CashBack Romania - bonus 10 Lei pentru prima comanda + 5 Lei pentru fiecare afiliat care cumpara
CashBack > Auto moto

Retro concurs cashback - cumpara revista restaurari auto in Romania si castiga bani

Retro concurs cashback - cumpara revista restaurari auto in Romania si castiga bani online
Primesti 5.5% cash back

(suma de bani din valoarea cumparaturilor in Lei)

Viziteaza magazin Castiga comisionul

Este important sa dezactivati extensia de browser Ad Blocker in magazinul partener. Comisionul se acorda in platforma de CashBack in mod automat in maxim 1 ora dupa finalizarea cumparaturilor.


Retro concurs

Cashback cu Retro concurs castiga bani online la toate cumparaturile facute prin acest site. La cumpararea de revista restaurari auto in Romania inapoiem o parte din bani

Revista restaurari auto in Romania

Retro-Concurs este un proiect ambitios, demarat pentru sprijinirea valorilor romanesti si a comunitatii iubitorilor si pasionatilor de Dacia.
Este singurul concurs care ofera in fiecare an ca premiu cel mare, prin tragere la sorti, o Dacia 1300 complet restaurata. Astfel, a fost lansata revista Restaurat in ROMANIA, pentru ca fiecare roman care o achizitioneaza, sa intre automat in tragerea la sorti, cu o sansa de castig.
Restaurat in ROMANIA este o publicatie de o calitate superioara, realizata cu o deosebita atentie si beneficiind de o grafica impecabila, ce prezinta povestile de succes (sau esec) ale proiectelor de restaurare demarate de iubitorii de masini istorice din tara noastra.
Domeniul restaurarilor auto este un domeniu in care trebuie sa pui suflet si sa iti respecti munca, pentru a avea un rezultat cu care sa te mandresti. Cei care sunt la inceput de drum vor gasi in paginile revistei, informatii utile extrase din experientele personale ale celor care sunt deschizatori de drumuri.
In prezent masina este in plin proces de restaurare, iar din 1 Decembrie va fi expusa intr-un mall din Bucuresti, pentru ca pasionatii de produse romanesti sa o poate admira si fotografia, urmand ca in data de 23 Decembrie 2017 sa aiba loc, public, tragerea la sorti, in aceeasi locatie.
De asemenea, pe 1 Decembrie, o comisie reprezentanta a partenerului Retromobil Club Romania va fi prezenta in respectivul mall pentru a face evaluarea istorica a Daciei 1300 oferite ca premiu si, astfel, masina va capata certificarea "Vehicul istoric" cu toate avantajele legale (impozit zero, taxe de rovinieta zero, etc.).
Pe pagina de Facebook Retro Concurs a fost implementat si un sistem informatic automat pentru promotia "Dubleaza-ti sansele". Astfel, oricine da like si share la postarile de pe pagina Retro Concurs, primeste, in ziua premergatoare extragerii, dublarea sanselor acumulate pana la momentul respectiv prin achizitionarea revistei Restaurat in ROMANIA.
Revista poate fi comandata din magazinul online aflat pe site-ul oficial : www.retro-concurs.ro, la pretul de 60 lei (format tiparit) sau 50 lei (formatul electronic).
Colectia "Restaurat in Romania" a fost publicata prima oara pe 15 Septembrie 2017. Persoanele inscrise au posibilitatea de a cumpara revistele pentru a obtine sanse de castig in cadrul concursului.
Pentru fiecare revista cumparata, obtii o sansa de castig. Poti cumpara cate reviste vrei. Cu cat cumperi mai multe, cu atat ai mai multe sanse de castig!
Premiul 1 un autoturism Dacia 1300, berlina 4 usi, an fabricatie 1970, benzina, avand valoarea comerciala estimata la 8500 euro, oferit de Organizator. Masina este oferita ca premium recondiionata, iar castigatorul isi asuma eventualele carente de ordin tehnic sau estetic. Odata cu predarea masinii se va intocmi o anexa cu operatiunile efectuate pentru o mai buna monitorizare a starii tehnice.
Sper din tot sufletul ca acest proiect va uni romanii, si va trezi amintiri frumoase legate de masina care ne-a facut pe atatia dintre noi mecanici amatori.
Voi prezenta cu lux de amanunte fiecare etapa, voi mentiona toate costurile asociate proiectului, toate provocarile aparute pe parcurs, de la dezechiparea masinii la vopsit, la re-echipat si pana la polish-ul de final.
Partea interesanta este ca Editura RADULESCU a publicat revista "Restaurat in ROMaNIA". Aceasta revista este o publicatie ce prezinta povestile de succes (sau esec) ale proiectelor de restaurare demarate de iubitorii de masini istorice din tara noastra. Aceasta publicatie poate fi achizitionata in format tiparit sau electronic (PDF), iar din randul cumparatorilor va fi extras un foarte fericit castigator care va primi ca premiu Dacia 1300 restaurata complet de care va povesteam cateva randuri mai sus. Regulamentul concursului il gasiti publicat pe site.

Locatie: Romania

Interfata: romana

Moneda: LEI

Alte magazine recomandate

Suport bicicleta cashback - cumpara bare transversale, suport ski, cutii auto si castiga bani online
Cashback 5%
Obdeleven cashback - cumpara sistem diagnoza auto, teste auto, scanner OBD2 si castiga bani online
Cashback 2.5%
UpCar cashback - cumpara statii radio, portbagaje auto, accesorii auto si castiga bani online
Cashback 3.5%
Janta cashback - cumpara jante aliaj otel anvelope iarna vara roti complete si castiga bani online
Cashback 1.5%
PieseMotor cashback - cumpara piese de schimb pentru motociclete si castiga bani online
Cashback 5%

Retro concurs cashback - cumpara revista restaurari auto in Romania si castiga bani online

Categorii disponibile in Retro concurs

  • Auto moto
Inscrie-te pe CashBack Romania

Magazine noi cu CashBack

Rexing logo cumpara camere video auto camere vanatoare sport si castiga bani online
Cashback 5%
Velopa logo cumpara anvelope auto vara iarna all season online pneuri si castiga bani online
Cashback 2.5%
Nisa Quality logo cumpara tavite paravanturi auto camion accesorii auto si castiga bani online
Cashback 2.5%
Carista logo cumpara tester auto diagnoza auto telefon scanare masina si castiga bani online
Cashback 2.5%
Motoechipat logo cumpara piese moto casti anvelope baterii scule ulei imbracaminte si castiga bani online
Cashback 3.5%
Acest site foloseste cookieInchide