CashBack Romania - bonus 10 Lei pentru prima comanda + 5 Lei pentru fiecare afiliat care cumpara
CashBack > Umanitare

Salveaza o Inima cashback - donatii online in scop caritabil si recunostiinta

Salveaza o Inima cashback logo - donatii online in scop caritabil si recunostiinta
Primesti 0 Lei cash back

Viziteaza magazin Castiga comisionul

Este important sa dezactivati extensia de browser Ad Blocker in magazinul partener. Comisionul se acorda in platforma de CashBack in mod automat in maxim 1 ora dupa finalizarea cumparaturilor.


Salveaza o Inima

Cashback cu Salveaza o Inima doneaza in scop caritabil pentru a valva o viata. Donati oricat unuia dintre cazurile de care ne ocupam

Donatii online in scop caritabil

Asociatia Salveaza o inima infiintata la sfarsitul anului 2012 pe data de 14 decembrie, isi doreste sa reuneasca sub acelasi acoperis un numar cat mai mare de profesionisti din diferite domenii, oameni bine pregatiti si motivati, oameni de bine, oameni simpli, cinstiti si onesti, oameni care cu suflet si dedicare pot ajuta in campaniile si proiectele noastre si astfel impreuna sa ne atingem scopul final de a lasa copiilor nostri o mostenire valoroasa, marturie a faptului ca noi oamenii, comunitatea in ansamblul ei, suntem tot ce trebuie si suficient pentru ca lucrurile sa mearga intr-o directie buna.
Suntem siguri numai prin unitate si transparenta pe care am oferit-o am indeplinit vise,am daruit speranta si am daruit vindecare acolo unde era nevoie. Nu este nevoie sa oferim sume fabuloase, ci sa ne unim fortele si sa daruim fiecare cate un pic din picul nostru. Ganditi-va cum ar fi daca in momentul in care o persoana draga tie ar trece prin asa ceva, sunt sigur ca ai face orice sa ii aduci bucuria pe chip si un viitor mai bun.
Donatia minima ce se realizeaza pe platforma este de 10 lei si se face prin sistemul securizat de la Mobilpay. Ne dorim ca prin aceasta platforma sa atragem cat mai multe companii si mai ales si ONG-uri pentru a strange fondurile necesare pentru indeplinirea proiectelor sociale. Timpul acordat de catre platforma pentru o cauza sau ONG pentru strangerea de fonduri este de 96 de zile calendaristice.
Asociatia Salveaza o inima este deschisa oricarei propuneri de parteneriat, colaborare sau initiativa care vine din partea companiilor interesate de implicarea in proiecte de responsabilitate sociala dedicate copiilor.
Fiind o organizatie nonprofit, resursele noastre sunt limitate iar marea majoritate a activitatilor noastre sunt realizate prin sponsorizari si donatii.
Poti face o FAPTA BUNA printr-un gest care NU TE COSTA NIMIC … Directioneaza 2% din impozitul datorat statului catre Asociatia SALVEAZA O INIMA.
Suntem datori crestineste, chiar daca nu avem posibilitatea materiala, sa ajutam. O putem face cu un gand bun, o rugaciune sau cu o incurajare. Sa ne purtam neputintele unii altora si sa transmitem dragoste fata de cel aflat intr-o grea suferinta!
Nu trebuie sa fii bogat ca sa ajuti pe cineva. Am salvat peste 100 de micuti, gratie celor 21.000 de oameni care au inteles ca orice suma donata poate face diferenta intre viata si moarte.
Cum se face acest lucru? Simplu: se completeaza formularul 230 cu datele personale, se semneaza si se depune la administratia financiara, fie direct, fie prin posta.
Totul se rezuma la incheierea unui Contract de Sponsorizare intre firma dvs. si ONG, in baza caruia banii pot fi dedusi din impozitul pe profit. in urma folosirii sumei donate, veti primi un raport asupra modului in care banii dumneavoastra au fost cheltuiti si al impactului pe care l-au avut in viata celor ce au avut nevoie de noi.
Nu e musai sa ne credeti. Convingeti-va singuri! Intrati pe site-ul salveazaoinima.ro, cautati detalii despre noi in miile de aparitii media si donati oricat unuia dintre cazurile de care ne ocupam. Cu siguranta nu veti regreta!

Locatie: Romania

Interfata: romana

Moneda: LEI


Salveaza o Inima cashback - donatii online in scop caritabil si recunostiinta

Categorii disponibile in Salveaza o Inima

  • Umanitare
Inscrie-te pe CashBack Romania
Acest site foloseste cookieInchide