CashBack Romania - bonus 10 Lei pentru prima comanda + 5 Lei pentru fiecare afiliat care cumpara
CashBack > Casa decoratiuni si gradina

Shop Lumanari cashback - cumpara ceara cocos, soia palmier, de albine, parfumuri, fitiluri si castiga bani

Shop Lumanari logo cumpara ceara cocos, soia palmier, de albine, parfumuri, fitiluri si castiga bani online
Primesti 3.5% cash back

(suma de bani din valoarea cumparaturilor in Lei)

Viziteaza magazin Castiga comisionul

Este important sa dezactivati extensia de browser Ad Blocker in magazinul partener. Comisionul se acorda in platforma de CashBack in mod automat in maxim 1 ora dupa finalizarea cumparaturilor.


Shop Lumanari

Cashback cu Shop Lumanari castiga bani online la toate cumparaturile facute prin acest site. La cumpararea de ceara cocos, soia palmier, de albine, parfumuri, fitiluri inapoiem o parte din bani

Ceara cocos, soia palmier, de albine, parfumuri, fitiluri

Shop Lumanari este magazinul producatorilor, consumatorilor si iubitorilor de lumanari parfumate si cosmetice din Romania. Magazinul pune la dispozitia clientilor atat materie prima, cat si accesorii, ustensile si recipiente necesare productiei de lumanari vegane, sapunuri si cosmetice naturale.
Suntem ShopLumanari unici importatori pe mai multe categorii de produse, cele doua cele mai importante fiind ceara de soia si parfumantii pentru lumanari, sapunuri, cosmetice. Importam din UE ceara de soia 100% naturala, ceara de cocos 100% naturala, ceara de palmier, ceara de albine purificata galbena si alba, dar si parfumuri de inalta calitate, fitiluri, recipiente si accesorii necesare in productia de lumanari ambientale de toate tipurile.

ShopLumanari Ceara de soia palmier cocos si albine


Ceara de Soia ShopLumanari SW10, un blend format din boabe de soia amestecate cu grija cu un emulgator unic pe baza de plante. Ceara SW10 poate tine intre 5% si 10% parfumuri; atat uleiuri pure organice cat si uleiuri esentiale. Blend special creat pentru turnarea lumanarilor in recipient si pentru crearea de lumari parfumate. Ceara de Palmier PW300, non toxica, ardere curata, sursa naturala si regenerabila. Shop Lumanari ceara de Cocos CW33, centru lumanari parfumate, ceara de cocos CW33 se foloseste in ameste cu ceara de soia in proportie de 20%-30%. Punct saponificare : 250 - 265 mg KOH/g. Ceara pura de albine - galbena, saponificare: 87-102 mg/g.

Parfumuri Shop Lumanari


Parfum Lavender ShopLumanari, cu notele sale florale si de plante, este perfect in crearea unei lumanari elegante pentru o persoana speciala. Parfum Coffee, special creat pentru lumanari vegane din ceara vegetala (ceara de soia, ceara de palmier, ceara de cocos) si sapunuri, fara ftalati si fara parabeni. Se recomanda folosirea in procent de 2%-6% din volumul de ceara. Parfum Shop Lumanari Vanilla & Fudge, creand o unitate de arome care pot face casa ta confortabila si primitoare. Parfum Parisian Lilac, puternic floral, superb, de flori de liliac mov. Parfum Orange & Cinnamon, picant de scortisoara este combinat cu o aroma citrica de portocala.

Fitiluri


Fitil din lemn ShopLumanari 130x13mm (Wood Wick), ecologic si inofensiv pentru oameni, arde stabil si fara reziduuri, fara tratamente chimice. Fitil TCR 24/14 - 10m, ideale pentru lumanari parfumate din ceara vegetala. Fara miez metalic, fara plumb, fara nailon. Fitil cerat TCR 33/20 cu suport, alegere perfecta pentru cei care doresc sa creeze lumanari naturale.

Coloranti Glitter


Chunky Glitter argintiu - 10g, nu este toxic si nu contine chimicale daunatoare mediului si este sigur pentru folosirea in contact cu pielea. Chunky ShopLumanari Glitter galben - 10g, fabricat din materiale ecologice. Chunky Glitter roz - 10g, poate fi folosit aproape in orice domeniu. Chunky Glitter alb - 10g.

Accesorii fabricare lumanari


Recipient pentru topit ceara 1.2l, fabricat din aluminiu si este foarte usor de curatat. Matrita pentru wax melts, temperatura de turnare pentru aceste matrite de ceara este de pana la 65°C. Borcan sticla ambra Shop Lumanari, 120 ml + capac negru, potrivit pentru lumanari parfumuri pentru turnat lumanari din ceara de soia , creme, unturi de corp, diverse cosmetice. Dispozitiv centrare fitil, mentine fitilul intins si centrat.

Locatie: Romania

Interfata: romana

Moneda: LEI

Alte magazine recomandate

TopShop logo - cumpara pantofi mop nutribullet cosmetice aparate produse si castiga bani online
Cashback 5%
Bonami logo - cumpara mobila si decoratiuni interioare si castiga bani online
Cashback 1.5%
AlecoAir logo - cumpara dezumidificatoare, purificatoare aer si castiga bani online
Cashback 2.5%
Acaju cashback - cumpara mobilier dormitor living coltare canapele scaune si castiga bani online
Cashback 2.5%
Piatra Online logo cumpara piatra naturala granit marmura travertin ardezie limestone si castiga bani online
Cashback 2.5%

Shop Lumanari cashback - cumpara ceara cocos, soia palmier, de albine, parfumuri, fitiluri si castiga bani online

Categorii disponibile in Shop Lumanari

  • Casa decoratiuni si gradina
Inscrie-te pe CashBack Romania

Magazine noi cu CashBack

Naturlich logo cumpara mobila living, dormitoare canapele coltare mese scaune si castiga bani online
Cashback 1.5%
Laica Shop logo cumpara cani filtrare apa cartuse, cantare, umidificatoare si castiga bani online
Cashback 5%
Casa Deco Logistics logo cumpara jaluzele aluminiu perdele draperii galerii rolete si castiga bani online
Cashback 3.5%
Regata logo cumpara produse constructii, gresie faianta, obiecte sanitare si castiga bani online
Cashback 2%
Prestige Bucataras logo cumpara vase de gatit, oale, tigai, vase pentru cuptor, cutite si castiga bani online
Cashback 5%
Acest site foloseste cookieInchide