afiliere prin multe materiale din care poti sa inveti.

Costurile din platforma Profitshare

Valoarea procentuala pe care o oferi pentru fiecare vanzare a comisioanelor este decisa de tine la deschiderea programului de afiliere. Comisionul de retea Profitshare este de 30% din valoarea comisioanelor pe care le platesti afiliatilor, indiferent de valoarea vanzarilor.
Comisionul de platforma lunar nu poate fi mai mic de 99 lei/luna.
In situatia in care advertiserul solicita implementari speciale cum ar fi comisionare pe categorii de produse, valoarea comisionului minim lunar de platforma este de cel putin 199 lei/luna.
Pentru deschiderea sau reactivarea contului de advertiser Profitshare si configurarea datelor initiale in platforma Profitshare va factura advertiserului un fee de setup.
Dupa semnarea contractului Profitshare, inainte de integrarea in platforma, Advertiserul va plati o garantie in valoare de 999 lei.

Caracteristici si mod de functionare

Platforma Profitshare, ca majoritatea platformelor de marketing afiliat din lume si sistemelor de raportare dedicate marketingului afiliat, foloseste pentru inregistrarea comisioanelor un sistem de cookie-uri. In Profitshare, fiecare campanie se poate seta pe unul dintre modelele de comisioane: CPS (comision per vanzare) sau CPL (comision per lead).
in cadrul platformei, afisam catre afiliati termenul mediu de procesare al comisioanelor, iar afiliatii tind sa aleaga programe de afiliere care au un termen de procesare al comisioanelor cat mai bun.

Locatie: Romania

Interfata: romana

Moneda: LEI

Alte magazine recomandate

Rentalcars cashback - cumpara inchiriere masina, rent a car, inchirieri auto si castiga bani online
Cashback 3%
CreditPrime cashback - cumpara imprumuturi, credite online cu dobanda 0 si castiga bani online
Cashback 22.5 Lei
Facturis online cashback - cumpara program de facturare si gestiune stocuri si castiga bani online
Cashback 5 Lei
Facturis logo - cumpara program desktop de facturare, gestiune stocuri si castiga bani online
Cashback 20%
2Performant logo - participa in programul de marketing afiliat, promovare magazine si castiga bani online
Cashback 50 Eur

Profitshare cashback - participa in platforma de marketing afiliat si castiga bani online

Categorii disponibile in Profitshare

  • Servicii

Termeni si conditii suplimentare la comisioane

Valoarea comisionului este de 1 Lei pentru fiecare cont nou inregistrat.
Comisionul acordat pentru conturile de advertiser este de 100 lei. Comisionul se aproba in momentul finalizarii integrarii, cu conditia achitarii in totalitate de catre advertiser a fee-ului de setup. Inscrie-te pe CashBack Romania

Magazine noi cu CashBack

Slim ON logo cumpara abonamente antrenamente fitness sfaturi nutritie slabit si castiga bani online
Cashback 10%
IaBilet logo cumpara bilete online concerte teatru festivaluri stand-up arene si castiga bani online
Cashback 1%
Fiddmark logo cumpara card de cadouri servicii si oferte cu discount si castiga bani online
Cashback 7.5%
IMS Vintage Photos logo cumpara fotografii vechi, imagini vechi arhiva si castiga bani online
Cashback 5%
Scalahosting logo cumpara Cloud VPS, wordpress hosting, gazduire web site si castiga bani online
Cashback 240 Lei
Acest site foloseste cookieInchide