CashBack Romania - bonus 10 Lei pentru prima comanda + 5 Lei pentru fiecare afiliat care cumpara
CashBack > Electronice

SmartHome360 cashback - cumpara intrerupatoare Wireless, Prize WiFi si castiga bani

SmartHome360 cashback - cumpara intrerupatoare Wireless, Prize WiFi si castiga bani online
Primesti 5% cash back

(suma de bani din valoarea cumparaturilor in Lei)

Viziteaza magazin Castiga comisionul


SmartHome360

Cashback cu SmartHome360 castiga bani online la toate cumparaturile facute prin acest site. La cumpararea de intrerupatoare Wireless, Prize WiFi inapoiem o parte din bani

Intrerupatoare Wireless, Prize WiFi

La SmartHome360 oferim solutii simple si smart pentru toate casele: Intrerupatoare Touch, Prize WiFi, Intrerupatoare Wireless, Telecomenzi Universale WiFi, Solutii Smart Home DIY, Solutii Smart Home Complete, etc. Vrei sa iti echipezi casa cu produse inteligente precum prize WiFi, intrerupatoare tactile sau alte device-uri Smart? Noi avem o multime de solutii si produse care te pot ajuta sa iti construiesti propria casa inteligenta. Iti oferim suport tehnic si garantia ca solutiile si produsele noastre inovative te vor ajuta si iti vor face viata mult mai usoara si confortabila.

Intrerupatoare Wireless


Controller Kinetic Energy de la SmartHome360, 1 canal, 1,5A, dimmer, Poti sincroniza pana la 10 intrerupatoare cu un singur controller. Un intrerupator poate fi sincronizat cu un numar nelimitat de controllere. Intrerupator Wireless dublu Kinetic Energy, puteti sa ii schimbati locul oriunde si oricand in functie de preferinte si convenienta, deoarece nu are nevoie de alimentare. Telecomanda intrerupator wireless Kinetic Energy, distanta actionare: 80m(exterior), 25m (interior).

Prize WiFi


Priza Broadlink SP3S cu control WiFi si monitorizare energie online la SmartHome360, sistem de operare: Android 4.0/ iOS 7.0 sau mai mare. Sonoff S26 - priza inteligenta WiFi, cu aceasta priza inteligenta, puteti porni / opri orice dispozitiv conectat fie aplicatia eWeLink, fie prin apasarea butonului de comanda manual al conectorului WiFi.

Hub-uri Smart


Broadlink RM-PRO+ - telecomanda universala IR, RF, Wi-FI, face controlul asupra dispozitivelor cu infrarosu (TV, sistem audio, DVD, aer conditionat etc.) sau cu radio frecventa (intrerupatoare, jaluzele, usi de garaj etc) mult mai usor de oriunde din lume prin intermediul aplicatiei IHC de pe telefon sau tableta. Hub Livolo ZigBee Control WiFi, potrivit pentru casa, birouri, sali de conferinte, hoteluri, restaurante. Va aduce un plus de confort pentru dumneavoastra, putand sa controlati intrerupatoarele si de pe smartphone. Orvibo ALLONE Pro - Hub inteligent control IR/ RF/ WiFI.

Securitate smart de pe SmartHome360


Camera de supraveghere inteligenta 360 WiFi Orvibo pe SmartHome360, rezolutie: 1080P, 15fps. Sonerie Interior, Sonerie Smart WiFi cu camera video, distanta actionare: 15m. Senzor inteligent Temperatura si Umiditate Orvibo, protocol: ZigBee auto networking. Orvibo - Home Security KIT Pro, contine: 1* Mini Hub ZigBee, 1* Camera supraveghere Wi-Fi, 1* Senzor miscare, 2* Senzori usi si ferestre.

Prize si intrerupatoare Livolo


Livolo si-a extins gama traditionala de intrerupatoare si prize clasice cu intrerupatoare si prize inteligente si produse de smart home. Intrerupator touch dublu Livolo, gama variata de intrerupatoare cu senzor tactil-capacitiv si panou din sticla securizata, rezistenta la foc. Priza dubla Schuko Livolo, rezistenta la zgarieturi si uzura. Priza cvintupla Schuko Livolo, are un design modern si materiale de calitate. Modul intrerupator touch dublu cap-scara / cruce Livolo de la SmartHome360, comuta corpurile de iluminat din doua sau mai multe puncte diferite, indeosebi in zonele care fac legatura intre unul sau mai multe niveluri ale unui imobil.

Locatie: Romania

Interfata: romana

Moneda: LEI

Alte magazine recomandate

Acumulator Shop cashback - cumpara acumulatori, baterii si incarcatoare si castiga bani online
Cashback 4%
AIMGroup cashback - cumpara aparate de echilibrare energetica si castiga bani online
Cashback 5%
AVMall cashback - cumpara echipamente HiFi si Hiend Audio-Video si castiga bani online
Cashback 1.25%
Case smart cashback - cumpara intrerupatoare touch cu telecomanda prize inteligente si castiga bani online
Cashback 5%
Mag Discount GSM cashback - cumpara huse, bumpere, folii de protectie si castiga bani online
Cashback 5%

SmartHome360 cashback - cumpara intrerupatoare Wireless, Prize WiFi si castiga bani online

Categorii disponibile in SmartHome360

  • Electronice
  • Casa decoratiuni si gradina
  • IT&C
Inscrie-te pe CashBack Romania
Acest site foloseste cookieInchide