CashBack Romania - bonus 10 Lei pentru prima comanda + 5 Lei pentru fiecare afiliat care cumpara
CashBack > Intalniri

Teal Swan cashback - cumpara cursuri motivare profesionala online e-books meditatii si castiga bani

Teal Swan logo cumpara cursuri motivare profesionala online e-books meditatii si castiga bani online
Primesti 2.5% + 0.6 Lei cash back

(suma de bani din valoarea cumparaturilor in Lei)

Viziteaza magazin Castiga comisionul

Este important sa dezactivati extensia de browser Ad Blocker in magazinul partener. Comisionul se acorda in platforma de CashBack in mod automat in maxim 1 ora dupa finalizarea cumparaturilor.


Teal Swan

Cashback cu Teal Swan castiga bani online la toate cumparaturile facute prin acest site. La cumpararea de cursuri motivare profesionala online e-books meditatii inapoiem o parte din bani

Cursuri motivare profesionala online e-books meditatii

TEAL SWAN, vorbitor international si cel mai vandut autor este un supravietuitor al abuzurilor severe din copilarie. Astazi, dupa ce si-a integrat propria experienta plina de viata, ea inspira milioane de oameni din intreaga lume spre adevar, autenticitate, libertate si bucurie.
Urmarile din lumea intreaga a lui Teal Swan i-a oferit monicul Oglinda. Ea a castigat acest moniker pentru ca cand pasesti in fata ei, vezi adevarul despre tine si adevarul universului.
Respirati, inspirati ... relaxati-va si scufundati-va in univers cu indrumarea lui Teal Swan. Oferim o serie de meditatii, de la meditatii de abundenta simtitoare si financiare, pana la meditatii din umbra care va ajuta sa va eliberati durerea, sa taiati cablurile si sa dati inapoi responsabilitati care nu au fost ale voastre pentru inceput.

Cursuri motivare profesionala online

Cum sa prosperi intr-o criza Teal Swan cateva exemple de criza sunt - o criza de identitate, o criza de sanatate mintala, un divort, o perturbare a familiei, un faliment, o criza politica. Teal a conceput un curs incredibil, care are puterea de a revolutiona modul in care noi, ca individ, populatie si lume putem prospera in timpul oricarei crize.
Cum sa va vindecati de abuzurile sexuale curs online Teal Swan, este pentru toti cei care au experimentat orice fel de traume sau abuzuri sexuale in viata lor. Teal Swan se arunca in profunzime in subiecte precum ce sunt de fapt abuzurile sexuale si traumele sexuale, luptandu-se cu rusinea, dinamica durerii care apare, care se confrunta cu vinovatia si daca si cand sa-si ierte abuzatorul.
Cum sa te iubesti pe tine insuti Teal Swan un curs electronic despre dragostea de sine. Neavand nicio iesire dintr-o prapastie fara speranta, am dezvoltat un set de instrumente de practici pentru a-mi recupera viata si a recastiga iubirea de sine.

Meditatii Teal Swan

Financial Abundance Meditation by Teal Swan, aceasta meditatie ne determina sa vibram la frecventa abundentei financiare si a averii. Teal's Guided Meditation Bundle - Volume 1, acest album este o varietate de meditatii ghidate si vizualizari care acopera spectrul Discovery si Self Mastery. Womb Healing Meditation by Teal Swan aceasta meditatie te conduce printr-o calatorie interioara, adanc in pantecul tau. Spirit Guide Meditation by Teal Swan, intram in vizualizare, unde cream o scena a mintii care permite ghidului nostru principal de spirit sa interactioneze direct cu noi.
Simtiti o buna meditatie de Teal Swan, este conceput pentru a induce stari de emotie pozitiva, usurinta si optimism. In aceasta meditatie, eliberam griji, ganduri si emotii nedorite pana cand ramanem intr-o stare de claritate si liniste.

E-books audio

Anatomia singuratatii Teal Swan, singuratatea, este un sentiment de separare sau de izolare, nu este neaparat aceeasi cu starea fizica de a fi singur. Procesul de finalizare, ia cititorii in calatoria ei de restaurare a vindecarii si eliberarii. Umbre inainte de zor Teal Swan e-book Teal documenteaza cum s-a sapat din ura de sine in dragostea de sine si detaliaza urmele remarcabile pentru altii sa ajunga in acelasi loc.

Cum functioneaza Frecventa Arta?

Pentru a intelege mai multe despre modul in care functioneaza aceasta forma de opera de arta, este important sa intelegem sensul cuvantului vibratie. Totul din univers este format din energie care vibreaza si tot ceea ce vibreaza imprima sau afecteaza informatii. Unele frecvente iti ridica vibratia in mod direct, iar altele te ajuta sa te scufunzi in umbrele tale si sa creeze treziri necesare pentru a ajunge in locul in care doresti sa fii.

Locatie: SUA

Interfata: engleza

Moneda: USD


Teal Swan cashback - cumpara cursuri motivare profesionala online e-books meditatii si castiga bani online

Informatii contact Teal Swan

Tip companie: Organization
Nume companie: Teal Eye, Inc.
Telefon: 0014352251936
Email: support@tealswan.com
Adresa: 1930 Village Center Circle #3-2867, Las Vegas, NV, 89134, SUA

Categorii disponibile in Teal Swan

  • Intalniri
Inscrie-te pe CashBack Romania

Recenzii si pareri Teal Swan

Recenzii: 0
Medie evaluare: 0.0
Acest site foloseste cookieInchide