CashBack Romania - bonus 10 Lei pentru prima comanda + 5 Lei pentru fiecare afiliat care cumpara
CashBack > Carti muzica si filme

Vidia cashback - cumpara carti parapsihologiei terapii complementare si castiga bani

Vidia cashback - cumpara carti parapsihologiei terapii complementare si castiga bani online
Primesti 17.5% cash back

(suma de bani din valoarea cumparaturilor in Lei)

Viziteaza magazin Castiga comisionul


Vidia

Cashback cu Vidia castiga bani online la toate cumparaturile facute prin acest site. Inapoiem o parte din bani la cumpararea de carti parapsihologiei terapii complementare

Carti parapsihologiei terapii complementare

Editura VIDIA (prezenta pe piata din 2009) si echipa sa de cercetare AIM Group (2001) activeaza in domeniul terapiilor alternative si complementare, spiritualitatii, dezvoltarii personale si parapsihologiei. Cream solutii holistice pentru generarea de salturi in evolutia personala, a parapsihologiei si dinamizarea potentialului mental si atingerea starii ideale de sanatate.
Editura VIDIA se remarca prin unicitatea colectiei de carti in domeniul NLP (Programare Neurolingvistica) si notorietatea la nivel international a autorilor selectati. Titlurile din aceasta colectie alcatuiesc bibliografia de referinta pentru orice trainer de NLP.
Titluri precum Calugarul care si-a vandut Ferrari-ul si Atinge maiestria in leadership propulseaza Editura VIDIA pe primul loc in topul celor mai bune carti de spiritualitate si dezvoltare personala din lume. In acelasi stil inconfundabil iese in fata si colectia de carti pentru terapii holistice – autoritati in domeniu precum Samuel Hahnemann (parintele homeopatiei), Hulda Regehr Clark (cercetatoarea renumita pentru rezultatele sale de neegalat in vindecarea cancerului) si Theodore A. Baroody (Dieta alcalina) pun la dispozitie cele mai non-invazive si mai eficiente metode de tratare si vindecare a bolilor cunoscute si necunoscute prin terapii complementare.
Ne propunem sa venim in ajutorul oamenilor care isi pun intrebari istete, cauta si alte raspunsuri decat cele conventionale, doresc sa isi dezvolte abilitatile si sa isi elibereze la maxim potentialul, adica acei oameni care nu se multumesc cu putin si care sunt determinati sa isi construiasca noi crezuri si sugestii pozitive ca fundament al unei vieti exceptionale.
Munca pe care o facem are la baza dorinta noastra ca tu sa ai acces la cele mai importante si practice resurse in domeniile care te ajuta sa te dezvolti armonios si sa-ti atingi obiectivele de la parapsihologie pana la terapii complementare.

Locatie: Romania

Interfata: romana

Moneda: LEI

Alte magazine recomandate

Elefant cashback - castiga bani online la toate cumparaturile
Cashback 3.5%
Libris cashback logo - cumapra carti, manuale scolare, jocuri, muzica si primesti comision
Cashback 4%
Carturesti.ro cashback - castiga bani online la toate cumparaturile
Cashback 3%
LibHumanitas cashback - cumpara carti, ebooks, muzica sau filme si castiga bani online
Cashback 5%
BookCity cashback - cumpara carti, ebooks, jocuri, cadouri si castiga bani online
Cashback 4.5%

Vidia cashback - cumpara carti parapsihologiei terapii complementare si castiga bani online

Categorii disponibile in Vidia

  • Carti muzica si filme
Inscrie-te pe CashBack Romania
Acest site foloseste cookieInchide