CashBack Romania - bonus 10 Lei pentru prima comanda + 5 Lei pentru fiecare afiliat care cumpara
CashBack > Ingrijire personala si sanatate

Oferta inactiva - Wellnessist cashback - cumpara ionizatoare de apa electrice, cani filtrante si castiga bani

Wellnessist cashback - cumpara ionizatoare de apa electrice, cani filtrante si castiga bani online
Oferta inactiva

Este important sa dezactivati extensia de browser Ad Blocker in magazinul partener. Comisionul se acorda in platforma de CashBack in mod automat in maxim 1 ora dupa finalizarea cumparaturilor.


Wellnessist

Cashback cu Wellnessist castiga bani online la toate cumparaturile facute prin acest site. La cumpararea de ionizatoare de apa electrice, cani filtrante inapoiem o parte din bani

Alte magazine recomandate

Farmec cashback - cumpara produse cosmetice pentru ten par corp, machiaje si castiga bani online
Cashback 3.5%
CaliVita cashback - cumpara produse tratamente terapii naturiste si castiga bani online
Cashback 3%
Mattca cashback - cumpara suplimente, vitamine, cosmetice, apicole si castiga bani online
Cashback 3%
Oralix logo - cumpara periute de dinti, dusuri bucale, pasta de dinti si castiga bani online
Cashback 1.5%
Pellamar cashback - cumpara dermatocosmetice cu extract namol sapropelic si castiga bani online
Cashback 5%

Ionizatoare de apa electrice, cani filtrante

Un ionizator de apa de pe Wellnessist este o investitie importanta. Nu cumperi in fiecare zi un ionizator, asa ca e important sa te documentezi inainte sa cumperi.
Ca sa fii plin de energie si sa te simti excelent indiferent de varsta, trebuie sa ai grija de corpul tau. Pentru asta trebuie sa stii ce sa faci, cand sa faci si sa ai produsele necesare la indemana. Noi iti oferim planuri pas cu pas pentru slabire, detoxifiere, cresterea nivelului de energie si a claritatii mentale, imbunatatirea digestiei, prevenirea bolilor cardiovasculare si metabolice, si te ajutam sa introduci obiceiuri sanatoase in stilul tau de viata.

Ionizatoare de apa electrice Wellnessist


Ionizatoarele de apa electrice au un filtru de apa si apoi o camera de electroliza cu electrozi din titan placati cu platina. Dupa filtrare, la trecerea prin camera de electroliza, apa este alcalinizata si ionizata. Ionizator de apa Melody II, este o versiune cu 5 electrozi a noului ionizator Athena H2 si ofera beneficiile filtrarii duble, apa acida mai puternica (cu pH mai mic) si sistem de autocuratare DARC. Ionizator de apa Vesta H2 la Wellnessist, cel mai bun sistem de filtrare pe care il poti gasi intr-un ionizator de apa si cele mai noi si mai performante caracteristici de generare a Hidrogenului pe care le poti cumpara.

Ionizatoare de apa non-electrice


Ionizatoarele de apa non-electrice de pe Wellnessist sunt filtre de apa performante care includ niste straturi de minerale speciale. Apa este filtrata, apoi la trecerea prin aceste straturi de minerale este alcalinizata si ionizata negativ. Ionizator de apa Elita Pure Enhanced UC (Non electric), el schimba in mod natural apa de la robinet, oxidanta si care poate contine o gama larga de substante chimice, in cea mai curata apa, sanatoasa, plina de minerale si imbogatita cu Hidrogen.

Generatoare de Hidrogen


Generator apa hidrogenata portabil, Genereaza hidrogen dizolvat in doar 30 de minute sau mai putin, nu schimbi filtre de apa, indepartati rapid radicalii liberi pentru a va mentine sanatosi si tineri, te simti energizat si ai parte de o hidratare mai buna. Generator de Hidrogen Ionpia H2 pe Wellnessist, spre deosebire de alte aparate la care trebuie sa astepti o perioada de timp pana cand produc apa infuzata cu hidrogen, Ionpia H2 este gata sa produca imediat oricata apa bogata in H2, in orice moment doresti. Ionizatoarele de apa sunt cea mai cunoscuta si dovedita pentru a te bucura de beneficiile apei alcaline, ionizate si bogate in hidrogen.

ani filtrante cu ionizare


Cana filtranta cu ionizare AlkaPitcher B online la Wellnessist, filtreaza apa obisnuita si o transforma in apa alcalina ionizata. Consumul de apa alcalina ionizata te ajuta sa iti rezolvi multe probleme de sanatate care au ca sursa dezechilibrul alcalin-acid in organism. Cartus filtrant pentru cana filtranta cu ionizare AlkaPitcher B, filtrul se schimba la 2-3 luni in functie de cantitatea de apa consumata. Pentru a obtine apa alcalina ionizata cu pH cat mai mare si ORP negativ cat mai mare, se recomanda inlocuirea filtrului la 2 luni.

Locatie: Romania

Interfata: romana

Moneda: LEI


Wellnessist cashback - cumpara ionizatoare de apa electrice, cani filtrante si castiga bani online

Categorii disponibile in Wellnessist

  • Ingrijire personala si sanatate
Inscrie-te pe CashBack Romania

Magazine noi cu CashBack

Grande Optique logo cumpara ochelari de soare, rame ochelari de vedere si castiga bani online
Cashback 5.5%
BreastExtra logo cumpara tablete marire sani comprimate naturale si castiga bani online
Cashback 12.5%
WebPharm logo cumpara cosmetice ingrijire personala protectie solara otc, vitamine si castiga bani online
Cashback 2.5%
Sensilab logo cumpara produse detoxifiere ficat slabire imunitate antistres si castiga bani online
Cashback 12.5%
ImunoFix logo cumpara purificator aer apa carne legume fructe generator ozon si castiga bani online
Cashback 5%
Acest site foloseste cookieInchide