CashBack Romania - bonus 10 Lei pentru prima comanda + 5 Lei pentru fiecare afiliat care cumpara
CashBack > Casa decoratiuni si gradina

Soldec Shop cashback - cumpara dezumidificatoare, purificatoare aer si castiga bani

Soldec Shop cashback - cumpara dezumidificatoare, purificatoare aer si castiga bani online
Primesti 4% cash back

(suma de bani din valoarea cumparaturilor in Lei)

Viziteaza magazin Castiga comisionul

Este important sa dezactivati extensia de browser Ad Blocker in magazinul partener. Comisionul se acorda in platforma de CashBack in mod automat in maxim 1 ora dupa finalizarea cumparaturilor.


Soldec Shop

Cashback cu Soldec Shop castiga bani online la toate cumparaturile facute prin acest site. La cumpararea de dezumidificatoare, purificatoare aer inapoiem o parte din bani

Dezumidificatoare, purificatoare aer

SOLDEC ofera cele mai performante produse de dezumidificare, umidificare, pompe de caldura si aparate de masura umiditate sau purificare aer. Grupul SOLDEC este reprezentant unic in Romania pentru marcile profesionale de renume precum HIDROS Italia, WOOD'S Canada, MUNTERS Italia.
SOLDEC SHOP magazin de produse pentru tratare aer: dezumidificatoare, umidificatoare, purificatoare aer, difuzoare arome, masurare aer.
Soldec va ofera o gama larga din care puteti alege un dezumidificator casnic potrivit camerei in care aveti umiditate crescuta.
Dezumidificator Woods MD12 Capacitate 12 litri/zi, principiul de dezumidificare: condensarea. Dezumidificator mobil, fiabil si robust, de calitate ridicata, cuva colectare condens usor de manipulat, posibilitate racord furtun la canalizare.
Dezumidificator profesional DS36 PRO, echipat cu higrostat mecanic pentru reglarea umiditatii dorite, senzor de prea-plin (aparatul se opreste cand recipientul este plin cu apa), led avertizare recipient plin, racord pentru furtun pentru evacuarea apei direct la canalizare.
Soldec este unic importator al purificatoarelor Woods si Coplax in Romania, oferind solutii complete de purificare a aerului locuintei dvs.
Purificator aer Meaco negru, sunt destinate spatiilor casnice, sunt usor de folosit si se potrivesc in orice incapare: de la living, bucatarie pana la camere de copii sau zone cu mult praf, fiind un real ajutor persoanelor alergice.
Umidificator cu ultrasunete MJS601, un aer prea uscat creaza disconfort (senzatie de nas infundat, dificultati in respiratie, electricitate statica, piele uscata, senzatie de oboseala, lipsa concentrarii, infectii respiratorii, astm).
Aparate profesionale de aer conditionat portabil (mobil), ideale pentru casa, birou sau spatiu comercial unde mobilitatea aparatului de aer conditionat este necesara.
Aer conditionat mobil Hace CB17 17.000 BTU de pe Soldec Shop, un aer conditionat mobil, puternic, cu functie de dezumidificare, usor de mutat.
Un difuzor de arome poate fi folosit atat in casa pentru un miros placut cat si in aromaterapie, alegand uleiul esential potrivit afectiunii pe care doriti sa o ameliorati: levantica pentru relaxare si somn usor spre exemplu.
Difuzor uleiuri esentiale Luna, acesta functioneaza pe principiul umidificarii cu ultrasunete, eliberand in aer o ceata foarte fina, placut mirositoare.
Propolizatorul este un dispozitiv care elibereaza in aerul camerei particule fine de propolis prin incalzirea unei capsule care contine un amestec de propolis solid si rasina de Boswelia.
Propolizator lemn cires, mbogateste atmosfera camerei difuzand in aer particule de propolis care ofera protectie antibiotica, antivirala si imunitara.
Pentru a alege dezumidificatorul potrivit pentru piscina, inginerii Soldec va ajuta cu un calcul de evaporare si o oferta tehnico economica potrivita spatiului dvs.
Dezumidificator piscina Woods WPF 52 63litri/zi, este destinat utilizarii in incinta piscinelor acoperite, cu montaj pe perete.
Valoarea umiditatii aerului dintr-o camera este strans legata de temperatura aerului. Pentru a monitoriza aceste valori, Soldec va ofera termometre, higrometre si termohigrometre, in varianta mecanica (analoage) si electronice (digitale).

Locatie: Romania

Interfata: romana

Moneda: LEI

Alte magazine recomandate

TopShop logo - cumpara pantofi mop nutribullet cosmetice aparate produse si castiga bani online
Cashback 5%
SomProduct cashback - castiga bani online la toate cumparaturile
Cashback 5%
Bonami logo - cumpara mobila si decoratiuni interioare si castiga bani online
Cashback 1.5%
AlecoAir logo - cumpara dezumidificatoare, purificatoare aer si castiga bani online
Cashback 2.5%
Acaju cashback - cumpara mobilier dormitor living coltare canapele scaune si castiga bani online
Cashback 2.5%

Soldec Shop cashback - cumpara dezumidificatoare, purificatoare aer si castiga bani online

Categorii disponibile in Soldec Shop

  • Casa decoratiuni si gradina
Inscrie-te pe CashBack Romania

Magazine noi cu CashBack

Hotpick logo cumpara electrocasnice, electronice, ingrijire personala si castiga bani online
Cashback 6%
Aranjareamesei logo cumpara tacamuri pahare farfurii accesorii horeca aranjamente si castiga bani online
Cashback 3.5%
Insignis logo cumpara mobila decoratiuni corpuri de iluminat accesorii baie bucatarie si castiga bani online
Cashback 3.5%
Cartline logo cumpara gadgeturi diagnoza auto IT, electice accesorii si castiga bani online
Cashback 2.5%
Chilipirul zilei logo cumpara scaune mobilier electrocasnice articole pentru casa si castiga bani online
Cashback 5%
Acest site foloseste cookieInchide