CashBack Romania - bonus 10 Lei pentru prima comanda + 5 Lei pentru fiecare afiliat care cumpara
CashBack > Jucarii, jocuri si divertisment

Oferta inactiva - Titia cashback - cumpara jocuri logica copii puzzle jocuri carti si constructie si castiga bani

Titia logo cumpara jocuri logica copii puzzle jocuri carti si constructie si castiga bani online
Oferta inactiva

Este important sa dezactivati extensia de browser Ad Blocker in magazinul partener si sa aveti active cookies First-party si Third-party in browser. Comisionul se acorda in platforma de CashBack in mod automat in maxim 1 ora dupa finalizarea cumparaturilor.


Titia

Cashback cu Titia castiga bani online la toate cumparaturile facute prin acest site. La cumpararea de jocuri logica copii puzzle jocuri carti si constructie inapoiem o parte din bani

Alte magazine recomandate

EduClass logo - cumpara jucarii si jocuri educative pentru copii si castiga bani online
Cashback 2.5%
Ookee logo- cumpara jucarii, trambuline, figurine, jocuri, papusi si castiga bani online
Cashback 2.5%
Magazinul de sah cashback - cumpara carti, ceasuri, piese, table de sah si castiga bani online
Cashback 4%
Pickaboo cashback - cumpara jocuri, jucarii, imbracaminte pentru copii si castiga bani online
Cashback 2%
Gameology cashback - cumpara jocuri de societate, perspicacitate, de masa si castiga bani online
Cashback 5%

Jocuri logica copii puzzle jocuri carti si constructie

Titia creatori de jocuri educative unice pentru copii. De la design până la tipărire, totul se întâmplă în România, deci suntem un brand autohton 100%. Suntem în primul rând, creatori de jocuri. Pe site, cu 2 excepții, avem doar produsele noastre! Credem în principiul de puține produse, bine gândite, bine testate, cu impact mare către public, decât o ofertă de mii de produse, cu problemele aferente (control minim al calității, logistică îngreunată).
Inventăm jocuri noi și reinventăm jocuri vechi. Le fabricăm în România și le livrăm cu bucurie iubitorilor de jocuri prin curierat rapid.

Carti de joc Titia


Super Macao Titia Jocul reinventat de cărți al copilăriei, are așa multă culoare, are desene atât de vesele încât copilul tău se va plictisi cu greu de el! Titia Super Tabinet - Jocul reinventat de cărți al copilăriei, exersează operațiuni simple de adunare și scădere, prin joacă și distracție. Super Șeptică - Jocul reinventat de cărți al copilăriei Titia, jocul este perfect pentru zilele în care n-ai chef să te joci ceva complicat. În Super Șeptica ai incluse două cărți suplimentare de 7, special pentru jocul în 3.

Puzzle educativ Titia


Construiește Europa - Puzzle Educativ în format mare Titia Țări, Relief, Steaguri și Obiective Turistice, jocul conține un șablon mare (68x48 cm), 46 piese cu țări, 52 piese cu relief, 50 de steaguri, 25 de obiective turistice + o broșură de 28 de pagini plină de informații și recorduri. O selecție de 25 de obiective turistice impresionante. Construiește România Titia Puzzle în 3 straturi - Județe, Regiuni, Relief, pentru orice copil sau adult ce dorește să învețe mai multe despre țara noastră, prin joacă. Toate județele, așezarea lor pe hartă, municipiile și indicativele auto.

Jocuri de logica


Tabla înmulțirii fără secrete Titia Joc aritmetic educativ, sablon cu 100 de piese, 1 pereche de ochelari magici pentru descifrat mesaje secrete și 10 discuri rotitoare și amuzante pentru calcul rapid. 100 de piese ce trebuie montate pe șablon, similar cu un joc puzzle. Indiferent de profilul meseriei pe care copilul o va avea (uman, real sau artistic), tabla înmulțirii este esențială. Zestrea (varianta în limba română), este un joc în care jucătorii sunt boieri. Pe moșia lor trăiesc țărani, care se căsătoresc, lucrează pământul și își văd de viețile lor. Boierii (jucătorii) pot să le influențeze viețile pe parcursul jocului dând cu zarul și jucând cărți de Soartă.
Calendarul Altfel Titia Învață noțiunea timpului și datele importante din an, timpul este un concept așa de ușor de înțeles de către adulți, dar câteodată destul de dificil de explicat copiilor. Spre deosebire de calendarul obișnuit, Calendarul Altfel îți arată evenimentele importante din an (Ziua Mamei, Solstițiul de Vară, Plugușorul, etc.).
Flori, Fete și Băieți Titia Joc de memorie și inteligență emoțională, fiecare pereche de 32 de copii ilustrează o emoție (fericit, speriat, etc) sau o caracteristică (mofturos, dichisit, etc). Surpriza aici provine din faptul că floarea are ceva în comun cu emoția ilustrată. Explicarea relației dintre emoție și floare se află în cărticică.

Locatie: Romania

Interfata: romana

Moneda: LEI


Titia cashback - cumpara jocuri logica copii puzzle jocuri carti si constructie si castiga bani online

Informatii contact Titia

Tip companie: Organization
Nume companie: Titia Veselia SRL
Telefon: 0040722183223
Email: contact@titia.ro
Adresa: Duzilor 24, Bucuresti, Sector 2, 021472, Romania

Categorii disponibile in Titia

  • Jucarii, jocuri si divertisment
Inscrie-te pe CashBack Romania

Magazine noi cu CashBack

Krista logo cumpara jocurii jucarii carucioare tablouri pictura leagane si castiga bani online
Cashback 4%
Vervo logo cumpara jucarii copii, papusi, masinute, triciclete, puzzle si castiga bani online
Cashback 5%
Bestmag logo cumpara jucarii copii bebelusi jocuri educative lego, carucioare si castiga bani online
Cashback 2.5%
Tesori Montessori logo cumpara camera, scaunele, patut, dulapior, biblioteca si castiga bani online
Cashback 5%
Casabebelusului logo cumpara articole bebelusi si copii, jocuri jucarii mobilier si castiga bani online
Cashback 5%

Recenzii si pareri Titia

Recenzii: 0
Medie evaluare: 0.0
Acest site foloseste cookieInchide