CashBack Romania - bonus 10 Lei pentru prima comanda + 5 Lei pentru fiecare afiliat care cumpara
CashBack > Casa decoratiuni si gradina

Tramontina cashback - cumpara tacamuri si cutite profesionale si castiga bani

Tramontina cashback - cumpara tacamuri si cutite profesionale si castiga bani online
Primesti 2.5% cash back

(suma de bani din valoarea cumparaturilor in Lei)

Viziteaza magazin Castiga comisionul


Tramontina

Cashback cu Tramontina castiga bani online la toate cumparaturile facute prin acest site. La cumpararea de tacamuri si cutite profesionale inapoiem o parte din bani

Tacamuri si cutite profesionale

In prezent, sub brand-ul Tramontina se produc peste 18000 articole, cele mai importante categorii fiind reprezentate de:

  • cutite, tacamuri, ustensile pentru bucatarie, cratite, tigai, foarfece, macete; aceste articole au o pondere de peste 60% din CA;
  • unelte si scule pentru agricultura si constructii;
  • cuptoare, plite, hote, cuve, chiuvete, storcatoare;
  • echipamente electrice;
  • mobilier din lemn si material plastic pentru gradini, terase etc; articole de uz casnic fabricate din lemn. Brandul Tramontina este prezent pe pietele din America, Asia, Europa, Africa si Australia, exporturile efectuandu-se in peste 120 de tari.

Cultura gastronomica a regiunii de unde isi are originea acest brand (campiile din sudul Braziliei, unde consumul de carne este foarte raspandit, cu predilectie gatita la gratar) a furnizat experienta necesara indeosebi pentru fabricarea de cutite. Cutitele Tramontina reprezinta alegerea perfecta, acestea imbinand deopotriva traditia cu calitatea, design-ul si varietatea. Tramontina este lider mondial in producerea de cutite (pentru uz casnic, profesional si sportiv).
Lama acestora este fabricata din otel inoxidabil de inalta calitate (de provenienta 100% Brazilia), rezistent la coroziune si permite efectuarea unor taieturi precise. Totodata, lama poate fi neteda sau zimtata, in ambele variante ramanand ascutita pentru o perioada indelungata. Materiile prime utilizate pentru manerele cutitelor pot varia: lemn natural, cauciuc, polipropilena etc. Manerele din lemn natural sunt fabricate din materie prima bruta sau tratata (rezistenta la temperaturi inalte). Sunt foarte rezistente la impact si beneficiaza de o paleta coloristica variata. Manerele din cauciuc si cele din polipropilena au incorporat un tratament anti-microbian asigurand protectia impotriva bacteriilor.
Cutit macelar, gama PROFISSIONAL MASTER, lama din inox de foarte buna calitate (DIN 1.4110) supus unui tratament termic special constand in calire, tratare sub 0ÂșC (congelare) si intarire, in vederea obtinerii unei duritati de peste 56 HRC, lungime lama 203mm, maner culoare alba din polipropilena cu protectie antimicrobiana.
Masat gama PROFISSIONAL MASTER; lama striata, magnetizata, fabricata din otel crom-vanadiu; lungime lama 254 mm; maner culoare alba din polipropilena.
Cutit vanatoare gama SPORT; design nou; durabilitate mare a taisului datorita procesului special de calire a lamei; tehnologia T-inox este un procedeu special dezvoltat de Tramontina pentru prepararea si tratamentul inoxului utilizat la fabricarea cutitelor din gama SPORT; T-shock sistem dezvoltat de Tramontina care asigura ranforsarea structurii cutitului conferind rezistenta sporita la impact.
Cutit Bowie gama FISH; durabilitate mare a taisului datorita procesului special de calire a lamei; tehnologia T-inox este un procedeu special dezvoltat de Tramontina pentru prepararea si tratamentul inoxului utilizat la fabricarea cutitelor.
Lingurita din inox, gama BUZIOS, lungime 130mm, se poate curata in masina de spalat vase.
Cutit pentru friptura gama NEW KOLOR, lama zimtata fabricata din inox de buna calitate, lungime lama 101mm, maner din polipropilena culoare albastra, rezistent si durabil, se poate curata in masina de spalat vase, lungime totala 200mm.
Lingura masa gama DYNAMIC, fabricata din inox de foarte buna calitate, isi mentine stralucirea dupa o utilizare indelungata, maner din lemn natural de Jatoba (cires brazilian).

Locatie: Romania

Interfata: romana

Moneda: LEI

Alte magazine recomandate

SomProduct cashback - castiga bani online la toate cumparaturile
Cashback 2.5%
Piatra Online cashback - cumpara piatra naturala, granit, marmura si castiga bani online
Cashback 2.5%
Luxuriante cashback - cumpara corpuri de iluminat sau decoratiuni casa si castiga bani online
Cashback 4%
Atria cashback - cumpara covoare, perdele, draperii, prosoape si castiga bani online
Cashback 4%
FabricaDeTuica cashback - cumpara cazane de tuica din cupru, alambice si castiga bani online
Cashback 2%

Tramontina cashback - cumpara tacamuri si cutite profesionale si castiga bani online

Categorii disponibile in Tramontina

  • Casa decoratiuni si gradina
  • Cadouri
Inscrie-te pe CashBack Romania
Acest site foloseste cookieInchide