CashBack Romania - bonus 10 Lei pentru prima comanda + 5 Lei pentru fiecare afiliat care cumpara
CashBack > Optica

XLentile cashback - cumpara lentile de contact, ochelari de soare si vedere si castiga bani

XLentile cashback - cumpara lentile de contact, ochelari de soare si vedere si castiga bani online
Primesti 7.5% cash back

(suma de bani din valoarea cumparaturilor in Lei)

Viziteaza magazin Castiga comisionul

Este important sa dezactivati extensia de browser Ad Blocker in magazinul partener. Comisionul se acorda in platforma de CashBack in mod automat in maxim 1 ora dupa finalizarea cumparaturilor.


XLentile

Cashback cu XLentile castiga bani online la toate cumparaturile facute prin acest site. La cumpararea de lentile de contact, ochelari de soare si vedere inapoiem o parte din bani

Lentile de contact, ochelari de soare si vedere

Noi suntem XLentile.ro si activam pe piata comertului online de lentile de contact, ochelari de soare si ochelari de vedere de aproape 7 ani.
Avem unul dintre cele mai bine dezvoltate magazine online, unul dintre cele mai mari depozite de lentile de contact din Europa si suntem in topul preferintelor purtatorilor de lentile de contact din tara noastra.
Lentilele de contact zilnice sunt lentile de unica folosinta si nu necesita solutii de curatare. Dupa utilizare, aceste lentile sunt pur si simplu aruncate. Lentilele zilnice reprezinta modul cel mai confortabil si mai sanatos de a purta lentile de contact si este din ce in ce mai popular datorita costurilor mai reduse mai ales pentru persoanele care poarta ochelari si doar ocazional lentile de contact.
Lentilele de contact TopVue Elite de pe XLentile sunt cele mai noi lentile zilnice din populara gama TopVue. Design-ul lor si combinatia dintre tehnologia de fabricatie Radial Edge si materialul Biomoist Gelflex ofera un confort superior pe durata intregii zile.
Lentilele de contact saptamanale sunt lentile cu durata de purtare de 14 zile. Aceste lentile sunt recomandate mai ales persoanelor care simt un disconfort in ultima saptamana de purtare a lentilelor lunare. Cel mai cunoscut producator de lentile saptamanale este Johnson&Johnson.
Lentilele de contact TopVue Premium de la XLentile sunt un produs nou de la TopVue. Aceste lentile de contact bi- saptamanale sunt realizate dintr-o noua generatie de silicon hidrogel, care a fost modificat special pentru a oferi un confort superior in timpul purtarii si a inlatura complet iritarea ochilor ca urmare a uscarii lentilelor.
Lentilele de contact lunare sunt printre lentilele de contact cel mai frecvent utilizate. Ele sunt de obicei destinate pentru uzul de zi cu zi, acestea sunt inlaturate de pe ochi seara, inainte de culcare si depozitate in suportul special cu solutie pentru pastrarea acestora. Pretul lor pe zi este mai scazut decat cel al lentilelor de contact zilnice . Cu toate acestea, comparativ cu lentilele zilnice, ele sunt mai putin confortabile.
TopVue Air online pe XLentile sunt lentile de contact de ultima generatie, din silicon hidrogel. Aceste lentile au o permeabilitate mare a oxigenului si retin cantitatea necesara de apa. Prin tehnologia si design-ul lor, aceste lentile asigura o purtare confortabila si sanatoasa.
Lentilele de contact multifocale sunt destinate corectiei prezbiopiei, afectiune care apare la majoritatea persoanelor cu varsta de peste 40 de ani. Lentilele de contact multifocale pot imbunatati vederea in mod considerabil si pot ameliora unele probleme de sanatate cum ar fi durerile de cap.
Lentilele de contact TopVue Air Multifocal de la XLentile sunt destinate corectiei prezbiopiei si sunt realizate dintr-un material inovator, a treia generatie de silicon hidrogel. Lentilele TopVue Air Multifocal desi au o permeabilitate mare a oxigenului pastreaza si o cantitate mare de apa.
Ochelarii de soare Ray-Ban Justin RB4165 pe XLentile sunt eleganti, indrazneti si de neuitat! Rama de culoare neagra este perfect asorata cu lentilele din sticla de culoare negru-gri, polarizate, colorate in degrade si cu efect de oglinda.
Solutie Gelone, prin componenta sa, asigura: confort in purtarea lentilelor, previne infectiile si virozele, ajuta la vindecarea ranilor (folosit si in operatiile estetice).

Locatie: Romania

Interfata: romana

Moneda: LEI

Alte magazine recomandate

Lensa cashback - castiga bani online produse de optica
Cashback 5%
iShoot logo - cumpara accesorii camere foto si video, obiective, blitz grip si castiga bani online
Cashback 2.5%
Lentiamo logo - cumpara lentile de contact, ochelari de soare si castiga bani online
Cashback 5.5%
netOptica cashback - cumpara lentile de contact, solutii intretinere si castiga bani online
Cashback 5%
Gunnar logo - cumpara ochelari protectie calculator, ochelari gaming si castiga bani online
Cashback 2.5%

XLentile cashback - cumpara lentile de contact, ochelari de soare si vedere si castiga bani online

Categorii disponibile in XLentile

  • Optica
  • Ingrijire personala si sanatate
Inscrie-te pe CashBack Romania

Magazine noi cu CashBack

Gunnar logo - cumpara ochelari protectie calculator, ochelari gaming si castiga bani online
Cashback 2.5%
Acest site foloseste cookieInchide