CashBack Romania - bonus 10 Lei pentru prima comanda + 5 Lei pentru fiecare afiliat care cumpara
CashBack > Jucarii, jocuri si divertisment

Wild Terra 2 cashback - cumpara joc online de strategie si castiga bani

Wild Terra 2 logo cumpara joc online de strategie si castiga bani online
Primesti 16% cash back

(suma de bani din valoarea cumparaturilor in Lei)

Viziteaza magazin Castiga comisionul

Este important sa dezactivati extensia de browser Ad Blocker in magazinul partener. Comisionul se acorda in platforma de CashBack in mod automat in maxim 1 ora dupa finalizarea cumparaturilor.


Wild Terra 2

Cashback cu Wild Terra 2 castiga bani online la toate cumparaturile facute prin acest site. La cumpararea de joc online de strategie inapoiem o parte din bani

Joc online de strategie

Wild Terra 2: New Lands - MMORPG plin de lucruri mici elaborate care creeaza o imersiune unica! Joaca-ti rolul intr-o lume medievala plina de viata controlata de jucatori. Traieste pe un teritoriu locuit sau cucereste continentele necunoscute la fiecare nou sezon!

Caracteristici joc


Puteti trai pe One Mainland - construiti, dezvoltati, vanati, explorati zonele PvP si PvE. Sau puteti provoca si merge in tarile Noi - in fiecare sezon va fi disponibil un nou continent, cu o varietate de biomi si locuitori, conditii, reguli si recompense la finalizare. De exemplu Wild Terra, puteti ajunge pe continent cu o iarna foarte aspra pe tot parcursul anului, unde toate satele erau goale din cauza ciumei si abia supravietuind fortat sa vaneze oameni pentru hrana.
Deveniti cel mai bun fierar, pescar, medic, alchimist, marinar, constructor, tabacator, tesator, comerciant, fermier, tamplar, cartograf, vanator si oricine altcineva. Dar pentru a deveni cel mai bun, ai nevoie de perseverenta si cunostinte. In Wild Terra, nu puteti crea armuri cu un singur clic.

Scurta descriere joc Wild Terra 2


Schimbarea anotimpurilor si a vremii. Calculul pozitiei soarelui si a lunii, ciclul lunar. Vremea senina, innorat, ceata, ploaie, zapada si furtuna cu furtuni. Vantul si miscarea personajelor afecteaza iarba. Rauri, mari, lacuri, mlastini. Umbre de apa avansate. Suprafetele umede in apa. Sussineti harti de flux realiste si modelare fizica, tinand cont de inaltimile si forma canalului. O varietate de animale Wild Terra 2, monstri si sefi. Inteligenta artificiala. Comportamente pasnice, neutre si agresive. Animale montate si animale de companie.

Erou Pachet de acces


Joc complet Wild Terra 2, chat discord inchis pentru a discuta despre dezvoltare, acces timpuriu cu 48 de ore inainte de lansarea pe Steam, casca unica legendara, titlu de erou, animal de companie legendar unic, moneda speciala legendara, tinuta nobila, imbracamintea eroilor, rezervatie pentru personaje, cadru portret legendar, Acces suplimentar pentru un prieten (la testare si versiunea completa a jocului Wild Terra 2), desen de constructie a unei vila comerciantului, statuie a dragonului, un singur inel, desen de constructie a turnurilor unice de castel.

Stapanul lumii


Insula personala in tropice (250.000 mp). Vei decide cine va putea ajunge pe Insula ta. Un complex de palate cu mai multe etaje, statui de aur si fantani. Ingerii te vor purta pe umeri. Abundenta nesfarsita de mancare si bauturi. O tinuta decorata cu aur si pietre pretioase. Sceptrul Infinitului. Un halo peste cap. Titlul Master of the World Wild Terra 2. Templele in numele dumneavoastra, in fiecare oras (jucatorii se vor putea ruga sau va vor cere ingaduinta).

Noutati incluse in joc


De aceasta data, vom realiza multe idei pe care, din cauza dificultatilor tehnice, motorul de joc Wild Terra nu a permis sa le faca. Noile continente va asteapta in fiecare sezon, sefi epici, o lume mare unita cu zone PvP si PvE, temnite, pescuit, rataciri pe mare, rulote, puteti oferi sarcini personajelor dvs. pe durata offline, incendii, boli, zi ciclul de noapte, vremea, sistemul modificat de domini si castele, turnee, asedii noi, profesii noi, chiar mai mult mestesuguri si constructii! Speram ca aveti si idei si veti ajuta sa completati lumea jocului cu noi mecanici interesante.

Locatie: Rusia

Interfata: engleza

Moneda: USD

Alte magazine recomandate

Diverta cashback - cumpara carti, jucarii, papetarie, colectii scolare si castiga bani online
Cashback 4.25%
EduClass logo - cumpara jucarii si jocuri educative pentru copii si castiga bani online
Cashback 2.5%
Ookee logo- cumpara jucarii, trambuline, figurine, jocuri, papusi si castiga bani online
Cashback 2.5%
Lexshop logo - cumpara jocuri de societate, board games, lego, jucarii si castiga bani online
Cashback 2.5%
UGears cashback - cumpara puzzle-uri mecanice 3D din lemn natural si castiga bani online
Cashback 6%

Wild Terra 2 cashback - cumpara joc online de strategie si castiga bani online

Categorii disponibile in Wild Terra 2

  • Jucarii, jocuri si divertisment
Inscrie-te pe CashBack Romania

Magazine noi cu CashBack

The funny brand logo cumpara jocuri de societate, jocuri de familie si castiga bani online
Cashback 5%
P2Gamer logo cumpara articole online jocuri artefacte, monede joc si castiga bani online
Cashback 2%
Welovepuzzle logo cumpara puzzle copii cu piesaje, 3D, de colorat, de podea si castiga bani online
Cashback 6%
Casabebelusului logo cumpara articole bebelusi si copii, jocuri jucarii mobilier si castiga bani online
Cashback 5%
Jucaresti logo cumpara jocuri jucarii educative camera copilului puzzle art craft si castiga bani online
Cashback 3.5%
Acest site foloseste cookieInchide