CashBack Romania - bonus 10 Lei pentru prima comanda + 5 Lei pentru fiecare afiliat care cumpara
CashBack > Invatare

Oferta inactiva - Rosetta Stone cashback - cumpara cursuri limba engleza invata lectii online si castiga bani

Rosetta Stone logo cumpara cursuri limba engleza invata lectii online si castiga bani online
Oferta inactiva

Este important sa dezactivati extensia de browser Ad Blocker in magazinul partener si sa aveti active cookies First-party si Third-party in browser. Comisionul se acorda in platforma de CashBack in mod automat in maxim 1 ora dupa finalizarea cumparaturilor.


Rosetta Stone

Cashback cu Rosetta Stone castiga bani online la toate cumparaturile facute prin acest site. La cumpararea de cursuri limba engleza invata lectii online inapoiem o parte din bani

Alte magazine recomandate

Lingoda logo cumpara invata online limbi straine cursuri engleza si castiga bani online
Cashback 121.25 Lei
Edureka logo cumpara cursuri certificare online Microsoft Google Pyton Java si castiga bani online
Cashback 7%
Mondly logo cumpara aplicatie invatare limbi stranie engleza germana spaniola si castiga bani online
Cashback 20%
Futurelearn logo cumpara cursuri online it programare limbi straine management si castiga bani online
Cashback 16.65%
Udemy logo cumpara cursuri online invata programare C# git engleza si castiga bani online
Cashback 4%

Cursuri limba engleza invata lectii online

Rosetta Stone este software-ul de invatare a unei limbi straine # 1 din lume, apreciat pentru succesul in care a ajutat milioane de oameni sa invete o limba noua prin programe software usor de utilizat. Software-ul nostru invata eficient toate cele 4 abilitati lingvistice: intelegerea ascultarii, citirea, scrierea si vorbirea. Cu peste 24 de limbi oferite sub forma de descarcare si abonament online, precum si acoperirea tuturor nivelurilor de competenta de la incepator la avansat, este un mod rapid si usor de invatat o limba.
Rosetta Stone te pregateste pentru conversatii din lumea reala in noua ta limba. Fara nicio traducere, va invata obiectivele si sunetele de care aveti nevoie pentru a comunica eficient in situatii de zi cu zi; vorbind si bucurandu-se de limba de la inceput.

Cursuri online Rosetta Stone limba engleza

Curriculum complet imersiv, secventiat pentru a introduce noi abilitati intr-un mod care stimuleaza capacitatea ta de invatare a limbajului natural al creierului. Metodologia Rosetta Stone de invatare online a limbii engleze combinata recreeaza experienta alegerii limbii materne ca un copil. Software intuitiv, tehnologie de recunoastere vocala si clase online se imbina pentru a va cufunda in noua limba. Puteti afla unde si cand doriti si toate cu o fractiune din costul cursurilor la clasa.
Experimentati faimoasa metode de cursuri din mobil, tableta sau desktop - astfel incat nu veti pierde niciodata sansa de a practica.

Invata limba engleza pentru afaceri

Invatarea online a Rosetta Stone ofera angajatilor toate resursele de care au nevoie pentru a invata engleza sau o limba mondiala. Deci, va veni momentul, vor fi gata sa vorbeasca singuri si despre afacerea ta. Elevii vor sa se simta in largul lor atunci cand merg de la lectii de limba la lumea reala. Tutoriale live cu vorbitori nativi permite angajatilor sa-si exerseze abilitatile de conversatie inainte de a le folosi la job.

Invata limba Germana online

Descoperiti cea mai buna modalitate de a invata limba germana, inclusiv invatarea imersiva, practica, inca din prima lectie. Invatarearea limbii germane Rosetta Stone are o reputatie de a fi o chestie dificila. La prima vedere, germana are un vocabular intimidant. Mark Twain a renumit in mod celebru la tendinta stangace a limbii germane de a crea cuvinte compuse si cu mai multe silabe. Luati cuvantul Freundschaftsbezeugung, de exemplu, insemnand demonstratii de prietenie. In mod lung, cu siguranta, dar inainte de a avea chiar si prima ta lectie de limba germana, este posibil sa puteti incepe sa descompui acest gigant.

Lectii limba fracceza online

Invata franceza online cu lectii pentru incepatori care te ajuta sa ramai cursul invatand gramatica, vocabular si pronuntie franceza. Rosetta Stone are o experienta de peste douazeci si cinci de ani in proiectarea de programe de invatare a limbilor straine, care sa creeze incredere in vorbirea si intelegerea limbii franceze. Indiferent daca sunteti un incepator sau un vorbitor de franceza intermediar care doreste sa va perfectioneze elementele de baza sau sa va promoveze fluenta.

Cursuri online limba spaniola

Invata limba spaniola cu Rosetta StoneĀ®, cel mai bun mod de a invata o limba online. Foloseste-ti telefonul mobil, desktopul, tableta oricand si oriunde pentru a invata limba spaniola. Aflati cum sa vorbiti spaniola astazi si mai putin decat credeti. Invatarea spaniola nu a fost niciodata mai simpla. Incepeti azi cursurile online cu mai putin efort.

Locatie: Anglia

Interfata: engleza

Moneda: GBP


Rosetta Stone cashback - cumpara cursuri limba engleza invata lectii online si castiga bani online

Informatii contact Rosetta Stone

Tip companie: Organization
Nume companie: Rosetta Stone Ltd
Telefon: 08001456076
Email: support@rosettastone.com
Adresa: 4th Floor, 85 Great Eastern Street, Londra, London, EC2A 3HY, Anglia

Categorii disponibile in Rosetta Stone

  • Invatare
Inscrie-te pe CashBack Romania

Magazine noi cu CashBack

British Council logo cumpara invata limba engleza, cursuri online limba engleza si castiga bani online
Cashback 24.25 Eur
Life University logo cumpara cursuri online marketing business beauty masterclass si castiga bani online
Cashback 10%
Busuu logo cumpara invata engleza online germana spaniola franceza si castiga bani online
Cashback 5%

Recenzii si pareri Rosetta Stone

Recenzii: 0
Medie evaluare: 0.0
Acest site foloseste cookieInchide