CashBack Romania - bonus 10 Lei pentru prima comanda + 5 Lei pentru fiecare afiliat care cumpara
CashBack > Carti muzica si filme > SoundCreation > Campanii SoundCreation

SoundCreation oferte vioara chitara si instrumente muzicale

Primesti 4% cashback in plus

Vezi oferta Castiga comisionul

Perioada de valabilitate: 2020-01-11 - 2059-01-31

Campanie oferita de: SoundCreation

Tip oferta: Reducere

SoundCreation oferte vioara chitara si instrumente muzicale

Este important sa dezactivati extensia de browser Ad Blocker in magazinul partener. Comisionul cash back se acorda (in plus fata de reducerile oferite de magazin) in platforma de CashBack in mod automat in maxim 1 ora dupa finalizarea cumparaturilor.


SoundCreation oferte vioara chitara si instrumente muzicale

SoundCreation oferte echipamente audio si instrumente muzicale la pret redus, lichidari de stoc si promotii periodice, la chitara si vioara aveti cele mai bune preturi.

Oferte chitare

Epiphone G310, oferta chitara electrica SG bazat pe Gibson 1967 SG, poate fi un instrument foarte versatil la nevoie. Yamaha CG122 MS, chitara clasica cu corzi de nylon, modelul entry-level, se recomanda pentru interpreti si studenti avansati. Epiphone Player Pack PR-4E, set de chitara electro-acustica la ce l mai bun pret pentru incepatori ce include toate accesoriile necesare. Epiphone Emperor Swingster reducere chitara semi-acustica, un clasic hollow-body pentru stiluri ca rockabily, jazz si rock. Este echipata cu doze Epiphone SwingBucker cu magneti Alnico-V, cheite Grover, bridge LockTone. Yamaha CX40 mk2 pret redus chitara electro-clasica de marimea 4/4.

Promotii vioara

Promotie set ce contine vioara realizata manual in Europa pentru avansati, fabricata din lemn solid de artar si molid, arcus octogonal, toc pentru vioara si sacaz. Oferta Gewa Violin Set EW Plus 4/4 - set complet de vioara 4/4 echipata cu corzi Larsen Virtuoso, toc, arcus si sacaz. Promotii Yamaha V5 SC44 Violin - set de vioara 4/4, fabricata din lemn masiv, barbie din lemn de palisandru.

Oferte interfete audio

Zoom TAC-2 oferta interfata audio prin Thunderbolt cu 2 intrari si 2 iesiri. Interfata audio pentru chitara la oferta, compatibila cu unitati iOS / Android, permite integrarea soundurilor si efectelor din aplicatiile de pe telefon/tableta in pedal-boardul dumneavostra. Presonus Studio 26 promotie interfata audio/MIDI 2x4 USB 2.0 bus-powered, ce poate inregistra la rezolutie de pana la 24-bit, 192 kHz. Focusrite Saffire Pro 26, oferte interfata audio pe Firewire cu 18 intrari si 8 iesiri, dotat cu tehnologie DSP pentru inregistrare si mixaj in timp real. Intrarile analogice 1 si 2 sunt disponibile atat pentru semnal de microfon ca XLR pe panoul dorsal cat si pentru semnal de linie/instrument Jack mare pe panoul frontal si includ pad-uri de atenuare de 8dB. Focusrite Clarett 2Pre reducere interfata audio prin Thunderbolt cu 10 intrari si 4 iesiri ce includ 2 preampuri de exceptie, convertoare digitale de inalta clasa cu latente extra-reduse - permitand folosirea plugin-urilor de DAW in timpul monitorizarii. Focusrite iTrack Pocket este o interfata audio pentru iPhone cu cel mai bun pret ce permite inregistrari audio stereo de inalta calitate, facilitati de masterizare si functie de Share instant pe YouTube a clipului creat (video inregistrat de camera iPhone-lui).

Reduceri echipamente audio si muzicale

Focusrite Saffire Pro 40 i/o, interfata audio reducere FireWire din seria Saffire de 96kHz/24biti proiectat pe o baza noua, cu noul chip FireWire DICE2, producatorul a reusit sa obtina un produs cu un timp de instalare ultra-rapid, stabilitate puternica pe langa calitatea impecabila a sunetului.
MASCHINE MK2 oferta de la Native Instruments combina puterea si convenienta unui sistem de productie bazat pe computer cu "rezultatele instante" caracteristice unei masini de ritmuri hardware. Presonus Eris E8, monitoare de studio cu difuzor de joase din Kevlar oferta, driver de inalte cu calota din matase, bi-amplificat, amplificare clasa AB, controale acustice profesionale, constructie solida. Presonus StudioLive 328AI, boxa activa profesionala reducere cu DSP extrem de puternic cu interfata USB WiFi/Ethernet ce permite control individual, detaliat al caracteristicilor de pe iPad sau laptop. Roland S-1608 - stage-box digital, rackabil pentru sistemele V-Mixer, 16 intrari si 8 iesiri, convertor AD/DA pe 24 biti / 96 kHz - conexiune digitala 1 x REAC, MIDI in/out, RS232, optiune de mutire, include kitul de rackmontare.


Ultimele campanii cu oferte, promotii si reduceri din Carti muzica si filme

Super discount la libraria okian carti in engleza cu reducere

Primesti 4%

Perioada de valabilitate: 2019-06-18 - 2079-06-17

Campanie oferita de: Okian

Tip oferta: Reducere

Reduceri carti editura cartea veche elefant promotii

Primesti 4%

Perioada de valabilitate: 2018-01-02 - 2037-09-28

Campanie oferita de: Elefant

Tip oferta: Reducere

Lichidare de stoc la carti si produse Carturesti.

Primesti pana la 5%

Perioada de valabilitate: 2017-05-06 - 2059-03-31

Campanie oferita de: Carturesti

Tip oferta: Reducere

Reduceri la carti Books Express

Primesti 5%

Perioada de valabilitate: 2017-05-05 - 2037-09-30

Campanie oferita de: Books Express

Tip oferta: Reducere

Promotiile lunii la carti Libris

Primesti 4%

Perioada de valabilitate: 2017-04-28 - 2039-05-31

Campanie oferita de: Libris

Tip oferta: Reducere

Acest site foloseste cookieInchide