CashBack Romania - bonus 10 Lei pentru prima comanda + 5 Lei pentru fiecare afiliat care cumpara
CashBack > Alimente produse naturiste

Oferta inactiva - Vin ecologic cashback - cumpara vinuri ecologice, rosii, albe, rose si castiga bani

Vin ecologic cashback - cumpara vinuri ecologice, rosii, albe, rose si castiga bani online
Oferta inactiva

Este important sa dezactivati extensia de browser Ad Blocker in magazinul partener. Comisionul se acorda in platforma de CashBack in mod automat in maxim 1 ora dupa finalizarea cumparaturilor.


Vin ecologic

Cashback cu Vin ecologic castiga bani online la toate cumparaturile facute prin acest site. La cumpararea de vinuri ecologice, rosii, albe, rose inapoiem o parte din bani

Alte magazine recomandate

Vegis cashback - castiga bani online produse naturiste
Cashback 4%
Republica Bio logo - cumpara produse certificate organic, super alimente si castiga bani online
Cashback 5%
VitaMix logo - cumpara produse naturiste, cosmetice naturale si castiga bani online
Cashback 4%
Obio cashback - cumpara produse bio organice, seminte, lapte, detergenti si castiga bani online
Cashback 4%
NoSugarShop cashback - cumpara produse fara zahar, produse pentru diabetici si castiga bani online
Cashback 5%

Vinuri ecologice, rosii, albe, rose

Suntem cel mai mare producator in agricultura certificat ecologica. Implinim 10 ani de la inceperea investitiilor de la Adamclisi: 130 ha vie si o crama. Singurii producatori bio cu expunere neta la export . Mai mult din jumatate de productie este exportata in Germania.
Suntem certificati pentru al doilea an consecutiv IFS - high level. Certificarea ecologicaeste asigurata de AustriaBiogarantie pentru al 11 lea an consecutiv. Vinurile nu pleaca la vanzare decat dupa ce sunt analizate la cele mai bune laboratoare care depisteaza pesticidele din lume. Witowski (Germania)si Hamilton(Anglia).
Podgoria beneficiaza din plin de puritatea mediului inconjurator si a atmosferei. Venind in intampinarea eforturilor de prezervare a zonei – dar dorind, totodata, sa ofere si un produs sanatos consumatorilor sai - vinul Patrician a fost conceput nu doar ca un vin de calitate, ci si ca unul ecologic.
Fiecare bob de strugure este urmarit de la inmugurire pana la coacere si fiecare picatura de vin este tinuta sub atenta observatie de la momentul zdrobirii boabei pana la cel al maturarii complete a sevei sale. Strugurii sunt culesi manual, cu atentie si grija. Via nu primeste tratamente chimice, ci doar organice, agreate de organismele de certificare ecologica.

Vinuri rose ecologice


Vin rose Bob cu bob - Pinot Noir Rose, sec, anul 2011, invechit in butoaie de stejar prajit un an, alc. -13% vol, aciditate tartica - 5.09 g/l, zahar reducator - 2.49 g/l, continut de sulfiti - total 64.49 mg/l (limita maxima admisa conf. Reg. CE Nr. 1234/2007 si Nr. 889/2008 - 100 mg/l), extract sec - 26.3 g/l.

Vinuri albe ecologice


Bob cu bob - Chardonnay, sec, anul 2011, medaliat cu Medalia de Argint la Premiile de Excelenta Vinul Ro 2012 – pentru vinuri vandute in reteaua retail. Vin alb Patrician - Sauvignon Blanc, demisec, anul 2012, zahar reducator - 6.5 g/l, extract sec - 27.7 g/l. Symposion - Chardonnay, vin alb sec, anul 2011, a obtinut 84 de puncte la Concursul inter-national de vinuri MUNDUS VINI - Nurenberg Nov. 2012. Vin alb Bob cu bob - Sauvignon Blanc, demisec, anul 2012, continut de sulfiti - mai putin 15.0 mg/l (limita maxima admisa conf. Reg. CE Nr. 1234/2007 si Nr. 889/2008 - 150 mg/l). Patrician - Chardonnay, sec, anul 2011, vin alb medaliat cu Medalia de Bronz la concursul international "International Wine Guide Spain 2013". Alc. -14.5% vol, ontinut de sulfiti - 74.0 mg/l.

Vinuri rosii ecologice


Vin rosu Patrician - Cabernet Sauvignon, sec, anul 2009. Invechit in butoaie de stejar prajit un an de zile si apoi invechit in sticla 2 ani de zile si 4 luni. Medaliat cu Medalia de Aur la concursul national "Strugurele de Aur" 2011. Medaliat cu Medalia de Bronz la concursul international "International Wine Guide Spain 2013". Vin rosu Symposion - Syrah, sec, anul 2011, invechit in butoaie de stejar prajit un an de zile. Medaliat cu Medalia de Argint la Concursul international de vinuri MUNDUS VINI wine contest - Nurenberg Nov. 2012. Bob cu bob vin rosu Cabernet Sauvignon, sec, anul 2010. Draculette Noir 2013, Patrician - Feteasca neagra.

Locatie: Romania

Interfata: romana

Moneda: LEI


Vin ecologic cashback - cumpara vinuri ecologice, rosii, albe, rose si castiga bani online

Categorii disponibile in Vin ecologic

  • Alimente produse naturiste
Inscrie-te pe CashBack Romania

Magazine noi cu CashBack

Manuka shop logo cumpara miere de manuka MGO si UMF, bomboane pasta de dinti si castiga bani online
Cashback 6%
Crud si sanatos logo cumpara alimente superalimente bio suplimente cereale si castiga bani online
Cashback 5%
Viata Verde Viu cashback - cumpara alimente, remedii, suplimente, cosmetice si castiga bani online
Cashback 5%
Ki-Life cashback - cumpara produse bio, naturiste, vegane, fara gluten si castiga bani online
Cashback 5%
Remediu cashback - cumpara produse naturiste, bio, suplimente alimentare si castiga bani online
Cashback 3.5%
Acest site foloseste cookieInchide