CashBack Romania - bonus 10 Lei pentru prima comanda + 5 Lei pentru fiecare afiliat care cumpara
CashBack > Casa decoratiuni si gradina

Oferta inactiva - Roofonline cashback - cumpara tigla ceramica, metalica, folii acoperis si castiga bani

Roofonline cashback - cumpara tigla ceramica, metalica, folii acoperis si castiga bani online
Oferta inactiva

Este important sa dezactivati extensia de browser Ad Blocker in magazinul partener. Comisionul se acorda in platforma de CashBack in mod automat in maxim 1 ora dupa finalizarea cumparaturilor.


Roofonline

Cashback cu Roofonline castiga bani online la toate cumparaturile facute prin acest site. La cumpararea de tigla ceramica, metalica, folii acoperis inapoiem o parte din bani

Alte magazine recomandate

TopShop logo - cumpara pantofi mop nutribullet cosmetice aparate produse si castiga bani online
Cashback 5%
SomProduct cashback - castiga bani online la toate cumparaturile
Cashback 2.5%
Bonami logo - cumpara mobila si decoratiuni interioare si castiga bani online
Cashback 1.5%
AlecoAir logo - cumpara dezumidificatoare, purificatoare aer si castiga bani online
Cashback 2.5%
Acaju cashback - cumpara mobilier dormitor living coltare canapele scaune si castiga bani online
Cashback 2.5%

Tigla ceramica, metalica, folii acoperis

Roofonline este un site online specializat in comercializarea acoperisurilor si accesoriilor acestora. Veti regasi in paginile noastre cea mai variata gama de produse destinate invelitorilor. Clientii beneficiaza de materiale de cea mai buna calitate si de consultanta tehnica oferita de unii dintre cei mai buni specialisti in domeniu din Romania.

Tigla ceramica


Tigla Nelskamp Nibra R10 este o tigla reformata mixta de pe Roofonline, asemanatoare cu vechea tigla de Renania. Tigla ceramica NIBRA G10, Nelskamp G10 este cel mai folosit model de tigla pentru noul curent arhitectural din Europa. Tigla ceramica Nibra MS5, recomandam acest model de tigla pentru locuinte unde cu costuri reduse, se doreste o calitate superioara. Tigla coama M-185 TM, coama este un accesoriu comun tuturor tipurilor de tigla din argila arsa. Tigla laterala dreapta M993, este un element produs pentru inchiderea uniforma si estetica a paziei.

Tigla metalica


Tigla metalica – Wetterbest Clasic pe Roofonline, placa metalica pentru invelitoare de acoperis de tipul tigla metalica cu dispunere clasica. Parazapada ranforsata, bordurile sau elementele de tinichigerie, executate din tabla plana pentru acoperisuri sunt confectionate din acelasi material ca si tigla metalica, tabla cutata sau panourile de sistem faltuit. Tigla metalica – Wetterbest Gladiator, aduce in prim-plan profilul roman cu simetrie fata de axa longitudinala.

Folii acoperis


Folie impermeabila Silver Stratum, se utilizeaza la structurile de acoperisuri dublu ventilate si ca strat secundar de protectie impotriva prafului si umezelii care patrunde sub invelitoare. Membrana anticondens Riwega USB Protector Head FH 200, este o membrana impermeabila prevazuta cu un microfilm monolitic din poliuretan si aditivare pentru intarzierea propagarii flacarilor. Membrana hidroizolanta cu difuzie Busscher-Hoffmann ZIB01, cu difuzie la vapori pentru aplicatii sub invelitoare, pe astereala din lemn, la acoperisuri mansardate.

Tabla faltuita pe Roofonline


Tabla faltuita Figo Highline, este o tabla special dezvoltata pentru acoperisuri si fatade metalice. Tabla faltuita aluminiu Prefa PREFALZ de la Roofonline – Culori speciale, este unul dintre cele mai performante materiale pentru invelitori faltuite. Tabla cupru Aurubis Green Traditional, materialul este foarte maleabil si poate fi indoit si curbat cu usurinta. Coama ventilata FIGO AMADE, avand un miez de otel galvanizat cu un strat inovator si de inalta performanta din Zinc si Magneziu.

Jgheaburi si burlane


Jgheab rectangular din aluminiu Prefa, rezistent inclusiv la aerul salin din zona de tarm sau aer poluat din zone industriale. Cot burlan 85 gr. zinc Gromo, nu exista riscul desfacerii coturilor de burlan, deoarece acestea sunt imbinate prin sudura, nu prin falt. Coltar jgheab interior cu racord zinc Gromo, sistemele de drenaj din cupru de la Grömo folosesc materia prima produsa de unul din cei mai importanti furnizori de tabla de cupru din lume.

Sindrila bituminoasa


Sindrila bituminoasa (solzi) de la Roofonline, materialele din care este realizata sindrila sunt nisip siliconic, bitum, fibra de sticla. Sindrila bituminoasa rectangulara, pentru constructia acoperisurilor inclinate, va punem la dispozitie sindrila bituminoasa, care este disponibila in mai multe variante de culori.

Locatie: Romania

Interfata: romana

Moneda: LEI


Roofonline cashback - cumpara tigla ceramica, metalica, folii acoperis si castiga bani online

Categorii disponibile in Roofonline

  • Casa decoratiuni si gradina
Inscrie-te pe CashBack Romania

Magazine noi cu CashBack

Lancom logo cumpara echipamente horeca produse bucatarie bar vitrine cuptoare si castiga bani online
Cashback 2.5%
Chilipirul zilei logo cumpara scaune mobilier electrocasnice articole pentru casa si castiga bani online
Cashback 5%
Sabas logo cumpara tricouri personalizate cani bluze perne tablouri canvas si castiga bani online
Cashback 7.5%
Original deals logo cumpara produse home deco foto video auto moto sport fitness si castiga bani online
Cashback 5%
Dormeo logo cumpara saltele toppere perne pilote lenjerii de pat si castiga bani online
Cashback 5%
Acest site foloseste cookieInchide