CashBack > Servicii

Oferta inactiva - Ticketnet cashback - cumpara bilete concerte, spectacole, teatru, standup si castiga bani

Ticketnet cashback - cumpara bilete concerte, spectacole, teatru, standup si castiga bani online
Oferta inactiva

Ticketnet

Cashback cu Ticketnet castiga bani online la toate cumparaturile facute prin acest site. La cumpararea de bilete concerte, spectacole, teatru, standup inapoiem o parte din bani

Bilete concerte, spectacole, teatru, standup

Ticketnet.ro ofera bilete pentru concerte, spectacole, piese de teatru, standup. Alegi locurile pe schema salii si platesti online sau la Casa de bilete
Spectaculis este un ONG dedicat promovarii culturii. Organizam spectacole , concerte, piese de teatru, pentru a putea sa ne finantam obiectivele propuse. Concerte, piese de teatru, spectacole pentru copii, stand-up.
Edvin Marton - Stradivarius Concert Show ia un bilet online pe Ticketnet, spectacolul pe care Marton il va aduce la Bucuresti se numeste Stradivarius Concert Shos si va cuprinde reprezentatii ale unora dintre cele mai aplaudate piese ale artistului: Tosca Fantasy, Godfather, Love In Venice si nu numai. Aceste compozitii vor fi interpretate la o vioara Stradivarius evaluata la 7 milioane de dolari, realizata de celebrul lutier Antonio Stradivari in anul 1699.
Castigator al unui premiu Emmy pentru cea mai buna compozitie originala, Marton a devenit o senzatie internationala dupa colaborarea sa cu patinatorul rus Evgeni Plushenko si dupa castigarea concursului Eurovision in anul 2008, alaturi de Dima Bilan. A studiat la scoli de renume, precum: Tchaikovsky Music School din Moscova, Music Academy din Budapesta, Music Academy din Viena si Juilliard School of Music in New York. Desi iubitor al muzicii clasice, a simtit ca trebuie sa adapteze compozitiile si chiar sa creeze unele noi daca vrea sa le cante oamenilor din zilele noastre. Astfel au rezultat numeroase proiecte de succes, in care fuziunea dintre clasic si contemporan a cucerit marile scene ale lumii.
Ballet Flamenco Espanol cumpara bilete de la Ticketnet, sala Palatului din Bucuresti va fi gazda unui eveniment extraordinar marca Ballet Flamenco Español. Artistii de origine spaniola aduc un show exploziv, bazat pe imbinarea elementelor flamenco traditionale cu cele moderne, intr-un spectacol complex de muzica si dans.
Ballet Flamenco Español a fost infiintat in anul 2017 de catre Tito Osuna, cu scopul de a arata lumii intregi ce inseamna atat dansul spaniol clasic, cat si cel flamenco, stiluri care sunt deseori confundate. Astfel, a luat nastere o companie de balet formata din solisti ai celor mai bune trupe de flamenco din lume. Spectacolul este structurat in trei parti, fiecare avand rolul de a prezenta o alta latura a dansului spaniol.
Biletul nu poate fi schimbat sau returnat decat cu acordul organizatorului de spectacol; in cazul in care evenimentul este anulat, biletul poate fi returnat catre ticketnet.ro in maxim 15 zile de la anuntarea anularii; biletul se returneaza doar la magazinul partener de unde a fost cumparat sau la sediul firmei; mentionam ca indiferent de motivul anularii sau amanarii evenimentului, suma ce va fi transferata va fi doar cea a contravalorii biletelor returnate, comisioanele si taxele percepute, indiferent de natura lor, nu vor fi returnate.
Daca nu este altfel specificat, biletul este valabil pentru accesul unei singure persoane la o reprezentatie a evenimentului mentionat pe bilet

Alte magazine recomandate

Profitshare cashback - participa in programul de afiliere si castiga bani online
Cashback 100 Lei
Facturis cashback - cumpara program desktop de facturare, gestiune stocuri si castiga bani online
Cashback 20%
Daedalus Online cashback - inscriete pentru realizarea de sondaje online pentru firme si castiga bani online
Cashback 0.7 Lei
2Performant cashback - participa in programul de afiliere si castiga bani online
Cashback 0.05 Eur
Conectoo cashback - cumpara solutie completa de email marketing, newsletters si castiga bani online
Cashback 7.5%

Ticketnet cashback - cumpara bilete concerte, spectacole, teatru, standup si castiga bani online

Categorii disponibile in Ticketnet

  • Servicii
Acest site foloseste cookieInchide