CashBack Romania - bonus 10 Lei pentru prima comanda + 5 Lei pentru fiecare afiliat care cumpara
CashBack > Servicii financiare

Oferta inactiva - Wisefund Capital cashback - cumpara proiecte pentru finantare, imprumuturi IMM, investitii si castiga bani

Wisefund Capital logo cumpara proiecte pentru finantare, imprumuturi IMM, investitii si castiga bani online
Oferta inactiva

Este important sa dezactivati extensia de browser Ad Blocker in magazinul partener. Comisionul se acorda in platforma de CashBack in mod automat in maxim 1 ora dupa finalizarea cumparaturilor.


Wisefund Capital

Cashback cu Wisefund Capital castiga bani online la toate cumparaturile facute prin acest site. La cumpararea de proiecte pentru finantare, imprumuturi IMM, investitii inapoiem o parte din bani

Alte magazine recomandate

Castiga bani la creditele Viva credit dezvolta o retea de afiliere
Cashback 20 Lei
provident.ro cashback - castiga bani la toate imprumuturile obtinute
Cashback 10 Lei
Hora Credit cashback - cumpara oferte credite online, imprumut 0% dobanda si castiga bani online
Cashback 7.5 Lei
CreditFix logo - aplica pentru un credit rapid online, pe termen scurt, nebancare si castiga bani online
Cashback 15 lei
Credius.ro cashback - castiga bani online la cereri de credit
Cashback 75 Lei

Proiecte pentru finantare, imprumuturi IMM, investitii

Wisefund, cu ajutorul capacitatii de finantare colectiva, a sprijinit intreprinderile mici si mijlocii europene in cresterea si asocierile lor de la inceputul anului 2019, acordand imprumuturi de peste 4 milioane de euro, ajutand companiile sa creeze produse cu valoare adaugata si stimuland astfel cresterea globala a economiei. Wisefund cauta sa devina o companie care poate emite imprumuturi IMM-uri in mai putin de 24 de ore de la depunerea cererii de lupta cu care se confrunta companiile atunci cand solicita imprumut la banci. in acelasi timp, principala forta motrice a Wisefund este investitorii sai care decid singuri ce companii sa finanteze si cat de mult. Si finantatorul public este principalul castigator al cercului, deoarece castiga profitul peste rentabilitatea medie a investitiei cu programe de plata fixe si flux previzibil de venituri lunare si, indirect, castiga din cauza faptului ca banii lor sunt injectati in economie si cresterea lor creeaza mai bine viitor pentru toata lumea.

Ai nevoie de un imprumut pentru IMM?


Facem finantarea simpla, rapida si accesibila. Oferind intreprinderilor finantarea de care au nevoie pentru a se dezvolta. Wisefund este mai transparent si mai eficient decat imprumuturile traditionale si credem ca este o solutie mai buna pentru toata lumea. Daca sunteti un reprezentant de afaceri care doreste sa creasca si sa se extinda, dar care necesita fonduri, sunteti binevenit sa solicitati imprumutul de afaceri pe platforma Wisefund.

Modalitate de functionare si obtinere fonduri


Folosind tehnologia pentru a elimina intermediarul, Wisefund readuce relatiile de imprumut si imprumutat la elementele de baza: oamenii obisnuiti gata sa investeasca se pot conecta si imprumuta intreprinderilor de incredere care doresc sa imprumute. Prin randamente mari, oferim potentialul de a va dubla investitia initiala in termen de 6-8 ani (sau mai devreme), in functie de riscurile pe care le asumati. Totul din acel moment este un bonus si o cale clara spre libertatea financiara.

Despre Wisefund Capital


Wisefund Capital are sute de membri ai publicului dispusi sa imprumute intreprinderilor promitatoare si sa ofere sprijinul de care au nevoie pentru a creste, cerand in schimb profituri corecte si accesibile. Abordarea noastra de schimbare a jocului in ceea ce priveste imprumuturile de afaceri, finantarea imobiliara si dezvoltarea de proiecte creative Wisefund Capital inseamna aplicatii usoare, decizii rapide, manageri de cont dedicati si acces la imprumuturi de afaceri de la 50.000 EUR cu conditii de imprumut de la 3 luni.

Ce este Crowdfunding?


Conform articolului Wikipedia: Crowdfunding este practica finantarii unui proiect sau a unei intreprinderi prin strangerea unor sume mici de bani de la un numar mare de oameni, de obicei prin internet. Crowdfunding-ul este o forma de crowdsourcing si finantare alternativa. In 2015, peste 34 miliarde de dolari SUA au fost stransi la nivel mondial prin crowdfunding.
Imprumutul peer-to-peer Wisefund Capital sau Crowdlending, prescurtat si ca imprumut P2P, este practica de a imprumuta bani persoanelor fizice sau intreprinderilor prin servicii online care se potrivesc creditorilor cu debitorii.

Locatie: Spania

Interfata: engleza

Moneda: EUR


Wisefund Capital cashback - cumpara proiecte pentru finantare, imprumuturi IMM, investitii si castiga bani online

Categorii disponibile in Wisefund Capital

  • Servicii financiare
Inscrie-te pe CashBack Romania

Magazine noi cu CashBack

Euro tax logo cumpara recuperare taxe returnare primire alocatie Germania Austria si castiga bani online
Cashback 14.25 Lei
CuraDebt logo cumpara decontarea datoriilor, scutirea datoriei gestionarea si castiga bani online
Cashback 80 Lei
Nibble Finance logo investitii in imprumuturi pe termen scurt si lung si castiga bani online
Cashback 0.7%
Smile Credit cashback - cumpara linie de credit, credit urgent si castiga bani online
Cashback 12.5 Lei
Acest site foloseste cookieInchide