CashBack Romania - bonus 10 Lei pentru prima comanda + 5 Lei pentru fiecare afiliat care cumpara
CashBack > Auto moto

Suport bicicleta cashback - cumpara bare transversale, suport ski, cutii auto si castiga bani

Suport bicicleta cashback - cumpara bare transversale, suport ski, cutii auto si castiga bani online
Primesti 5% cash back

(suma de bani din valoarea cumparaturilor in Lei)

Viziteaza magazin Castiga comisionul


Suport bicicleta

Cashback cu Suport bicicleta castiga bani online la toate cumparaturile facute prin acest site. La cumpararea de bare transversale, suport ski, cutii auto inapoiem o parte din bani

Bare transversale, suport ski, cutii auto

Suporti biciclete si bare transversale, cumpara online un suport bicicleta auto, un suport ski, bare transversale sau alege unul din modelele de scaune auto pentru copii la cele mai bune preturi.
Suportbicicleta.ro este magazinul online cu showroom fizic in Bucuresti ce ofera solutii profesioniste pentru domeniul auto.
Gama noastra de produse este diversificata si include:

  • Suporti pentru bicicleta
  • Suporti schiuri si snowboard
  • Cutii portbagaj
  • Bare transversale
  • Bare transversale profesionale
  • Scaune auto pentru copii
Produsele noastre sunt livrate rapid din stoc propriu. Magazinul nostru comercializeaza branduri renumite din domeniul auto precum: Menabo, Thule, Saris, Bellelli, Fabbri, Modula, FIFO.
Pasionatii de ciclism pot alege din gama noastra de suporti biciclete cu prindere pe bare transversale, pe haion sau portbagaj, pe carligul de remorcare.

Suporti biciclete cu prindere pe bare transversale, haion, portbagaj si carligul de remorcare

Din gama noastra fac parte suporti de bicicleta Thule sau suporti de bicicleta Menabo, doi dintre cei mai mari producatori de astfel de produse.
Suport biciclete Menabo Biki pentru 3 biciclete cu prindere pe haion/portbagaj, Suport bicicleta Menabo Huggy cu prindere pe bare transversale, Suport biciclete Menabo Race 4 pentru 4 biciclete cu prindere pe carligul de remorcare, Suport biciclete Menabo Boa 3 pentru 3 biciclete cu prindere pe roata de rezerva, Bicicletele se prind de suport de cadru, cu ajutorul unor cleme speciale si vin asezate in pozitie verticala. Suport biciclete Menabo Logic 3 pentru 3 biciclete cu prindere pe haion, Suport bicicleta Menabo Huggy cu prindere pe bare transversale.

Bare transversale

Bare transversale Menabo Xpress pentru Volkswagen Tiguan (5N) 2011-2016, Bare transversale Menabo Xpress pentru Volkswagen Passat (B7) Alltrack 2012-2014, Bare transversale Menabo Xpress pentru Toyota Rav 4 (XA30) 2005-2012.
Tipurile de bari transversale pe care le oferim au o multitudine de sisteme de prindere. Mai exact, va oferim solutii pentru autoturismele cu barile longitudinale din fabrica inalte sau flush rails, profesionale pentru autoutilitare ori dube, cu prindere pe caroserie la chederul usii sau cu prindere pe caroserie in punct fix.

Suporti schi

Suport ski/snowboard Menabo Iceberg Double pe bare transversale, 8 perechi ski / 4 snowboard, Suport ski si snowboard Menabo Aconcagua cu prindere magnetica, 3 perechi ski / 2 snowboard, Suport ski snowboard Menabo White Bear 6 pe bare transversale, 6 perechi ski / 2 snowboard, profil prindere U prin exterior bare transversale, suprafata incarcare 65 cm, antifurt. Kit optional conversie Fabbri Exclusive Ski&Board, foloseste acest suport pentru a transporta 6 perechi schiuri sau 4 placi snowboard, kit conversie suport bicicleta in suport schiuri, sistem antifurt, montaj rapid, aluminiu, kit preasamblat, greutate 7 kg.

Cutii portbagaj

Cutie portbagaj Fabbri Cubo 460 Black, 185x80x40cm, cutie portbagaj cu prindere pe bare transversale, volum 460 l, capacitate maxima de incarcare 75 kg, dimensiuni 185x80x40 cm, sistem de prindere profil "U" pe bare transversale cu latime maxima de 7.5 cm, deschidere pe ambele parti, sistem antifurt. Cutie portbagaj Menabo Mania 400 ABS Silver, 165x79x37, Cutie portbagaj Menabo Mania 580 ABS Silver, 225x89x37cm, cutia se monteaza foarte usor pe barele transversale auto si dispune de tehnologia Quick Fixing, sistem de prindere inteligent.

Locatie: Romania

Interfata: romana

Moneda: LEI

Alte magazine recomandate

PieseAutoScan cashback - cumpara piese auto si accesorii autovehicule si castiga bani online
Cashback 3%
Retro concurs cashback - cumpara revista restaurari auto in Romania si castiga bani online
Cashback 5.5%
Automobilus cashback - cumpara piese auto moto, filtre, uleiuri, accesorii si castiga bani online
Cashback 2.5%
PieseMotor cashback - cumpara piese de schimb pentru motociclete si castiga bani online
Cashback 5%
Chingi Expert cashback - cumpara chingi de ancorare si ridicare premium si castiga bani online
Cashback 1.5%

Suport bicicleta cashback - cumpara bare transversale, suport ski, cutii auto si castiga bani online

Categorii disponibile in Suport bicicleta

  • Auto moto
Inscrie-te pe CashBack Romania
Acest site foloseste cookieInchide