CashBack Romania - bonus 10 Lei pentru prima comanda + 5 Lei pentru fiecare afiliat care cumpara
CashBack > Telefonie mobila

Oferta inactiva - Telekom cashback - primesti comisioane la abonamente telefonie mobila, portare abonament mobil

Telekom cashback - castiga bani online la toate abonamentele noi
Oferta inactiva

Este important sa dezactivati extensia de browser Ad Blocker in magazinul partener. Comisionul se acorda in platforma de CashBack in mod automat in maxim 1 ora dupa finalizarea cumparaturilor.


Telekom

Cashback cu Telekom primesti comisioane la abonamente telefonie mobila, portare abonament mobil facute prin acest site. Inapoiem o parte din bani la orice abonament nou

Alte magazine recomandate

Hushed App logo cumpara numar de telefon privat pe viata, apeluri anionime si castiga bani online
Cashback 17.5%
orange.ro cashback - castiga bani online la toate cumparaturile
Cashback 1.5%

Abonamente telefonie mobila, portare abonament mobil

Telekom este prezent in Romania din septembrie 2014, prin rebrandingul comun al Romtelecom si COSMOTE Romania, cu obiectivul de a fi primul brand care ofera servicii complete de telecomunicatii si divertisment pe piata din Romania.
Lunar, zeci de mii de clienti Telekom isi platesc factura online sau isi reincarca cartela. Informatiile cu privire la aria de acoperire Telekom Romania Mobil le poti afla accesand sectiunea Verifica acoperire sau poti apela Serviciul de Relatii cu Clientii la numarul 1234.

Abonamente la telefonie mobila


Bonusul Net Nelimitat se acorda automat si gratuit, la semnarea sau reinnoirea unui contract pe 12/ 24 de luni. Apelurile voce, mesajele scrise catre numerele speciale asociate serviciilor cu valoare adaugata indiferent de tipul lor nu sunt incluse in beneficiile abonamentului. Daca doresti sa activezi doar temporar serviciul de Roaming, acest lucru poate fi realizat activand pentru perioada dorita un abonament superior, adica Mobil 10 sau Mobil 14.
Volumul de date inclus in abonamentele Mobil 10 si Mobil 14 poate fi consumat si in Roaming in tarile din Spatiul Economic European (SEE). Pentru a avea acces la tehnologia 4G este necesar sa ai o cartela SIM dedicata si un telefon compatibil. Daca exista extraoptiuni sau bonusuri cu Date, valoarea acestora se adauga la valoarea abonamentului tau de telefonie mobila. Trebuie sa stii ca la schimbarea de abonament toate beneficiile vechiului plan tarifar vor deveni indisponibile. Pentru confirmarea activarii Serivicului Roaming pentru telefonie va fi necesara introducerea parolei de acces la Serviciile Selfcare. Serviciul Apeluri Internationale iti ofera posibilitatea de a suna de pe telefonul tau mobil oriunde in lume. La sfarsitul perioadei initiale, contractul este considerat a fi prelungit pentru o perioada nedeterminata impreuna cu serviciile active la momentul respectiv, cu exceptia cazului in care abonatul anunta ca doreste incetarea contractului Telekom Romania Mobil, cu cel putin 30 de zile inainte de sfarsitul perioadei initiale.

Transfer la abonament


Acest serviciu iti permite sa treci oricand doresti la orice abonament Telekom Romania Mobil ales, pastrandu-ti numarul de telefon si beneficiind de oferta valabila pentru noile abonamente de telefonie mobila. Trebuie sa soliciti incheierea unui abonament Telekom Romania Mobil cu pastrarea numarului de telefon. Daca in momentul transferului la abonament ai credit ramas neconsumat, acesta este transferat la abonament. In momentul activarii abonamentului va trebui sa precizezi ce servicii doresti sa ti se activeze.

Serviciul de portare abonamente


Migrarea unui numar portat la serviciile cu cartela preplatita catre serviciile pe baza de abonament se poate realiza oricand. Iti poti schimba numarul de telefon doar carte un numar Telekom Romania Mobil. Termenul de finalizare al procesului de portare este de minim 3 zile lucratoare si maxim 25 zile lucratoare. La modificarea statusului unei cereri de portare vei fi informat prin sms pe numarul portat. Vechea cartela SIM va fi inlocuita cu una Telekom Romania Mobil. Daca telefonul pe care il utilizezi este blocat in reteaua din care s-a facut portarea, acesta va refuza noua cartela.

Locatie: Romania

Interfata: romana

Moneda: LEI


Telekom cashback - primesti comisioane la abonamente telefonie mobila, portare abonament mobil

Categorii disponibile in Telekom

  • Telefonie mobila

Termeni si conditii suplimentare la comisioane

Comisionul se primeste pentru: Pentru abonamentele noi fara perioada contractuala: de la 1 EURO Pentru abonamentele cu perioada de 24 de luni: de la 6 EURO Inscrie-te pe CashBack Romania
Acest site foloseste cookieInchide