CashBack Romania - bonus 10 Lei pentru prima comanda + 5 Lei pentru fiecare afiliat care cumpara
CashBack > Jucarii, jocuri si divertisment

Oferta inactiva - Zazu toys cashback - cumpara jucarii din lemn educative Montessori Waldor si castiga bani

Zazu toys cashback - cumpara jucarii din lemn educative Montessori Waldor si castiga bani online
Oferta inactiva

Este important sa dezactivati extensia de browser Ad Blocker in magazinul partener. Comisionul se acorda in platforma de CashBack in mod automat in maxim 1 ora dupa finalizarea cumparaturilor.


Zazu toys

Cashback cu Zazu toys castiga bani online la toate cumparaturile facute prin acest site. La cumpararea de jucarii din lemn educative Montessori Waldor inapoiem o parte din bani

Alte magazine recomandate

Diverta cashback - cumpara carti, jucarii, papetarie, colectii scolare si castiga bani online
Cashback 3.5%
EduClass logo - cumpara jucarii si jocuri educative pentru copii si castiga bani online
Cashback 2.5%
Ookee logo- cumpara jucarii, trambuline, figurine, jocuri, papusi si castiga bani online
Cashback 2.5%
Lexshop logo - cumpara jocuri de societate, board games, lego, jucarii si castiga bani online
Cashback 2.5%
Bebe Toys cashback - cumpara jucarii, fotolii de plus, articole bebelusi si castiga bani online
Cashback 3.5%

Jucarii din lemn educative Montessori Waldor

Suntem un magazin online Zazu toys care vindem jucarii din lemn educative ,Montessori si Waldorf. Vindem brandurile Legler,Grimm's,Cubika,Bedeluc. Sunt jucarii educative din lemn,jucarii de rol(bucatarii,casute papusii),jucarii de indemanare,jucarii pentru motricitate fina, puzzle din 3, 6, 9 etc piese.

Jucarii Montessori


Jucarie Din Lemn, Cubika, Set Constructii Oraselul Fabulos, este un joc complex ce poate ajuta semnificativ copilul tau in procesul de invatare a culorilor si a formelor intr-un mod distractiv. Jucarie Montessori cu Discuri de pe Zazu toys, joc tip Montessori cu 9 discuri ce pot fi ordonate in functie de culoare sau marime, stimuland invatarea prin stabilirea de corelatii de marime. Casuta cu incuietori, casa de lemn cu lacat si cu incuietoare cilindrica ,diverse bare,parghii,balamale si un lant de siguranta dezvolta abilitatile motorii de zi cu zi. Traseul masinutelor in copacul alley, animalele dragute si literele din casa pluggable sunt arse in detaliu.

Jucarii din lemn Waldor


Spiky - Ajuta dragonii sa iasa din ou - set tactic si concentrare, foloseste concentrare si sensibilitate considerabila pentru a fi primul care castiga 5 pietre de cremene. Jucarie Waldorf la Zazu toys - Elementul FOC Jucarie Waldorf creativa din 5 piese din lemn colorat ce imagineaza elementul FOC, este o jucarie remarcabila in special prin aspectele sale senzoriale, specifice materialelor naturale. Joc interactiv - Travellino kids de la Zazu toys, jocul dezvolta spiritul de competitie, comunicarea, socializarea si coordonarea ochi-mana. Plan Mini cu cuburi de construit, oncepute special pentru dezvoltarea si educarea celor mici. Mobilier de papusi - camera de copii, poate fi folosita pentru mobilarea casei de papusi.

Jucarii educative din lemn


Ferma cu animale, se foloseste in jocuri de rol de catre cei mici, imaginatia, ceativitatea si indemanare fiind primele abilitati dezvoltate. Fermierul fericit - Happy Farm - Plansa de joc lemn, copiii vor fi fermecati de aceasta plansa de joc traditionala ce necesita strategie si noroc. Jucarie Din Lemn, Cubika pe Zazu toys, Set Constructii Turn 10 Piese rating, este un joc complex ce poate ajuta semnificativ copilul tau in procesul de invatare a culorilor si a formelor, sporindu-i dexteritatea, atentia si simtul echilibrului. Set creativ Pietrele de foc Set creativ din lemn, cu piese care imita forma unor pietre de rau, isi descopera utilitatea in diverse jocuri de constructie, ca forma non-geometrica, organica, ce provoaca imaginatia si indemanarea copilului.

Vehicule din lemn pe Zazu toys


Trenulet de mare viteza Blue Lightning, tren expres este rapid ca fulgerul. Jucarie Din Lemn, Cubika, Camion Cu Forme Geometrice, ajuta semnificativ copilul tau in procesul de invatare a culorilor si a formelor intr-un mod distractiv, sporindu-i dexteritatea, gandirea, atentia. Bicicleta pentru copii Red Racer la Zazu toys, Legler, este un prim vehicul clasic pentru copiii care invata sa mearga. Jucarie Din Lemn, Cubika, Masina Offroad, au fost intotdeauna interesante si sigure pentru copii, acestea contribuind major la dezvoltarea deprinderilor motorii si perceptiei senzoriale a copilului tau.

Locatie: Romania

Interfata: romana

Moneda: LEI


Zazu toys cashback - cumpara jucarii din lemn educative Montessori Waldor si castiga bani online

Categorii disponibile in Zazu toys

  • Jucarii, jocuri si divertisment
Inscrie-te pe CashBack Romania

Magazine noi cu CashBack

Mindtoys cashback - cumpara seturi Lego Duplo friends ninjago minecraft city si castiga bani online
Cashback 4%
GlobalGame cashback - cumpara Jocuri PC, Xbox, PlayStation, Nitendo, console si castiga bani online
Cashback 1.5%
Buburuza cashback - cumpara cutiute muzicale casute diy ceasuri copii si castiga bani online
Cashback 5%
CutiaJucariilor cashback - cumpara jocuri jucarii educative din lemn puzzle si castiga bani online
Cashback 5%
BBMag cashback - cumpara jucarii muzicale, de plus, dentitie, activitate si castiga bani online
Cashback 6.5%
Acest site foloseste cookieInchide