CashBack Romania - bonus 10 Lei pentru prima comanda + 5 Lei pentru fiecare afiliat care cumpara
CashBack > Servicii

Oferta inactiva - tsoHost cashback - cumpara gazduire web, servere VPS si dedicate gazduire WordPress si castiga bani

tsoHost logo cumpara gazduire web, servere VPS si dedicate gazduire WordPress si castiga bani online
Oferta inactiva

Este important sa dezactivati extensia de browser Ad Blocker in magazinul partener si sa aveti active cookies First-party si Third-party in browser. Comisionul se acorda in platforma de CashBack in mod automat in maxim 1 ora dupa finalizarea cumparaturilor.


tsoHost

Cashback cu tsoHost castiga bani online la toate cumparaturile facute prin acest site. La cumpararea de gazduire web, servere VPS si dedicate gazduire WordPress inapoiem o parte din bani

Alte magazine recomandate

Rentalcars cashback - cumpara inchiriere masina, rent a car, inchirieri auto si castiga bani online
Cashback 3%
CreditPrime cashback - cumpara imprumuturi, credite online cu dobanda 0 si castiga bani online
Cashback 22.5 Lei
Facturis online cashback - cumpara program de facturare si gestiune stocuri si castiga bani online
Cashback 17.5%
Facturis logo - cumpara program desktop de facturare, gestiune stocuri si castiga bani online
Cashback 20%
Hostico cashback - cumpara gazduire web SSD, VPS SSD, hosting site si castiga bani online
Cashback 12.5%

Gazduire web, servere VPS si dedicate gazduire WordPress

Cu planuri de găzduire tsoHost partajate unice, care sunt diferite de oricare altul - folosind tehnologia cloud unică, planurile noastre de găzduire cPanel și WordPress oferă viteze rapide și timp de funcționare imbatabil. Aceste opțiuni sunt populare printre bloggeri, eCommerce și companii.

Virtual private servers VPS


Un VPS este un server privat. Acesta vine cu hardware și resurse proprii, care nu sunt partajate cu alți utilizatori. Fiabilitatea este un alt avantaj - în primul rând pentru că resursele dvs. sunt ale voastre și numai ale voastre și, în al doilea rând, deoarece găzduirea VPS tsoHost vine cu caracteristici precum monitorizarea performanței. Aceste sisteme de separare vin cu acces root, astfel încât să puteți instala și gestiona aplicații care sunt specifice dvs. și proiectelor dvs.

Gazduire WordPress


Planul tsoHost de comerț electronic WordPress a fost conceput pentru a vă ajuta să trageți pe lună atunci când vine vorba de crearea de magazine online pentru clienți. WordPress este preinstalat pe planuri și este nevoie doar de câteva clicuri pentru a declanșa și WooCommerce. Ca platformă open source, WooCommerce tsoHost vă oferă libertatea de a deveni creativi cu codul pentru a dezvolta aplicații și caracteristici personalizate. Aceste pachete de găzduire WordPress gestionate tsoHost sunt ideale pentru ca blogurile, site-urile companiei, paginile de destinație și revistele digitale să fie live online în timp minim.

Business hosting


Cuvintele puternic și nedureros rezumă găzduirea de afaceri. Pachetele asociază resursele dedicate ale unui server privat virtual cu administratorul fără efort care vine cu panoul de control cPanel. Pachetele de găzduire tsoHost de afaceri sunt ideale pentru proiectanții de web, dezvoltatorii și cei care gestionează site-uri de comerț electronic, site-uri cu consum mare de resurse sau trafic intens. Pur și simplu, găzduirea de afaceri crește performanța și minimizează dificultățile.

Gazduire tsoHost servere dedicate


Am creat putere și performanță pe un piedestal în crearea acestei game de servere dedicate tsoHost. Oferind până la 256 GB RAM, până la 16 procesoare și trafic nelimitat cu lățime de bandă de 1 Gbps, acestea sunt ideale pentru a rula site-uri web cu trafic mare, jocuri online, aplicații cu resurse multiple, streaming media live și învățare automată. Alegeți între SSD-uri NVMe sau HDD-uri. Primele pot funcționa la viteze de până la patru ori mai rapide decât unitățile SSD SATA. Ultimele sunt concepute pentru a stoca volume imense de date.

tsoHostMicrosoft Exchange


Nu se poate nega faptul că Microsoft Exchange tsoHost se află în partea de sus a comenzii în ceea ce privește serviciile de e-mail. Adus la dumneavoastră de către puterea software globală, Exchange permite angajaților să trimită e-mailuri de marcă de afaceri într-o fracțiune de secundă și să își sincronizeze mesajele cu dispozitive mobile și servicii bazate pe web pentru accesul în deplasare și în afara programului la e-mailuri. Aici intervine o platformă dedicată de găzduire Exchange tsoHost complet gestionată. Poate fi reglată fin pentru a se potrivi cerințelor exacte ale organizației dvs.

Locatie: Anglia

Interfata: engleza

Moneda: GBP


tsoHost cashback - cumpara gazduire web, servere VPS si dedicate gazduire WordPress si castiga bani online

Informatii contact tsoHost

Tip companie: Organization
Nume companie: Paragon Internet Group Limited
Telefon: 002078552055
Email: complaints@tsohost.com
Adresa: 252-254 Blyth Road,, Hayes, Hillingdon, UB3 1HA, Anglia

Categorii disponibile in tsoHost

  • Servicii
Inscrie-te pe CashBack Romania

Magazine noi cu CashBack

Startco logo cumpara servicii infiintare srl pfa, contabilitate, facturare onine si castiga bani online
Cashback 5%
Sender logo cumpara trimitere campanii email, buletine informative email si castiga bani online
Cashback 10.5%
Fever UP logo cumpara bilete concerte, spectacole, teatru, evenimente, festivaluri si castiga bani online
Cashback 2%
Auto Europe logo cumpara inchiriere masini, rezervare masina de lux si castiga bani online
Cashback 2.5%
Shutterstock logo cumpara vinde fotografii imagini video muzica si castiga bani online
Cashback 2.115%

Recenzii si pareri tsoHost

Recenzii: 0
Medie evaluare: 0.0
Acest site foloseste cookieInchide