CashBack > Invatare

Oferta inactiva - Wecontent cashback - cumpara conferinte de content marketing si castiga bani

Wecontent cashback - cumpara conferinte de content marketing si castiga bani online
Oferta inactiva

Wecontent

Cashback cu Wecontent castiga bani online la toate cumparaturile facute prin acest site. La cumpararea de conferinte de content marketing inapoiem o parte din bani

Conferinte de content marketing

WeContent este cea mai mare conferinta de content marketing din Romania, unde cunosti specialisti de top din domeniu si afli cum sa ai o strategie de continut de succes. La finalul unei zile intregi de sesiuni relevante si networking cu speakeri consacrati din Romania si UK vei putea pune in aplicare sfaturi concrete si lectii valoroase pentru a-ti eficientiza eforturile de marketing si vanzari. Conferinta este urmata de o noua zi cu workshop-uri sustinute de doi traineri britanici cu know-how exceptional.

Confetinta Wecontent marketing de continut


Biletul la conferinta Wecontent include accesul la toate sesiunile de pe 1 noiembrie, materiale de suport, bauturi pentru intreaga zi si gustari pentru welcome coffee si pauzele de cafea. Masa de pranz nu este inclusa, ea poate fi servita in zona food court a Plaza Mall, unde exista o varietate de optiuni de tip restaurant si fast food.
Biletul la unul dintre cele doua workshop-uri How to Develop a Valuable Content Marketing Strategy that Leads to Sales and Growth sau la How to Grow Brands with Your Big Brain Not Budget include accesul, materialele de suport, bauturile, gustarile si masa de pranz.
Da, chiar te incurajam sa faci asta! Vei putea vorbi cu speakerii prezenti la Wecontent in pauzele de cafea si dupa conferinta. Pe langa speakeri, ai sansa sa faci networking cu sute de alti specialisti si creatori de continut.
Tehnologiile viitorului in content marketing, Schimbarile pietei de advertising si provocarile unui content creator, Content writing, relevanta versus likeuri, Integrarea designului grafic in strategia de continut, KPI & Content Marketing: Cum poti intelege rapid ce merge si ce nu merge in campania ta, Schimbarile pietei de advertising si provocarile unui content creator.
Biletele pot fi achizitionate la pret redus in perioada Early Bird, pana pe 25 septembrie. Va incurajam sa va rezervati locul din timp, pentru a profita de pretul redus si pentru a va asigura un loc in sala, numarul de locuri fiind limitat.

Workshop content marketing


Doi traineri britanici de renume vin pentru prima data in Romania si iti ofera doua super workshop-uri care te pot ajuta sa iti propulsezi rezultatele la un nou nivel. Reunim oameni care impartasesc aceeasi viziune asupra viitorului in marketing si construim in jurul WeContent o comunitate de creatori, specialisti si sustinatori ai continutului de calitate.
in jurul evenimentelor noastre, construim comunitati si le inspiram sa tinda spre noi teluri. Organizam evenimente proprii si cream noi concepte dedicate companiilor. Din 2016, am organizat peste 40 de evenimente pentru mediul de business, care au reunit 3000+ participanti si unii dintre cei mai buni specialitti si antreprenori.
in acest moment, WeContent este cel mai relevant eveniment din Romania pentru cei care vad oportunitatea in content marketing si cauta informatii si business networking din industrie.
In interactiunile noastre constante cu mediul de business, am vazut rapiditatea cu care content marketing-ul acapareaza un procent tot mai mare din eforturile de marketing ale brandurilor. Odata cu aceasta tendinta, apar si intrebarile despre cum putem genera continut valoros pentru publicul nostru tinta si despre cum putem obtine rezultate cat mai bune.

Alte magazine recomandate

Curs Titi Aur cashback - cumpara cursul de conducere defensiva ATA si castiga bani online
Cashback 4%
GoldenSite cashback - cumpara cursuri video DVD, cursuri format electronic si castiga bani online
Cashback 10%

Wecontent cashback - cumpara conferinte de content marketing si castiga bani online

Categorii disponibile in Wecontent

  • Invatare
  • Servicii
Acest site foloseste cookieInchide