CashBack Romania - bonus 10 Lei pentru prima comanda + 5 Lei pentru fiecare afiliat care cumpara
CashBack > Software

Tenorshare cashback - cumpara recuperare date deblocare android iphone si castiga bani

Tenorshare logo - cumpara recuperare date deblocare android iphone si castiga bani online
Primesti pana la 25% cash back

(suma de bani din valoarea cumparaturilor in Usd)

Viziteaza magazin Castiga comisionul

Este important sa dezactivati extensia de browser Ad Blocker in magazinul partener si sa aveti active cookies First-party si Third-party in browser. Comisionul se acorda in platforma de CashBack in mod automat in maxim 1 ora dupa finalizarea cumparaturilor.


Tenorshare

Cashback cu Tenorshare castiga bani online la toate cumparaturile facute prin acest site. La cumpararea de recuperare date deblocare android iphone inapoiem o parte din bani

Recuperare date deblocare android iphone windows

Tenorshare este lider la nivel mondial in domeniul securitatii datelor si a corectiilor de sistem pentru iOS si Android si este in afaceri de mai bine de 10 ani. Oferim utilizatorilor instrumente precum gestionarea continutului dispozitivului, recuperarea datelor, recuperarea parolelor, repararea sistemului si alte elemente practice esentiale pentru telefonul mobil si computer.

Recuperare date iPhone Android Windows

Tenorshare UltData este o optiune optima pentru cei care doresc sa recupereze datele iOS pierdute intr-un interval de cateva minute, fara a va face griji cu privire la configurarea manuala a lucrurilor. Recuperati fotografiile sterse de pe Android fara drepturi root.
Pentru fiecare fisier care va pasa, indiferent de fotografiile dvs., mesaje WhatsApp, contacte importante, mesaje text sau orice altceva. Recuperarea datelor Android il va readuce pe dispozitivul dvs. in cateva minute. Nu va puteti imagina niciodata recuperarea datelor care devine atat de usoara.
Recuperati fiecare fisier de pe hard disk, card de memorie, disc dinamic si dispozitive detasabile. Recupereaza orice date conteaza pentru tine, fara omisiuni.

Software de reparare a sistemului, reparare pornire iOS Android Windows

Tenorshare ReiBoot instrumentul de recuperare a sistemului de recuperare iPhone (GRATUIT) si software de recuperare a sistemului iOS. Complet compatibil cu cel mai nou iPhone 11/11 Pro / XS / XS Max / XR / iPad Pro si iOS 13 / iPadOS.
Remediati peste 50 de probleme cu sistemul Android precum blocarea pe sigla Samsung, blocarea aplicatiei, ecranul negru si asa mai departe. Cum sa intrati cu usurinta in modul de recuperare Android? Combinatia de chei nu functioneaza? Procesul de intrare / iesire din modul de recuperare Android este variat pe diferite marci si nu este usor pentru incepatori. Orice functionare gresita ar distruge dispozitivul Android.
Solutia ta de pornire pentru Windows, Tenorshare Windows Boot Genius, poate arde imaginea ISO bootabila pe un disc cu un CD / DVD / USB gol pentru a va ajuta sa porniti computerul din diferite scenarii, cum ar fi ecran negru, ecran albastru, cerc de incarcare etc.

Software de deblocare a parolei Android iOS iPhone

Tenorshare 4uKey deblocati ID-ul Apple si ecranul blocat in cateva minute. Eliminati parola de 4 cifre / 6 cifre, atingeti ID si fata ID de pe iPhone / iPad. Gasiti parola Wifi salvata pe iPhone / iPad de pe PC / Mac (iPhone 11 si iOS 13 inclus). Ati uitat parola Apple ID? Cum deblochez ID-ul Apple fara parola? 4uKey poate rezolva toate aceste probleme.
Eliminati parola Android, modelul, codul PIN si blocarea amprentei digitale. Deblocatorul Android Tenorshare este capabil sa inlature orice format de blocare a ecranului pe dispozitivul Android. Se poate descurca cu usurinta fara cunostinte profesionale. Usor si rapid si curent nu este in masura sa elimine ecranul de blocare Android fara pierderi de date.
Recuperati parola uita de rezerva iTunes uita rapid si sigur. Cu algoritmul avansat, 4uKey - iTunes Backup poate analiza rapid procesul de criptare a copiilor de rezerva si poate afla parola corecta cu o precizie ridicata.

Transfer date Tenorshare Android iPhone

Tenorshare iCareFone faceti backup-ul dvs. iOS 13 mai usor decat vreodata. Nu este o sarcina usoara gestionarea datelor pe dispozitivele iOS, deoarece Apple are restrictii stricte asupra acesteia. Acum, cu iCareFone, puteti prelua cu usurinta controlul asupra datelor importante. Puteti importa, exporta, sterge, adauga sau chiar dubla duplicarea mai multor fisiere intr-un singur clic.
Tenorshare iTransGo, clona de date printre iDevices cu viteza fulger. Este simplu sa copiati datele de pe dispozitivele iOS 12/11/10/9/8 pe dispozitivele iOS 13 si invers. Includeti toate tipurile de fisiere precum fotografii, mesaje, contacte etc.
iOS WhatsApp Transfer, Backup & Restore Backup toate datele WhatsApp de la iPhone / iPad la Windows sau Mac calculeaza. iCareFone - WhatsApp Transfer accepta transferul mesajelor si atasamentelor WhatsApp, inclusiv videoclipuri, imagini si fisiere de la iPhone la iPhone, iPhone la Android, Android la iPhone, Android la Android direct intr-un mod eficient (nou iPhone 11/11 Pro inclus).

Locatie: China

Interfata: engleza

Moneda: USD

Alte magazine recomandate

Fiverr cashback - cumpara web design grafica video animatie programare SEO si castiga bani online
Cashback 15.75 Lei
Antivirus kaspersky cashback - cumpara licenta antivirus android, PC si castiga bani online
Cashback 12.5%
NordVPN cashback - cumpara servicii VPN, aplicatie VPN telefon, server si castiga bani online
Cashback 20%
Corel cashback - cumpara CorelDRAW Graphics Suite PaintShop Pro VideoStudio si castiga bani online
Cashback 5%
Bitdefender logo cumpara antivirus internet security GravityZone Box si castiga bani online
Cashback 19.23%

Tenorshare cashback - cumpara recuperare date deblocare android iphone si castiga bani online

Informatii contact Tenorshare

Tip companie: Organization
Nume companie: Tenorshare Co.,Ltd.
Telefon:
Email: support@tenorshare.com
Adresa: 2711 Centerville Rd, Ste 400, Wilmington, Delaware, 19808, China

Categorii disponibile in Tenorshare

  • Software
Inscrie-te pe CashBack Romania

Magazine noi cu CashBack

Mailchimp logo cumpara trimitere email automat, newsleter publicitate, automatizare si castiga bani online
Cashback 15%
EpicKeys logo cumpara licentie windows 11, office 2021, antivirus si castiga bani online
Cashback 7.5%
Flippa logo cumpara cumparare vanzare domenii, aplicatii web, siteuri si castiga bani online
Cashback 12.5%
Licenso logo cumpara licente windows 11, office 2019, kaspersky, bitdefender si castiga bani online
Cashback 7.5%
Mobisystems logo cumpara OfficeSuite, PDF Extra, MobiDrive si castiga bani online
Cashback 12.5%

Recenzii si pareri Tenorshare

Recenzii: 0
Medie evaluare: 0.0
Acest site foloseste cookieInchide