CashBack Romania - bonus 10 Lei pentru prima comanda + 5 Lei pentru fiecare afiliat care cumpara
CashBack > Jucarii, jocuri si divertisment

Roovi cashback - cumpara jocuri educative creative din lemn, societate, puzzle si castiga bani

Roovi logo cumpara jocuri educative creative din lemn, societate, puzzle si castiga bani online
Primesti 6% cash back

(suma de bani din valoarea cumparaturilor in Lei)

Viziteaza magazin Castiga comisionul

Este important sa dezactivati extensia de browser Ad Blocker in magazinul partener si sa aveti active cookies First-party si Third-party in browser. Comisionul se acorda in platforma de CashBack in mod automat in maxim 1 ora dupa finalizarea cumparaturilor.


Roovi

Cashback cu Roovi castiga bani online la toate cumparaturile facute prin acest site. La cumpararea de jocuri educative creative din lemn, societate, puzzle inapoiem o parte din bani

Jocuri educative creative din lemn, societate, puzzle

Roovi este un magazin Online , care vinde produse pentru copii si pentru adulti, exemplu : puzzle-uri, jocuri educative, jocuri de societate, cuvinte incrucisate, seturi de colorat, seturi educative, etc. Credem cu tărie că jocul și joaca au o putere incredibilă în dezvoltarea personalității, modelând caractere puternice prin experiențe și provocări nebănuite.
Împreună cu partenerii noștri ne propunem să creăm uneltele potrivite pentru a-i ajuta pe oameni, adulți și copii deopotrivă, să trăiască o altfel de experiență a jocurilor si puzzle-urilor, unde fiecare se poate integra cu ușurință.

Jocuri Educative și Științifice


Joc Planeta Pământ Roovi Joc educativ, 18 experimente uimitoare. Joc Vreau să fiu Detectiv – Joc educativ EduScience. Circuite electronice – Joc educativ, copiii pot astfel să învețe despre circuite electronice, motoare. Joc Meșterul Manole – Joc de societate românesc, testează celor mici răbdarea și tenacitatea. Barcă solară, EduScience – Joc educativ Roovi, procesul de asamblare este ușor. Set 2 jocuri educative: Matematică distractivă + Cuvinte încrucișate. Meșterul Ceasornicar – Set asamblat ceas – Joc educativ.

Puzzle Copii Roovi


Puzzle Aircrafts Roovi Puzzle copii, 100 piese, un prilej de relaxare și conectare. Puzzle Construction Vehicles – Puzzle copii, 100 piese, un prilej hazliu de joacă și cunoaștere. 35 de Jocuri cu personaje de basm + Puzzle 3-în-1 cu 6, 9 și 16 piese, gândirea logică și creativă. Edu Puzzle pentru Copii de 7 Ani, Animale de la Fermă, 240 piese, stimulează dezvoltarea motricității fine, coordonării și atenției la detalii. Roovi Edu Puzzle pentru Copii de 7 Ani, Sistemul Solar, 240 piese. Colecția 4 puzzles Basme clasice: 24, 35, 48 și 60 piese.

Jocuri din Lemn


Cuburi de construcție colorate din lemn, 94 piese, pentru posibilități infinite de joacă și distracție. Turnul instabil, cu piese din lemn – Joc de îndemânare Roovi, asigură ore întregi de distracție și bună dispoziție. Set de țesut pentru copii, copiii își vor folosi creativitatea. Trenulet din lemn cu 2 vagoane și piese detașabile. Joc Gravity Shift – Joc de îndemânare cu 24 piese din lemn cu capete magnetice. Joc de aruncat inele, ușor de asamblat și de transportat. Joc Mikado cu 26 bețișoare din lemn.

Roovi Jocuri Creative


Mărgele de călcat Hama pentru creare decoruri diverse Roovi Set creativ, finalizând design-ul creat prin călcare. Fabrica de biscuiți – Joc creativ cu forme de modelat biscuiți, jocul îmbină distracția cu experimentele creative. Set de decorat 2 farfurii din porțelan – Joc Creativ, transmite valorile tradiționale următoarei generații. Set creativ de cusut – Monster Pillow, conține materialele textile necesare creării jucăriei. Set Pretty Creations – Set creație curelușă și accesorii Disney. Spiral Art Roovi Joc creativ de realizat spirale și mandale.

Jocuri de Societate


Joc de societate Word Colony, Jocul de Bază, Ediția 2 Original RO, 2-4 jucători. Roata norocului – Joc de societate Roovi, nenumărate momente de distracție și voie bună, în familie. Joc Bătălie navală – Joc de societate și de strategie pentru 2 jucători, dezvoltă copiilor gândirea strategică și abilitățile de lider. Joc Animale din continente, ediția de lux – Joc de cultură generală. Cucerește Piramida – Joc de societate, constituie și o bună probă de îndemânare. Joc Pantomime Animale Roovi Joc de societate și de mimă. Colecție de jocuri clasice de societate – 35 posibilități de joc – Basme.

Locatie: Romania

Interfata: romana

Moneda: LEI

Alte magazine recomandate

EduClass logo - cumpara jucarii si jocuri educative pentru copii si castiga bani online
Cashback 2.5%
Ookee logo- cumpara jucarii, trambuline, figurine, jocuri, papusi si castiga bani online
Cashback 2.5%
Magazinul de sah cashback - cumpara carti, ceasuri, piese, table de sah si castiga bani online
Cashback 4%
Pickaboo cashback - cumpara jocuri, jucarii, imbracaminte pentru copii si castiga bani online
Cashback 2%
Gameology cashback - cumpara jocuri de societate, perspicacitate, de masa si castiga bani online
Cashback 5%

Roovi cashback - cumpara jocuri educative creative din lemn, societate, puzzle si castiga bani online

Informatii contact Roovi

Tip companie: LocalBusiness
Nume companie: D-TOYS SA
Telefon: 0040728330431
Email: contact@roovi.ro
Adresa: Str. Constructorilor 2 C, Sfantu Gheorghe, Covasna, 520092, Romania

Categorii disponibile in Roovi

  • Jucarii, jocuri si divertisment
Inscrie-te pe CashBack Romania

Magazine noi cu CashBack

Krista logo cumpara jocurii jucarii carucioare tablouri pictura leagane si castiga bani online
Cashback 4%
Vervo logo cumpara jucarii copii, papusi, masinute, triciclete, puzzle si castiga bani online
Cashback 5%
Bestmag logo cumpara jucarii copii bebelusi jocuri educative lego, carucioare si castiga bani online
Cashback 2.5%
Tesori Montessori logo cumpara camera, scaunele, patut, dulapior, biblioteca si castiga bani online
Cashback 5%
Casabebelusului logo cumpara articole bebelusi si copii, jocuri jucarii mobilier si castiga bani online
Cashback 5%

Recenzii si pareri Roovi

Recenzii: 0
Medie evaluare: 0.0
Acest site foloseste cookieInchide