CashBack Romania - bonus 10 Lei pentru prima comanda + 5 Lei pentru fiecare afiliat care cumpara
CashBack > Software

Oferta inactiva - Xpnet cashback - cumpara gazduire web SSD, web design, creare site si castiga bani

Xpnet cashback - cumpara gazduire web SSD, web design, creare site si castiga bani online
Oferta inactiva

Este important sa dezactivati extensia de browser Ad Blocker in magazinul partener. Comisionul se acorda in platforma de CashBack in mod automat in maxim 1 ora dupa finalizarea cumparaturilor.


Xpnet

Cashback cu Xpnet castiga bani online la toate cumparaturile facute prin acest site. La cumpararea de gazduire web SSD, web design, creare site inapoiem o parte din bani

Alte magazine recomandate

Software Deals cashback - cumpara licente windows 10, office 2016 si castiga bani online
Cashback 5%
Factureaza cashback - cumpara program facturi fiscale, proforme si chitante si castiga bani online
Cashback 2.5 Lei
Antivirus kaspersky cashback - cumpara licenta antivirus android, PC si castiga bani online
Cashback 10%
Fiverr cashback - cumpara web design grafica video animatie programare SEO si castiga bani online
Cashback 75%
Corel cashback - cumpara CorelDRAW Graphics Suite PaintShop Pro VideoStudio si castiga bani online
Cashback 5%

Gazduire web SSD, web design, creare site

Platforma XPNET s-a lansat din dorinta de a oferi servicii de calitate la preturi foarte accesibile. Astfel ne dorim sa ajutam atat micile afaceri sa faca pasul in mediul online. Site-ul este precum o carte de vizita, iar prezenta unei companii in mediul online ofera clientilor o mai mare incredere. Achizitionati servicii de creare Site WEB, gazduire WEB sau pentru a inregistra un domeniu online.
Servicii ce pot fi achizitionare prin intermediul platformei xpnet:

  • servicii de gazduire WEB – spatiu oferit pe serverele companiilor cu care Furnizorul se afla in relatii contractuale
  • inregistrare domenii WEB- prin intermediul platformei xpnet, Clientul poate cauta un domeniu online pe care ulterior il poate inregistra. Domeniile .ro vor fi inregistrate pe numele Clientului indiferent de perioada pentru care se opteaza (de la 1 an si pana la 10 ani). Pentru reguli de inregistrare a domeniilor .ro consultati site-ul rotld.ro, respectiv pentru domenii .eu consultati site-ul eurid.eu
  • dezvoltarea de site-uri WEB pentru prezentarea de informatii sau magazine virtuale. Furnizorul va stabili pretul in functie de specificatiile trimise de catre Client

Gazduire web SSD


Gazduirea pe SSD de la Xpnet asigura viteze superioare gazduirii HDD. Poti crea oricate adrese de e-mail indiferent de pachetul de gazduire ales. Sporeste securitatea si ofera un plus de incredere celor care viziteaza site-ul. Backup automat in fiecare zi pentru intreg contul de cpanel. Cel mai intuitiv panou de administrare pentru contul de gazduire. Creste viteza de acces si sporeste securitatea site-ului. Iti transferam gratuit contul de gazduire de la actualul furnizor de gazduire. Backup automat in fiecare zi pentru intreg contul de cpanel.

Creare site


Pentru realizarea site-urilor se vor utiliza teme standard din directorul oficial de teme gratuite oferite de WordPress. Suportul tehnic se refera la asigurarea functionarii site-ului in cele mai bune conditii, inclusiv update ale platformei wordpress, module si eventuale restaurari din backup. NU sunt incluse creare de pagini noi sau modificari majore precum structura site, design, sigla. Contra cost clientul poate opta pentru o tema premium, la alegere. Ofertele nu includ servicii de administrare Facebook Page, Facebook Ads sau Google Ads.

Inregistrare domenii


Oferta de domeniu gratuit este valabila la plata anuala a serviciului de gazduire si gratuitatea se ofera doar in primul an. Denumirea va fi aleasa de catre client si va fi inregistrat doar prin intermediul platformei xpnet.ro. In cazul in care aveti deja un domeniu inregistrat prin alta companie si nu doriti sa-l transferati la noi, pentru a-l asocia cu gazduirea de la xpnet.ro trebuie sa schimbati nameserverele actuale.

Locatie: Romania

Interfata: romana

Moneda: LEI


Xpnet cashback - cumpara gazduire web SSD, web design, creare site si castiga bani online

Categorii disponibile in Xpnet

  • Software
Inscrie-te pe CashBack Romania
Acest site foloseste cookieInchide