CashBack Romania - bonus 10 Lei pentru prima comanda + 5 Lei pentru fiecare afiliat care cumpara
CashBack > Servicii financiare

Oferta inactiva - Smile Credit cashback - cumpara linie de credit, credit urgent si castiga bani

Smile Credit cashback - cumpara linie de credit, credit urgent si castiga bani online
Oferta inactiva

Este important sa dezactivati extensia de browser Ad Blocker in magazinul partener. Comisionul se acorda in platforma de CashBack in mod automat in maxim 1 ora dupa finalizarea cumparaturilor.


Smile Credit

Cashback cu Smile Credit castiga bani online la toate cumparaturile facute prin acest site. La cumpararea de linie de credit, credit urgent inapoiem o parte din bani

Alte magazine recomandate

Castiga bani la creditele Viva credit dezvolta o retea de afiliere
Cashback 20 Lei
provident.ro cashback - castiga bani la toate imprumuturile obtinute
Cashback 10 Lei
Hora Credit cashback - cumpara oferte credite online, imprumut 0% dobanda si castiga bani online
Cashback 6 Lei
CreditFix logo - aplica pentru un credit rapid online, pe termen scurt, nebancare si castiga bani online
Cashback 15 lei
Nibble Finance logo investitii in imprumuturi pe termen scurt si lung si castiga bani online
Cashback 0.16 Lei

Linie de credit, credit urgent

Smile Credit IFN SA este o institutie financiara nebancara. Caracteristici ale creditului oferit de Smile Credit sunt:

  • Rapiditate – aplici online de oriunde te-ai afla si primesti banii direct in contul tau bancar in cel mai scurt timp. Fara comisioane sau taxe.
  • Flexibilitate – poti alege exact suma de care ai nevoie (intre 100 si 2000 RON) si perioada dorita (intre 1 si 35 zile)
  • Transparenta – vei sti de la inceput exact cat ai de plata. Dobanda este fixa, costul nu se modifica pe durata creditului.
  • Rambursare anticipata fara comisioane sau alte penalitati.
  • Acceptam si persoane cu istoric negativ la Biroul de Credit.

Detalii linie de credit


Pentru primele 7 zile dobanda este de 0% la Smile Credit, incepand cu a 8-a zi se calculeaza o dobanda de 1,1%/zi. Neplata la zi a sumei scadente poate fi raportata la Biroul de Credit si organizatii similare. Daca aveti probleme in achitarea creditului va solicitam sa ne informati cat mai rapid pentru a gasi solutia cea mai potrivita pentru rambursarea acestuia. Dupa achitarea integrala a ultimei transe utilizate, se poate face o solicitare transa noua in baza aceluiasi contract linie de credit pe Smile Credit.
Cerinte generale: persoana fizica, varsta minima: 18 ani, carte de identitate, venituri lunare stabile. Perioada: 24 luni. Acordare: prin virament bancar pe cardul de debit unde se primeste salariul. Rambursarea creditului: debitarea cardului la data scadentei. Perioada minima de creditare este de 15 zile, iar scadenta maxima este la 35 zile. Durata contractului este de 24 luni.

Credit urgent si rapid


Creditele urgente si rapide sunt cea mai buna solutie pentru nevoi financiare mici si urgente. Mic inseamna redus in raport cu veniturile lunare ale fiecarui solicitant. smileCredit incurajeaza creditarea responsabila, aliniata cu capacitatea de rambursare a fiecaruia.
Acordam imprumut pe Smile Credit de pana la 2000 in cateva ore. Documente necesare: copii in format electronic dupa: carte de identitate, un extras de cont bancar pentru luna anterioara cererii de credit, acordul de consultare la ANAF semnat olograf si doar daca este cazul alte documente care pot dovedi bonitatea ta.
Banii sunt virati in contul furnizat si puteti sa ii retrageti de la orice bancomat/unitate a bancii unde aveti deschis contul sau puteti face cumparaturi platind cu cardul, asta doar dupa aprobarea creditului. Daca creditul este aprobat virarea sumei se va face in functie de unde aveti deschis contul bancar.
Procesul este foarte rapid, iar banii ii puteti primi cel tarziu in ziua urmatoare aplicarii pentru credit (daca primim documentatia solicitata in timp util).
Nu exista niciun comision de analiza, acordare, administrare. Banii sunt virati in contul indicat de tine care trebuie sa corespunda cu virarea salariului/pensiei/etc. Pentru a afla ce suma este necesara pentru rambursarea creditului va rugam sa va logati in contul dvs. Rambursarea anticipata are beneficiul de a-ti crea un istoric bun cu Smile Credit si de a putea solicita un imprumut de o suma mai mare, cu sanse mari de a-l obtine.

Locatie: Romania

Interfata: romana

Moneda: LEI


Smile Credit cashback - cumpara linie de credit, credit urgent si castiga bani online

Categorii disponibile in Smile Credit

  • Servicii financiare
Inscrie-te pe CashBack Romania

Magazine noi cu CashBack

CuraDebt logo cumpara decontarea datoriilor, scutirea datoriei gestionarea si castiga bani online
Cashback 80 Lei
Nibble Finance logo investitii in imprumuturi pe termen scurt si lung si castiga bani online
Cashback 0.16 Lei
Acest site foloseste cookieInchide