CashBack Romania - bonus 10 Lei pentru prima comanda + 5 Lei pentru fiecare afiliat care cumpara
CashBack > Casa decoratiuni si gradina

Scule Expert cashback - cumpara pompe zugravit si vopsit, hartie abraziva si castiga bani

Scule Expert cashback - cumpara pompe zugravit si vopsit, hartie abraziva si castiga bani online
Primesti 2.5% cash back

(suma de bani din valoarea cumparaturilor in Lei)

Viziteaza magazin Castiga comisionul

Este important sa dezactivati extensia de browser Ad Blocker in magazinul partener. Comisionul se acorda in platforma de CashBack in mod automat in maxim 1 ora dupa finalizarea cumparaturilor.


Scule Expert

Cashback cu Scule Expert castiga bani online la toate cumparaturile facute prin acest site. La cumpararea de pompe zugravit si vopsit, hartie abraziva inapoiem o parte din bani

Pompe zugravit si vopsit, hartie abraziva

Scule Expert solutii profesionale de zugravit vopsit, Larius Italia si Walcom USA. Si bineinteles Scule profesionale Festool, cu 3 ani garantie si reparatii gratuite, plus asigurare Anti Furt a sculelor.
Pompa de vopsit electrica in sistem airless LARIUS THOR 7.5 L 230 bar
Pompa de glet electrica cu piston si pentru var lavabil, amorsa, grund, lac, vopsea pe baza de ulei, termospumante pt. structuri metalice, tixotrope, etc. Completa cu: tablou de comanda electronic/protectie electronic de presiune electronic, filtru de linie, sistem aspiratie /recirculare, manometru, furtun, pistol, baza suport duza, duza.
Pompa de vopsire Airless este un dispozitiv de vopsire cu presiune ridicata dar fara a utiliza aer comprimat. Pompa functioneaza cu ajutorul unui motor electric si este compusa din valve de aspirare, piston de pompare. In timpul utilizarii, aceasta pompa asigura un debit continuu fara fluctuatii. Este proiectat pentru diverse vopsiri: interioare, exterioare, cladiri industrilae, constructii industriale, acoperisuri.
Talpa de slefuit Festool MultiJetstream 2 ST-STF D150/MJ2-M8-W-HT de la Scule Expert, sistem de slefuire cu sistem de transport al prafului integrat. Pentru masinile de slefuit Festool ETS 150, ETS EC 150, LEX 150 and WTS 150/7 indepartare puternica a materialului, cu aspirare maxima.
Noul material abraziv reticular FESTOOL Granat Net de pe Scule Expert este solutia optima pentru prelucrarea materialelor care produc mult praf. Structura reticulara deschisa permite actionarea sistemului de aspirare a prafului pe suprafete extinse – pentru un mediu de lucru curat, indepartarea unei cantitati mari de material si o durata de viata utila indelungata a materialului abraziv.
Discuri de slefuire Festool Granat MultiJetstream 2 STF D150 P60 GR, recomandat pentru straturi de acoperire transparente VOC Prelucrarea substraturilor dure Prelucrarea plasticului, materialelor compozite, acrilicelor, compusi de reparare, filer.
Adeziv pentru Festool Conturo natur EVA natural 48 bucati-KA 65 de pe Scule Expert, adeziv EVA neumplut - nuanta coloristica natur adecvata pentru toate decoratiunile EVA adeziv universal cu punct ridicat de topire domeniu de inmuiere ridicat de aproximativ 90° C, deci adecvat si pentru utilizarea la obiecte cu o rezistenta mai mare la temperaturi.
Amestecator Festool MX 1200 E EF HS2, ajustarea inaltimii ErgoFix cu schimbare rapida a sculii, Fara imprastiere de material la pornire si la oprire datorita soft startului cu viteza variabila, Motor puternic de 1200W, Design ergonomic, Efort mai mic la utilizarea masinii, Solturi de cauciuc pentru protejarea masinii impotriva deteriorarii.
Pompa de vopsit in camp electrostatic Star 3001 pe Scule Expert, in procesul de vopsire la presiune redusa, produsul de aplicat este UNIFORM incarcat cu vopsea pe toata suprafata piesei, astfel eliminandu-se scurgerile si incarcarile exagerate. Particulule de vopsea sunt incarcate negativ utilizand un electrod in timp ce piesa de vopsit va fi incarcata electric.
Acumulator Festool Airstream BP 18 Li 5,2 AS, reutilizare rapida a pachetului de acumulatori gratie tehnologiei AIRSTREAM (functia de racire pentru disponibilitate rapida) si putere majora de incarcare Indicatorul starii de incarcare pentru afisajul rapid al capacitatii ramase disponibile.

Locatie: Romania

Interfata: romana

Moneda: LEI

Alte magazine recomandate

TopShop logo - cumpara pantofi mop nutribullet cosmetice aparate produse si castiga bani online
Cashback 5%
SomProduct cashback - castiga bani online la toate cumparaturile
Cashback 5%
Bonami logo - cumpara mobila si decoratiuni interioare si castiga bani online
Cashback 1.5%
AlecoAir logo - cumpara dezumidificatoare, purificatoare aer si castiga bani online
Cashback 2.5%
Piatra Online logo cumpara piatra naturala granit marmura travertin ardezie limestone si castiga bani online
Cashback 2.5%

Scule Expert cashback - cumpara pompe zugravit si vopsit, hartie abraziva si castiga bani online

Categorii disponibile in Scule Expert

  • Casa decoratiuni si gradina
Inscrie-te pe CashBack Romania

Magazine noi cu CashBack

Hotpick logo cumpara electrocasnice, electronice, ingrijire personala si castiga bani online
Cashback 6%
Aranjareamesei logo cumpara tacamuri pahare farfurii accesorii horeca aranjamente si castiga bani online
Cashback 3.5%
Insignis logo cumpara mobila decoratiuni corpuri de iluminat accesorii baie bucatarie si castiga bani online
Cashback 3.5%
Cartline logo cumpara gadgeturi diagnoza auto IT, electice accesorii si castiga bani online
Cashback 2.5%
Chilipirul zilei logo cumpara scaune mobilier electrocasnice articole pentru casa si castiga bani online
Cashback 5%
Acest site foloseste cookieInchide