CashBack > Bijuterii

Roxi cashback - cumpara instrumente de scris decorate cu pietre Swarovski si castiga bani

Roxi cashback - cumpara instrumente de scris decorate cu pietre Swarovski si castiga bani online
Primesti 15% cash back

(suma de bani din valoarea cumparaturilor in Lei)

Viziteaza magazin Castiga comisionul


Roxi

Cashback cu Roxi castiga bani online la toate cumparaturile facute prin acest site. La cumpararea de instrumente de scris decorate cu pietre Swarovski inapoiem o parte din bani

Instrumente de scris decorate cu pietre Swarovski

Instrumentele de scris Roxi au luat nastere prin dorinta de a avea o bijuterie unica, personalizata pe care doresti s-o ai mereu la tine si s-o folosesti cu placere. Instrumentele sunt decorate 100% manual cu prafuri acrilice, geluri colorate si pietre swarovski, sunt destinate pentru femei, barbati si copii.
Meriti o bijuterie Roxi! Instrumentele de scris sunt decorate manual cu portelan acrilic si pietre Swarovski. Rezistenta maxima si garantia calitatii oferita de Roxi.
Am imbinat manual materiale premium cum ar fi cristale SWAROVSKI, solutii si prafuri de portelan, care prelucrate cu mare atentie devin bijuterii cu o rezistenta foarte mare. Acestea sunt aplicate impecabil pe instrumente de scris de inalta calitate.
Toate instrumentele de scris sunt lucrate minutios, avand un design delicat, in miniatura, si ofera clientilor o adevarata opera de arta concentrata intr-un obiect unicat si extravagant.
Instrument de scris disponibil in varianta roller sau stilou. Compatibil cu rezervele Roxi de 11,1 cm sau cerneala Roxi. Material: Metal, cristale Swarovski, portelan.
Scrisul de mana reprezinta o adevarata sedinta de fitness pentru creier si este recomandata de medici pentru persoanele care imbatranesc pentru ca se folosesc concomitent mai multe zone ale creierului: memoria, coordonarea miscarilor, creativitatea, etc.
Una dintre cele mai eficiente metode de a invata ceva (de a citi si a retine) este sa scrii informatiile de mana. Scrisul stimuleaza o anumita parte a creierului numita Sistemul Reticular de Activitate. Aceasta zona actioneaza ca un filtru pentru cunostintele cu adevarat importante pe care creierul trebuie sa le memoreze pe termen lung.
Falling Leaves, frunzele toamnei au fost stranse pe instrumentul tau de scris. Contine pietre Swarovski si portelan multicolor. Penita M/Roller 0.7 mm.
EverGreen, singurul instrument de scris verde! Pentru ca viata este verde! Instrument de scris disponibil in varianta stilou, compatibil cu cerneala Roxi, penita F.
Sweet Tiger, instrument de scris pentru copii cu tigru! Un tigru simpatic! Dimensiuni: 12.7 cm, material: Metal, cristale Swarovski, portelan.
Sunflower, caldura placuta a verii si culoarea soarelui sunt acum in mana ta. Contine pietre Swarovski si portelan multicolor. Instrument de scris disponibil in varianta roller sau stilou. Compatibil cu rezervele Roxi de 11,1 cm sau cerneala Roxi. Penita M 18k GP / Roller 0.7 mm. Greutate: 37 grame. Dimensiuni: 14,1 cm. Material: Metal, plastic, cristale Swarovski, portelan.
White and Blue Flowers, albastre si albe, flori delicate pe un instrument de scris!
Musician, iubim muzica! Din acest motiv am creat un instrument dedicat pasionatilor in domeniu! Valabil si pe note barbatesti!
Pansies, poate unul din cele mai dragalase instrumente de primavara. Contine pietre Swarovski si portelan multicolor.
Set rezerve cerneala albastra pentru stilou Roxi, rezerva mare – 6cm – 10 bucati, culoare albastra.
Instrumentele de scris sunt decorate manual cu portelan acrilic si pietre Swarovski. Rezistenta maxima si garantia calitatii oferita de Roxi.
Snowman, omul de zapada este simbolul copilariei. Pastreaza-l mereu cu tine! Contine pietre Swarovski si portelan multicolor. Penita M / Roller 0.5 mm.

Alte magazine recomandate

Monarch cashback - cumpara bratari de lux aur 24kt pentru barbati si femei si castiga bani online
Cashback 10%
MeliMeloParis cashback - cumpara bijuterii cosmetice genti dama si castiga bani online
Cashback 7.5%
Perfect Bijoux cashback - cumpara bijuterii cu cristale swarovski si castiga bani online
Cashback 7.5%
Ijoo cashback - cumpara bijuterii argint, perle pietre semipretioase ceasuri si castiga bani online
Cashback 5%
Roxanne's cashback - cumpara bijuterii aur si argint realizate manual si castiga bani online
Cashback 7.5%

Roxi cashback - cumpara instrumente de scris decorate cu pietre Swarovski si castiga bani online

Categorii disponibile in Roxi

  • Bijuterii
  • Articole pentru birou si papetarie
  • Cadouri
Acest site foloseste cookieInchide