CashBack > Jucarii, jocuri si divertisment

Oferta inactiva - YoYo factory cashback - cumpara YoYo factory jucarii yoyo juggling, looping si castiga bani

YoYo factory cashback - cumpara YoYo factory jucarii yoyo juggling, looping si castiga bani online
Oferta inactiva

YoYo factory

Cashback cu YoYo factory castiga bani online la toate cumparaturile facute prin acest site. La cumpararea de YoYo factory jucarii yoyo juggling, looping inapoiem o parte din bani

YoYo factory jucarii yoyo juggling, looping

Yoyo Factory by Giftology are ca obiectiv cresterea numarului de jucatori din Romania.
Yoyo-ul face parte din categoria de juggling, fiind, la nivel mondial, cea mai cunoscuta jucarie de acest fel. A aparut inca de la anul 500 i. Hr., prima mentiune a sa fiind pe un vas de lut din Grecia antica.
In zilele noastre, yoyo-ul este cea mai apreciata jucarie de juggling, nu doar pentru ca dezvolta abilitatile de coordonare, dexteritatea si inteligenta practicantilor, ci si pentru ca, in fiecare an, sunt sute de concursuri dedicate acestui joc – campionate regionale, nationale, dar si mondiale.
Pentru a va face o idee despre ce inseamna sa te joci cu yoyo-ul puteti urmari firmulete de prezentare.
Ca si fun fact, jurizarea unui moment de yoyo este similar cu jurizarea unui moment de gimnastica: se puncteaza corectitudinea elementelor, numarul de elemente, relationarea cu publicul si sincronizarea cu ritmul muzical.
Desi un yoyo pentru incepatori este relativ ieftin, yoyo-urile pentru profesionisti pot ajunge si la peste 600 lei.
YoYoFactory detine o gama larga de modele de yoyo, realizata pe baza unor tehnologii patentata. Diferite prin design, material, marime, tip de rulment si prin alte caracteristici ale componentelor, fiecare yoyo a fost conceput pentru un anumit stil de joc consacrat sau nivel de jucator.
Yoyo DV888, este unul dintre putinele yoyo-uri responsive realizate din metal.
Modelele de yoyo de la YoYoFactory ofera jucatorilor aflati la inceput de drum caracteristicile de care au nevoie. In aceasta categorie vei gasi numai yoyouri responsive, ajutandu-te sa inveti usor si corect tehnica de baza a jocului.
Yoyo Shutter Splash – Negru, poarta semnatura lui Gentry Stein, jucator profesionist de yoyo si Campion Mondial in 2014. Yoyoul se remarca printr-o distribuire perfecta a greutatii, fapt ce ii confera viteza, control si putere in momentul executarii trick-urilor.
Primul lucru pe care trebuie sa il stii este ca modelele de yoyo pentru avansati sunt unresponsive. Aceste yoyouri au rulmenti mai mari, distanta dintre cele doua parti ale yoyourilor mai larga, se invart mai mult si nu revin in mana jucatorului la o simpla miscare a mainii.
Yoyo Loop 720 – Orange, este recomandat jucatorilor pasionati de stilul de joc looping. Yoyo-ul este potrivit atat pentru nivelul incepator, cat si pentru nivelul avansat, fiind foarte usor si rapid.
Trick-urile caracteristice stilului de joc looping sunt, fara indoiala, cele mai spectaculoase. Un yoyo pentru looping este creat special pentru momentul in care te-ai decis sa devii maestru in acest stil de joc.
Cu un design minimalist, dar de efect, aceste yoyo-uri sunt mai rezistente datorita materialului din care sunt confectionate – policarbonat. Cu axuri mai groase si mai dure, sunt ideale pentru perfectionarea jocului tau Offstring.
Yoyo Flight Special – Verde si Negru, cu un rulment SPEC, marime C si cu un raport echilibrat de putere si reactie rapida, acestui model de yoyo este recomandat pentru stilul de joc Offstring, 4A.
Alege un yoyo clasic pentru trick-uri perfecte! Acest stil de joc, denumit si string play, este cel cu care incepe orice jucator. Pentru inceput, poti folosi un yoyo clasic responsive pentru a invata tehnica de baza.
Yoyo Velocity, este perfect pentru orice tip de jucator, acesta putand fi modificat in functie de experienta.

Alte magazine recomandate

Noriel cashback - castiga bani online la toate jucariile cumparare
Cashback 2.5%
Edu Class cashback - cumpara jucarii si jocuri educative pentru copii si castiga bani online
Cashback 2.5%
Ookee cashback - cumpara jocuri jucarii educative copii si bebelusi si castiga bani online
Cashback 2.5%
Lexshop cashback - cumpara jocuri de societate, board games sau lego si castiga bani online
Cashback 2.5%
Jucarie si magie cashback - cumpara carti de joc trucuri de magie si castiga bani online
Cashback 4%

YoYo factory cashback - cumpara YoYo factory jucarii yoyo juggling, looping si castiga bani online

Categorii disponibile in YoYo factory

  • Jucarii, jocuri si divertisment
Acest site foloseste cookieInchide