CashBack Romania - bonus 10 Lei pentru prima comanda + 5 Lei pentru fiecare afiliat care cumpara
CashBack > Servicii financiare

ViaConto cashback - cumpara linie de credit consumatori, credit urgent si castiga bani

ViaConto cashback - cumpara linie de credit consumatori, credit urgent si castiga bani online
Primesti de la 6 Lei cash back

(suma de bani in Lei)

Viziteaza magazin Castiga comisionul


ViaConto

Cashback cu ViaConto castiga bani online la toate cumparaturile facute prin acest site. La cumpararea de linie de credit consumatori, credit urgent inapoiem o parte din bani

Linie de credit consumatori, credit urgent

VIACONTO este o institutie financiara nebancara care desfasoara activitate de creditare cu titlu profesional in conditiile stabilite de lege si se adreseaza persoanelor fizice rezidente in Romania. Linia de credit pentru consumatori este un produs care isi ofera posibilitatea sa accesezi sume de pana la 4000 de lei, in termeni si conditii flexibile de rambursare.
Viaconto este o Institutie Financiara Nebancara, IFN, care isi desfasoara activitatea exclusiv online, modalitatea de aplicare, dar si intreaga operatiune fiind foarte simpla, prin completarea unui formular.

Imprumut si rambursare

Imprumutul este aprobat rapid. Odata ce ai completat pasii indicati online si ai fost de acord cu Termenii si conditiile, Termenii generali si speciali si Politica noastra de confidentialitate, cererea ta va fi evaluta in vederea transmiterii unui raspuns rapid. In urma aprobarii si se va deschide o linie de credit cu durata de 1 an de zile, cu prelungire automata. Poti solicita ori de cate ori ai nevoie o suma suplimentara, in limita disponibila admisa. La selectarea sumei dorite calculatorul nostru te va informa automat asupra sumei totale care va fi datorata pentru rambursare si data la care trebuie efectuata plata.

Credit urgent

Un credit urgent iti ofera banii de care ai nevoie, mai repede decat i-ai fi primit de la un amic. Primesti banii acum, fix cand ai nevoie de ei. Viaconto iti ofera un credit urgent, fara sa pleci din fata calculatorului. Tu alegi cand vrei sa dai banii inapoi, intervalul de timp este intre 7 si 30 de zile.

Credit cu buletinul

Stim cu totii ca lucrurile se intampla repede, ca traim in secolul vitezei, ca ritmul este mai alert ca niciodata, prin urmare Viaconto iti pune la dispozitie un credit cu buletinul, o solicitare 100% online. Calculatorul online se afla permanent la dispozitia ta pentru a face simularile necesare. Selectezi suma de bani de care ai nevoie si data la care vei putea returna banii.

Credit nebancar

Un credit nebancar reprezinta o forma de imprumut pe care o poti obtine din cadrul unui IFN (Institutie Financiara Nebancara). Ofera imprumuturi pentru sume mult mai mici si cu dobanzi diferite. Cat despre sumele care pot fi solicitate, este important de precizat faptul ca valoarea imprumutului nu este foarte mare intrucat creditele nebancare sunt destinate acoperirii unei nevoi financiare de maxima urgenta, mai exact a unei cheltuieli inopinate. Chiar daca creditele nebancare sunt adesea asociate cu iesirea dintr-un impas financiar, nu toate IFN-urile imprumuta si persoane care au avut in trecut sau in prezent incidente de plata in sistemul bancar.

Credit pana la salariu

Creditul poate fi obtinut atunci cand dovedesti un venit constant, iar dovada poate fi reprezentata doar printr-un extras salarial, cupon de pensie, indemnizatie de somaj ori drepturi de autor. Un credit pana la salariu de la ViaConto nu are o valoare foarte mare deoarece acesta a fost conceput tocmai pentru a acoperi o nevoie financiara urgenta.

Locatie: Romania

Interfata: romana

Moneda: LEI

Alte magazine recomandate

CreditFix cashback - aplica pentru un credit rapid online si castiga bani online
Cashback 15 lei
Finzoom cashback - aplica la comparator de credite bancare online si castiga bani online
Cashback 5 Lei
Ferratum cashback - cumpara primul credit gratuit 0 comision, 0 DAE si castiga bani online
Cashback 20 Lei
Hora Credit cashback - cumpara oferte credite online, imprumut 0% dobanda si castiga bani online
Cashback 7.5 Lei
Universul Fiscal cashback - cumpara consultanta fiscal contabila si castiga bani online
Cashback 5 Eur

ViaConto cashback - cumpara linie de credit consumatori, credit urgent si castiga bani online

Categorii disponibile in ViaConto

  • Servicii financiare
Inscrie-te pe CashBack Romania
Acest site foloseste cookieInchide