CashBack > Articole pentru birou si papetarie

Oferta inactiva - Pungi consumabile cashback - cumpara pungi hartie, de gatit, pungi de vidat si castiga bani

Pungi consumabile cashback - cumpara pungi hartie, de gatit, pungi de vidat si castiga bani online
Oferta inactiva

Pungi consumabile

Cashback cu Pungi consumabile castiga bani online la toate cumparaturile facute prin acest site. La cumpararea de pungi hartie, de gatit, pungi de vidat inapoiem o parte din bani

Pungi hartie, de gatit, pungi de vidat

Plastic & Paper Distribution a lansat in 2017 o noua versiune a magazinului online de ambalaje din polietilena, hartie si produse pentru domeniul HoReCa.
Pe piata de profil a ambalajelor ne pozitionam cat mai vizibil, cu o gama cat mai vasta si mai diversa de produse, la un raport calitate/pret dintre cele mai bune.
Pungi din hartie pentru gatit, pungile din hartie pentru gatit pot fi puse direct pe un gratar sau intr-un cuptor pentru a gati sau incalzi sandwich-uri, kebab-uri, shawarma, burgeri sau pizza. Alimentele pot fi consumate direct sau pot fi luate la pachet.
Saci protectie lazi din plastic, folie: HDPE transparenta, dimensiune: 570x210x620 mm, grosime: 15 microni. Aparat de vidat Gorenje VS120E, aparatul de vidat de la Gorenje este un accesoriu in bucatarie perfect, cu un design elegant si o utilizare usoara. El este la indemana pentru pastrarea unei varietati de alimente – alimente semipreparate, peste si carne, care nu lasa mirou in frigider.
Farfurii unica folosinta consumabile, farfuriile de unica folosinta sunt ambalate in seturi a cate 50 de bucati.
Hartie de ambalaj parafinata, acest tip de hartie este impermeabil la apa si grasimi si ajuta la mentinerea proaspata a produselor pe perioada depozitarii acestora in frigider.
Pungi hartie natur, dimensiuni: 150 x 50 x 190 mm, 180 x 70 x 250 mm, 230 x 60 x 290 mm, 300 + (2 X 50) X 500 mm, cantitate: 1.500 bucati/bax, 1800 bucati/bax, 2300 bucati/bax.
Sacose din hartie Kraft Albe, sacosele din hartie Kraft Albe sunt elegante, putand fi folosite atat pentru ambalarea si transportul cadourilor, dar si pentru livrarea produselor de patiserie si cofetarie.
Folie BOPP transparenta in rola, folia BOPP transparenta in rola se foloseste pentru o ambalare eleganta si de impact a fructelor, a produselor de panificatie, patiserie, cofetarie sau a produselor uscate precum migdale, nuci, seminte etc.
Saci anticondens pentru legume, sacii anticondens pentru legume sunt astfel produsi incat sa inhibe formarea condensului pe alimentele ambalate.
Folie de aluminiu alimentara, folia de aluminiu alimentara este un produs cu o utilizare larga in industria alimentara, dar si in domeniul casnic, avand proprietatea de a izola termic produsele ambalate.
Folie cu bule de aer, folia cu bule de aer este un material de ambalare usor si flexibil, produs din folie de polietilena de joasa densitate din doua straturi liniare pentru o mai buna rezistenta la intindere si pastrarea bulelor de aer intacte in timpul transportului.
Plicuri antisoc din folie cu bule format A/11 (120×175 mm), plicurile antisoc din folie cu bule se folosesc pentru protectia obiectelor fragile impachetate impotriva socurilor.
Plicuri de curierat transparente cu maner, sigilarea se realizeaza printr-o banda adeziva cu lipire permanenta (dupa sigilare punga nu se mai poate deschide decat prin ruperea pungii). Plicurile au maner tip banana pentru a fi usor de transportat.
Pungi personalizate universal din hartie pentru farmacii, pungile din hartie personalizate universal pentru farmacii sunt destinate utilizarii exclusive de catre punctele de distributie a medicamentelor, pentru ambalarea produselor comercializate.

Alte magazine recomandate

Dpap cashback - cumpara birotica si papetarie si castiga bani online
Cashback 2.5%
Cartuseria cashback - cumpara consumabile, birotica si papetarie si castiga bani online
Cashback 5%
ClickBirotica cashback - cumpara articole de birou si scoala si castiga bani online
Cashback 3%
Dacris cashback - cumpara papetarie, articole de birou, produse tiparite si castiga bani online
Cashback 5%
Horus Center cashback - cumpara articole birotica, rechizite scolare si castiga bani online
Cashback 2.5%

Pungi consumabile cashback - cumpara pungi hartie, de gatit, pungi de vidat si castiga bani online

Categorii disponibile in Pungi consumabile

  • Articole pentru birou si papetarie
  • Alimente produse naturiste
  • Casa decoratiuni si gradina
Acest site foloseste cookieInchide