CashBack Romania - bonus 10 Lei pentru prima comanda + 5 Lei pentru fiecare afiliat care cumpara
CashBack > Invatare

Oferta inactiva - Programarea Succesului cashback - cumpara cursuri online de Leadership si castiga bani

Programarea Succesului cashback - cumpara cursuri online de Leadership si castiga bani online
Oferta inactiva

Programarea Succesului

Cashback cu Programarea Succesului castiga bani online la toate cumparaturile facute prin acest site. La cumpararea de cursuri online de Leadership, dezvoltare profesionala inapoiem o parte din bani

Cursuri online de Leadership

Programarea Succesului este o compania care ofera cursuri online de management, leadership si dezvoltare a afacerilor.
Cursurile oferite sunt usor de inteles, contin instrumente eficiente de leadership & coaching si sunt adaptate la piata de business din Romania. Prin aceste cursuri, liderii pot sa-ti conduca mult mai eficient echipele si pot sa creasca rezultatele afacerilor.
Aceste cursuri se adreseaza in special:

  • Proprietarilor de afaceri;
  • Managerilor;
  • Personalului din resurse umane;
  • Liderilor care conduc echipe;
  • Coordonatorilor MLM;
  • Celor care urmeaza sa detina o functie de conducere intr-o companie / firma.

Curs Leadership Mastery - Programarea Succesului


Acest curs de leadership de pe Programarea Succesului vine cu o metodologie cunoscuta si aplicata in majoritatea tarilor din lume, care sta la baza stiintei de a conduce (cele 21 de legi supreme ale liderului). Cum sa-ti conduci eficient echipa si cum sa-ti cresti afacerea. Invata pas cu pas cum sa-ti cresti accelerat rezultatele tale si ale echipei, indiferent de nivelul la care te afli in prezent, folosind acest curs de leadership adaptat realitatii mediului de business din Romania. Cum sa devii bun in rezolvarea problemelor care apar in echipa ta sau in firma ta (managementul conflictelor).

Pachet audiobook Evolutie rapida si corecta


Dezvoltarea personala este posibila si daca nu ai timp. Marele avantaj pe care il ofera aceste audiobook-uri de la Programarea Succesului, este ca iti asigura o evolutie rapida si corecta in procesul dezvoltarii tale personale, fara sa aloci timp special, asadar poti asculta zilnic in masina, pe strada, la plimbare. Pachetul este construit astfel incat sa-ti asigure schimbarea in trei planuri: in plan mental, in plan emotional si in plan fizic.

Curs video CV - Interviu de angajare - Negociere salariu


Daca vrei sa-ti maximizezi sansa de a obtine un job bun si un salariu motivant, iti recomand sa uiti de metodele clasice pe care le folosesc majoritatea! Folosind tehnicile si strategiile profesionale pe care ti le-am pus la dispozitie in acest video, vei sti cum sa-ti construiesti pas cu pas un CV.

Curs audio Descopera gandirea pozitiva si efectele ei


Acum ai la dispozitie instrumente simple dar foarte puternice de schimbare a gandurilor in directia rezultatelor. Ceea ce vei descoperi in acest pachet audio de la Programarea Succesului se opune gandirii obisnuite care te conduce catre rezultate obisnuite. Faci trecerea de la gandirea negativa la cea pozitiva. Vrei sa-ti imbunatatesti in mod semnificativ starea de control emotional.

Conceptul Atractiei Universale - Legea Atractiei curs video + audiobook


Acest pachet de 10 materiale video este complet diferit fata de tot ce ai intalnit pana in acest moment referitor la Legea Atractiei. Acest pachet video contine esenta celor 10 legi prin care sa atragi in viata ta ceea ce iti doresti cu adevarat si sa faci asta in mod corect. Vrei sa te mentii focalizat in mod constant pe ceea ce iti doresti sa obtii in viata.

Pachet Dezvoltare personala fara instructor


Acum ai la dispozitie prin Programarea Succesului atat componentele prin care schimbarea vietii tale sa devina certitudine, cat si instrumentele 100% practice de aplicare. Te va ajuta sa gandesti complet diferit, vei incepe sa definesti din ce in ce mai clar ceea ce iti doresti si te vei misca in directia respectiva. Vrei dezvoltare personala de calitate fara sa platesti o mica avere.

Locatie: Romania

Interfata: romana

Moneda: LEI

Alte magazine recomandate

Curs Titi Aur cashback - cumpara cursul de conducere defensiva ATA si castiga bani online
Cashback 4%
Cursuri BeStoryTeller cashback - cumpara curs prajituri fructe in ciocolata si castiga bani online
Cashback 20 Eur

Programarea Succesului cashback - cumpara cursuri online de Leadership si castiga bani online

Categorii disponibile in Programarea Succesului

  • Invatare
Inscrie-te pe CashBack Romania
Acest site foloseste cookieInchide