CashBack > Cadouri

USBmania cashback - cumpara cadouri amuzante birou, gadget-uri USB si castiga bani

USBmania cashback - cumpara cadouri amuzante birou, gadget-uri USB si castiga bani online
Primesti 5% cash back

(suma de bani din valoarea cumparaturilor in Lei)

Viziteaza magazin Castiga comisionul


USBmania

Cashback cu USBmania castiga bani online la toate cumparaturile facute prin acest site. La cumpararea de cadouri amuzante birou, gadget-uri USB inapoiem o parte din bani

Cadouri amuzante birou, gadget-uri USB

USBmania.ro a aparut in online-ul romanesc in august 2007, ca magazin de nisa, cu gadget-uri usb, pentru toti cei care isi petrec ore in sir in fata computerului. La numai patru luni de la lansare, la sfarsitul anului 2007, magazinul a fost nominalizat la Internetics, festival de premii pentru eficienta pe Internet, sectiunea „magazine online”. A primit, de asemenea, nominalizari la Gala Premiilor in e-Commerce, in 2008 - locul 2 la categoria Start-up, iar in 2009 la categoria Cadouri - Magazine cu traditie.
Am aparut in reviste de profil precum Chip, Computer Bild, la diverse emisiuni televizate si site-uri web ca recomandare pentru cadouri. Suntem destul de cunoscuti, iar gadget-urile USB din ce in ce mai apreciate.
Produsele oferite de USBmania sunt jucarioare mai mult sau mai putin utile in viata de zi cu zi, acasa, dar mai ales la birou. Functionand conectate la calculator prin intermediul portului USB, accesoriile noastre uimesc prin bucuria si noutatea pe care o imprastie in locul banalitatii accesoriilor IT clasice.
Gama de produse este variata pornind de la mousi in culori vesele si forme amuzante, boxe si camere web inchise in jucarii de plus la gadget-uri high-tech parca rupte din filmele agentului 007 si accesorii office deosebit de elegante.
Caracteristicile deosebite le transforma in cadouri ideale, potrivite pentru utilizatorii de computer, indiferent de varsta sau sex.
USBmania.ro este locul unde portul USB prinde viata, universul gadgeturilor USB haioase: cadouri amuzante pentru cei pasionati de computere, de noutatile in domeniul tehnologiei, cadouri office pentru cei ce petrec ore nesfarsite la birou in fata calculatorului, o mare varietate de cadouri rare sau unice pentru orice varsta.
Gadgeturi usb pentru birou, accesorii pentru birou, cadouri office si IT amuzante care se conecteaza la calculator prin USB.
Jocuri si jucarii USB amuzante, cadouri haioase pentru copii si adulti, ce se conecteaza la computer prin portul USB.
Cele mai amuzante memorii usb de la USBmania, flashuri de memorie capacitate 4gb-16gb, cadouri IT haioase pentru stocarea informatiilor.
Huburi USB, prelungire porturi USB si cititoare de carduri ce se conecteaza la computer prin USB. Fiecare are o forma traznita sau amuzanta.
Produse pentru maniacii USB. Truse usb pentru a conecta cat mai multe gadget-uri la calculator.
Boxe si difuzoare amuzante cu interfata USB, boxe computer si laptop cu forme simpatice - cadouri copii si adulti.
Camere web amuzante de pe USBmania, webcamuri ascunse in jucarii de plus cu conectare USB, pentru computerul de casa si cel de la birou.
Dincolo de tot ceea ce ni se ofera imediat si neconditionat privirii, se afla o lume inca nu indeajuns explorata, aproape invizibila. Micile vietati care zburda in jurul nostru, textura materialelor textile, a pielii, a obiectelor pe care le utilizam zi de zi, detalii mai mult inobservabile, dar care ne dau o alta perspectiva asupra lumii si vietii. Lumea vazuta in profunzime prin lupa unui microscop inteligent!
Ti s-a descarcat telefonul si nu ai nicio priza prin apropiere? Primul pas ar fi sa nu intri in panica. Iar cel de-al doilea, sa scoti frumos panoul solar, sa il asezi la lumina si sa il conectezi cu telefonul.

Alte magazine recomandate

Floria cashback - cumpara flori si castiga bani online
Cashback 6%
Feng Shui 4Life cashback - cumpara produse si cadouri feng shui si castiga bani online
Cashback 7.5%
IdeaPlaza cashback - cumpara cadouri, idei de cadouri personalizate si castiga bani online
Cashback 5%
Carnaval24 cashback - cumpara costume tematice sau rochii pentru carnaval si castiga bani online
Cashback 5%
Cadouri inedite cashback - cumpara cadouri haioase obiecte decorative si castiga bani online
Cashback 5%

USBmania cashback - cumpara cadouri amuzante birou, gadget-uri USB si castiga bani online

Categorii disponibile in USBmania

  • Cadouri
  • Electronice
  • IT&C
Acest site foloseste cookieInchide